Jan Hanvold hevder i Facebook innlegg at han har takket nei til å delta i Farmen kjendis

Jan Hanvold sier han er invitert til å delta på Farmen Kjendis “Jeg ble invitert til, å delta på kjendis-farmen på Tv 2. Men dessverre måtte jeg melde avbud. Jeg liker utfordringer, å ser på det, å være med i dette programmet som en utfordring. Vi får se om det blir noe til neste år. Nå tar vi ferie og slapper av i påsken. Så er vi klare for nye utfordringer etter påske. Dette er jo selve påskens budskap, at Jesus seiret igjennom sin død og oppstandelse. Så vi kan leve et liv i seier, fri i fra all synd og forbannelse. Samt nå himmelen en dag, å leve for evig,” skriver Hanvold i en av sine oppdateringer på Facebook

Jan Hanvold. Foto: Søkelys

Og Hanvold fortsetter: “Les Jesajas 53, der er evangeliet beskrevet sterkt. At han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger, straffen ble langt på ham, for at vi skulle gå fri og ved hans sår har vi fått legedom. Så Jesus ble gjort til synd for oss, han ble gjort til forbannelse for oss. Så vi kunne leve i seier og velsignelse. Han ble fattig, så vi kunne bli rike. Evangeliet må oppleve,for, å forstås. Når vi tar imot hva Jesus tilveie brakte og følger han, lever i alltid i seier. Uansett omstendigheter og problemer. Fordi vi står og lever i seieren ifra Golgata. Da ønsker jeg dere en herlig velsignet påske,” skriver Hanvold som dermed ikke blir å se på Farmen kjendis i år. Hanvold som omtaler seg selv som “en apostel og en mann med en ukomplisert kristen tro, har nylig byttet hofte og måtte i oktober 2014 innlegges på sykehus etter å ha blitt rammet av hjerteinfarkt.

Jan Hanvold fikk hjerteinfarkt, er tilbake på jobb igjen og takker Gud

 

Jan Hanvold sliter med svette etter hofteoperasjon -har nød for de som går fortapt

26 tanker om “Jan Hanvold hevder i Facebook innlegg at han har takket nei til å delta i Farmen kjendis

 1. Jan Hanvold burde vært med på Farmen kjendis sammen med Lothepus. Når det er tomt i brød-boksen ; kommer den virkelige personligheten fram. Jeg har vært helt uten mat sammen med 37 andre i en hel uke ; så kanskje har jeg en smule erfaring med slikt. TV2 hadde nok fått enorme seertall om Hanvold var deltaker der.

  2
  3
 2. No business like showbusiness. Det er interessant å sammenholde de falske religiøse pengeinnsamlerne med Jesu egne ord:

  “FOR INTET HAR DU FÅTT DET, FOR INTET SKAL DU GI DET!”

  9
  1
  • Spørsmål til Josef; Dersom du møtte meg på gata og du visste to ting;
   1. Jeg hadde aldri hørt om Jesus
   2. Jeg hadde kun 3 minutter igjen å leve.

   Hva ville du brukt de 3 minuttene på å si til meg?

  • Ingen problem. Du vil få en ny sjanse i oppstandelsen i det tusenårige riket. Da skal nettopp alle de som ikke fikk høre om Kristus få en sjanse til på “den nye jord der rettferdighet bor”.

   Det er derfor “det gjenstår en oppstandelse av rettferdige og urettferdige”. De “rettferdige” er alle de som blant andre døde i tro på Gud før Jesus, mens du altså fikk en ny sjanse som “urettferdig”.

   Da vil også jeg se til deg fra himlene, og min hovedoppgave vil være å hjelpe deg.

   Verre er det med de mange milliarder mennesker som snart dør i Harmageddon. De får ingen ny sjanse. Derfor er det livsviktig å tilegne seg tro nå, for tiden er meget knapp. Lykke til Vegard! Jeg ønsker deg alt godt.

   5
   1
  • Jepp, for intet har vi fått det. For intet skal vi gi det.
   Dem som tar betaling for forbønn og evangeliet, begår “simoni” og opererer i strid med Kristi ord -og er således ulydige mot evangeliet om Jesus Kristus, vår frelser og Herre og Gud!

  • Til Vegard vil jeg bare legge til at den som dør for Guds hånd i “Harmageddon” får “den annen død” på stedet. “Den annen død” er den endelige avslutning på livet. Det tilsvarer den død en oppstanden får på jorden i tusenårsriket dersom vedkommende avviser Guds nåde der etter å ha fått livet for annen gang. Først ved fødselen, og deretter gitt på ny i oppstandelsen etter å ha dødd “den vanlige adamittiske død” ved alderdom/sykdom/ulykke o.l.

