Ble denne læreren tvunget til å pensjonere seg for å ha fortalt sannheten om Obama og hans religiøse tro?

Skal ha hevdet at Obama er muslim og at Obama aborterer bort  babyer før de kommer ut av morsliv.

abort-obamaEn lærer må gå av med pensjon etter å ha kommet under angrep for religiøse kommentarer hun kom med i klasserommet, -spesielt angående president Barack Hussein Obama religiøse tro. Nancy Perry fra Georgia skal ha sagt til studentene at “dersom dine foreldre stemte på Obama, er de onde og jeg kan ikke forstå hvordan dine foreldre kan stemme på  en som er muslim,” ble det hevdet i en klage fra foreldre til en student. Et annet foreldrepar forteller at læreren viste barna progaganda fra internett “og sa til det” at foreldre som støtter han ikke er kristne samtidig som hun også skal ha sagt at Obama aborterer vekk babyer før de kom ut av morsliv.

“Jeg har ikke fremsagt disse kommentarene,” sier Nancy Perry som benekter at hun har sagt dette i klasserommet. Imidlertid har Georgia NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) fremsatte en klage på Perry som etter det har blitt fjernet obama-devil-hornfra klasserommet og vil gå av med pensjon på slutten av året. “Dette dreier seg ikke om fru Perry’s grunnlovsfestede rett til å uttrykke sine politiske synspunkter, sa lederen for Georgia NAACP Francys Johnson i sin klage. NAACP vil forsvare fru Perry’s rettigheter til ytringsfrihet som privatperson, men i et klasserom er slike uttalelser ikke hensiktsmessige. Dette samt at hennes mann er tilstede i rommet når det er “lærer-foreldre samtaler” er gjort med en hensikt alene, nemlig å skremme barnas foreldre. Skolestyret i Dublin Georgia har kommet med en beklagelse til foreldrene og elevene på grunn av Perry’s angivelige uttalelser. “På vegne av skoledistriktet vil vi beklage overfor elever og deres foreldre,” sa inspektør Chuck Ledbetter. “Skolen er ikke en arena hvor lærere kan forsøke å påvirke studenter i forhold til religion eller politisk overbevisning,” sa Ledbetter.  Det er en kjent sak at mange amerikanere oppfatter Obama som muslim og på You Tube ligger det en mengde videoer som forsøker å bevise det. “Sa den kvinnelige læreren sannheten eller var det feil å fremsette slike påstander i et klasserom+” – er spørsmålet som så langt ikke har utløst den store debatten i Charisma Magazine.

.

4 tanker om “Ble denne læreren tvunget til å pensjonere seg for å ha fortalt sannheten om Obama og hans religiøse tro?

  1. Over hva? Av å gjengi en sak fra amerikansk kristen presse om en kvinnelig lærer som skal ha uttalt dette om Obama og som må pensjonere seg?

    • Jeg takker Gud for din Webside som sier sannheten.Synd det ikke finnes flere med en klar basun

Det er stengt for kommentarer.