John Shorey forutsier et masse-exodus fra USA mens hendelsene i Johannes åpenbaring utfolder seg

john-shoreyFra Charisma News: “På samme måte som Sadrak, Mesak og Abed-Nego må amerikanske kristne gå gjennom ilden,” sier forfatter, taler og profetigransker John Shorey. I 2013 sendte Shorey i likhet med David Wilkerson et hastebudskap om at Jesu gjenkomst står for døren og at Gud hadde kalt han til å være en vekter på muren. “Denne trengselstiden som ligger foran kommer ikke til å bli en enkel tid,” fortalte John Shorey Jim Bakker. Men med Guds styrke og makt vil vi kunne møte ildovnen, for Gud vil bringe oss gjennom det.” Mens hendelsene profetert i Johannes Åpenbaring inntreffer, sier Shorey at Gud har en plan for sitt folk. (foto You Tube)

Sjekk ut i videoen nedenfor hva Shorey tror ligger foran

Samtidig som Shorey tror at amerikanske kristne snart vil måtte gå gjennom ilden og et masse-exodus av kristne vil finne sted fra Amerika viser Shorey til at profetiene skrevet av David Wilkerson i boken “Set The Trumpet To Thy Mounth” (Norsk Den siste basun) nå er i ferd med å stå foran sin oppfyllelse. De som spotter vil fortsette å spotte,” men profetiene vil bli oppfylt,” fortalte Shorey på Jim Bakker Show. (Søkelys har lest aktuelle bok av David Wilkerson som ikke tidfester når profetiene i hans profetiske bok vil bli oppfylt)  Vi er i dag gått inn i den måneden mange tror vil bli uhyre profetisk, og som kan medføre at mange vil få seg en overraskelse eller og skuffelse. Velkommen til september 2015….men husk også at det absolutt bindene profetiske ordet er å finne i Bibelen, som er Guds eget ord.

 

Én tanke om “John Shorey forutsier et masse-exodus fra USA mens hendelsene i Johannes åpenbaring utfolder seg

 1. Masse-exodus…
  det blir det, og jeg skal forklare hvorfor.
  I alle år har vi hørt, at jødene, Juda stamme, skal tilbake til Israel. Går de ikke frivillig vil Gud bruke tvang. Les om fiskere og jegere…
  Men idag vet jo “alle,” at det er ALLE de 12 israelske stammene som skal tilbake til Israel. Når du så skjønner at de 12 israelske stammene er den hvite befolkningen i verden, så har du skjønt denne forfølgelsen.
  Det er en kjensgjerning at mange hvite kristne i USA blir forfulgt, og vi i Europa står for tur.
  Hvem skal sørge for at vi forlater Norge med kurs for Israel? Jo, muslimene som får komme fritt inn i hele Europa, og dette er bare begynnelsen. Du kan bare tenke deg hva som skjer om noen år.
  Men det er Gud som står bak, fordi Han vet at det må jegere til for å få oss reiseklare til Israel.
  Men Israel vil foreløpig ikke ta imot noen kristne innbyggere, så det må nok en 3. verdenskrig til for at alt dette skjer. Da blir dagens Israel utvidet til å bli et Stor-Israel. Les om grensene i Esekiel 48…
  Men husk dette: Vi kristne israelitter er på vinnerlaget!

Det er stengt for kommentarer.