   Men når Gud tar livet av noen direkte som straff så gjør Han ikke noen feil som medfører at Han må rette på det siden og gi denne skapningen livet tilbake på et senere tidspunkt. Da blir det den første og “den annen død” samtidig.

 3. Britisk avis : – Blir det krig med Russland ?

  En atomdrevet angrepsubåt , USS John Warner , har nylig lagt til havn i en britisk marinebase i Gibraltar. Dette skal være uvanlig – og britiske aviser har spekulert på om 3. verdenskrig er underveis – nå sist avisen Daily Star.
  Jeg snappet opp for noen dager siden at to store ubåter ; en britisk og en fra USA gikk under isen ved Nordpolen ; ” blåste sine tanker ” og presset tårnene gjennom isen og kom til syne – fikk se foto av dette.
  Samtidig vil jeg minne om at Russland , for noen år siden , plantet et russisk flagg på havbunnen ved nordpol-punktet.
  De ” lukter ” nok olje og gass der…..
  Beklager at jeg gikk vekk fra temaet Farmen kjendis og Hanvold.

  2
  6
  • Jesus Kristus i Matteus 24:6: ” 6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme!”

   Trygge ord fra Jesus om ikke å la seg skremme av de som er opptatte av våpen og militær virksomhet. Sanne kristne lar seg derfor ikke skremme av militær oppvigling. Vi har vår borgerrett i himmelen og lar oss ikke affisere av denne onde verdens massemyrderier.

   9
   1
  • Kanhende det blir krig Ture. Jeg er ikke spesielt begeistret for at forholdet mellom Vesten og Russland syntes å bli verre og verre for hver dag. Jeg frykter selvfølgelig ikke en russisk invasjon av Norge. Det får bare komme. For oss som Guds barn betyr jo dette mulighet til å fortelle noen russiske soldater om Jesus Kristus. Nei, jeg frykter ikke Putin. Dog så ber jeg om at Gud må verne oss, men la sin vilje skje i alle ting. Norge er en nasjon i opprør mot Gud og hans Ord. Vi dreper 12-15 000 barn i mors liv hvert eneste år, vi aksepterer likekjønnede “ekteskap”. Det er som profeten skriver:
   Hør Herrens ord, I Israels barn! For Herren har sak med dem som bor i landet, fordi det ingen sannhet og ingen kjærlighet og ingen gudskunnskap finnes i landet. De sverger og lyver, myrder og stjeler og driver hor. De farer frem med vold, og mord følger på mord. Derfor skal landet visne, og alt det som bor der, skal vansmekte, både markens dyr og himmelens fugler, endog havets fisker skal utryddes.

  • På slutten av Daniels profeti i kapittel 11 leser vi om den siste kampen mellom Nordens konge (Sovjet/den gudløse kommunismen) og Sydens konge (Anglo-Amerika/Vesten).

   Da muren falt og Sovjetunionen med den så det ut til at denne siste profetien om de to kongene var gått i oppfyllelse. Og kanskje gjorde det det. Men man kan ikke helt se bort i fra at reminisensene av denne siste Nordens konge gjør et siste utfall mot Sydens konge/Vesten før det går endelig til grunne med “ham”.

   Idag er det jo full handelsboycott av Russland og partneren Nord-Korea. Trump begynner nå også handelskrig mot Russlands andre partner Kina.

   Et scenarium er derimot at når det ser som mørkest ut, så gir Jehovah ved Kristus “nasjonene i hjertet å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Det betyr at de i stedet vender oppmerksomheten sammen mot all religion og forbyr all offentlig religionsutøvelse worldwide. Og da er vi ved innledningen til Harmageddon.

 4. “«Dette er jo selve påskens budskap, at Jesus seiret igjennom sin død og oppstandelse. Så vi kan leve et liv i seier, fri i fra all synd og forbannelse.» ”
  Synes ikke Hanvold har seiret på noen som helst måte. Han har flere ektedkapsbrudd bak seg, og MANGE gudsbespottende uttalelser, hvor han bla. har sagt at de som ikke gir penger til TV Visjon Norge, går til helvete.

  • Av alle kristenhetens konglomerater av kristendomsavvik er de verste “de som driver handel med Guds ord” til egen vinning ved å spille på angst for død og ulykke. Disse “har allerede fått sin lønn” og vil – om de ikke vender om – ikke komme i positiv betraktning når Kristus snart skal dømme levende og døde og endelig avgjøre hvem som skal få evig liv.

