Innsamlingsaksjonen til kristen blomsterhandler også stoppet av “GoFundMe”

gofundme-kampanje-mot-kristneNettstedet som gir folk mulighet til å donere penger til ulike tiltak har i dag stanset innsamlingen til den kristne blomsterhandleren Baronelle Stutzman som nektet å levere tjenester til et homoseksuelt bryllup, melder Christian News Network. Dermed er den 70 år gamle kristne kvinnen det andre offer for “GoFundMe” åpenbart nye og diskriminerende policy. Kristne som ønsker å stå opp for det kristne ekteskapssynet er nå under økende press fra militante homoseksuelle pressgrupper som krever at kristne skal underordne seg deres lyster og krav

Mens de ugudelige lukker sine nettsider og tilbud for bibeltroende kristne, har Franklin Graham, gjennom organisasjonen Samaritan Purse åpnet et alternativ slik at kristne som er under religiøs forfølgelse på grunn av sitt syn på ekteskapet, kan motta økonomisk franklin-grahamhjelp fra kristne som ser “for om ett lem lider, lider de alle med”. (1.Kor.12,26)  Det vi ser nå er helt åpenbart en bevist strategi hvor LGBT aktivister gjør alt som står i deres makt for å se at kristne som er i mot likekjønnede ekteskap, og som følger sin samvittighet, -blir straffet. At nettsiden “GoFundMe” igjen bøyer seg for slikt press viser at det er behov for å lage en tilsvarende kristen nettside som kan brukes til å hjelpe kristne som blir forfulgt i Europa og USA. Tunge og vanskelige tider ligger foran Guds menighet også i den vestlige verden,  med økt forfølgelse mot kristne som er tro mot Guds ord i ord og gjerning. En av dem som forutså nettopp denne utviklingen var den kjente kristne pastoren David Wilkerson som i flere av sine bøker omtaler homofili og aksept av dette som en siste sperre. I sin berømte bok “Visjoner” skrevet i 1973 forutså Wilkerson utviklingen.

“Det er bare to krefter som holder tilbake de homofiles fullstendige overgivelse til sin synd, visjonerog disse kreftene er samfunnets forkastelse og kirkens fornektelse å lære. Når samfunnet ikke lenger forkaster deres synd som abnorm,men fullt ut aksepterer dem og oppmuntrer dem i deres abnormitet, og når kirken ikke lenger fordømmer det som synd, men trøster demi deres seksuelle aktiviteter, -da vil det ikke lenger eksistere noen som helst hemmende krefter. Slusene blir åpnet og homofile blir oppmuntret til å fortsette i sin synd. I mitt syn har jeg sett disse to sperringene revet bort. Når det som hindrer blir tatt bort, vil kaos følge,” skrev Wilkerson og fortsatte: “De homoseksuelle gruppene kommer til å bli så aggressive og frekke at de om kort tid vil skryte av sin synd i fjernsynsintervjuer og lignende. Homofile vil fremstå i store mengder og perverse seksuelle forbrytelser vil øke i tall og bli råere,” skrev David Wilkerson i sin bok fra 1973. Mange av dem som leste hans bestselger på 1970 og 1980 tallet hadde kanskje trodd at oppfyllelsen av hans visjoner var noe som bare lå noen få år unna, men i dag, 42 år etter at Wilkerson fikk sine visjoner og gav ut boken, ser vi at mer og mer av det han varslet om er i ferd med å skje.

https://youtu.be/XMfxyVvYuws

 

 

3 tanker om “Innsamlingsaksjonen til kristen blomsterhandler også stoppet av “GoFundMe”

  1. Det vi nå ser er en konsekvens av at amerikanere har vendt Gud ryggen.Ved å stemme den antikristelige Obama til makten to ganger har usa beseglet sin skjebne og dom. Obama er ikke Antikrist, men en antikrist hvis politikk og moral er drevet av den antikristelige ånd som er virksom i vantroens barn. Gode patrioter i Amerika stemte ikke på den demonkontrollerte juskemakeren som er i ferd med å ødelegge Amerika. Må Gud stå med den lille rest som kjemper for sannheten.

    • En kristen venn av meg i statene sa dette: “Obama er Guds dom over Amerika”. Når vi valgte han to ganger beseglet USA sin skjebne. Flott at noen sier i fra. Guds velsignelse Søkelys

  2. USA i dag, Norge i morgen. Vi må forvente at slikt også vil skje her til lands. Kristendommen er en torn i øyet for mange.

Det er stengt for kommentarer.