  • Nå har jo Jesus seiret for Hanevold også, og det er Jesus sin seier, vi i nåde får lov til å ikle oss. Det gjelder også for Hanevold. Hvem kan si seg fri fra synd og skam?

   Hanevold har sine svakheter og synder.
   Jeg har mine svakheter og synder.
   Birger har sine svakheter og synder.
   Når Birger er opptatt av andes synder, hadde det ikke vært lurt å ta ut bjelken først.

   Så Birger, hva er da den største synd et menneske kan begå?

   Mvh RJ

  • 1.Peter 4:17,18:

   17 For nå er tiden kommet da dommen skal begynne, og den skal begynne med Guds hus. Men kommer dommen over oss først, hvordan går det da til slutt med dem som er ulydige mot Guds evangelium?

   18 Og er det vanskelig for den rettferdige å bli frelst, hvordan skal det da gå den ugudelige og synderen?

   Javel, da sier altså Peter at det faktisk er krevende også for den som er rettferdiggjort ved tro å seire til slutt. Jakob sier også at “tro uten gjerninger er en død tro”.

   Vi forstår derfor at vi må gjøre vårt ytterste for å vinne det evige livet. Det nytter ikke bare å hvile seg på Kristus, slik mange “barnetroende” i kristenheten påstår. “Barnetroen er skrøpelig”, sier Paulus.

   Men når det er sagt nytter det heller ikke å sammenlikne seg med andre. Enhver står eller faller individuelt og “den som meget er gitt kreves det mer av”.

  • Vel Birgir, det å fikse tre forskjellige damer på noen år, vil kanskje mange oppfatte som en virkelig stor seier.
   Fra spøk til alvor: Det er merkelig hvordan mange kristne så til de grader velger å overse at Hanvold på det ekteskaplige området ikke tar Skriftens ord særlig alvorlig, og blindt roser og tilber ham som en stor Guds mann.

  • RJ Den største synd må vel være å gjøre som Hanvold gjør. Å lyve og forføre mennesker.

  • RJ Vi skal ikke synde på nåden? og FORSVARE det å LEVE I SYND? slik Hanvold gjør? Det er forskjell på å FALLE i synd og reise seg igjen, og å LEVE i synd , og IKKE reise seg igjen.

  • Så da, ingen grunn til å hisse seg opp, legg nå merke til at jeg ikke forsvarer Mr. Hanevold sin synd, min eller Birger sin.

   Jeg påpeker det enkle faktum at Jesus døde for alle syndere.

   Nå var kong Mannasse den ondeste kongen i Israel, og gjorde bare det som var ondt i Herrens øyne.

   Men etter at Mannasse havnet som fange i Babylon så ba han en bønn.

   Bønnen kan leses her:
   https://www.bibel.no/Nettbibelen?query=DMWz5WfRiQwZ5IBtV9D4X4sIdTQ0uJLTX4bZfJM3F+VMoYKlcMyRUw==

   Så er spørsmålet: Fikk kong Mannasse tilgivelse for sine synder???

   Så skal jeg svare på mitt eget spørsmål, som var: hva er den største synde et menneske kan begå?

   I følge Guds Ord er svaret på dette: Joh 16:9 Synden er at de ikke tror på meg, og Joh 3:18

   Så er da spørsmålet: Preges Mr. Hanevold av å ikke tro på Jesus?

   Hvis han preges av å tro på Jesus som sin frelser, så er det håp også for Mr. Hanevold når han gjør som Kong Mannasse og omvender seg fra sine synder.

   Så et nytt spørsmål: Hvem er verst av den som dømmer andre, eller den som er horebokk?

   Mvh RJ

  • RJ Nå har ikke jeg hisset meg opp heller. Jeg har ikke på noen som helst måte dømt Hanvolds synder. Jeg påpekte kun at Hanvold lever i FALLET, ikke i SEIEREN.
   Jeg kan noen bibelvers også:
   “For alt det som er født av Gud, seirer over verden. Og dette er den seier som har seiret over verden: vår tro.”
   1 Johannes 5:4
   Ikke sant?

  • Det er som Birgir Hermansen sier stoor forskjell på å begå synder. Det gjør vi alle. Å praktisere synd derimot er noe Kristus ikke aksepterer. Det er da også to forskjellige greske ord som benyttes.

   “Den som synder den skal dø”, sier Bibelen i norsk språkdrakt. Men egentlig står det “den som praktiserer synd skal dø”. Altså den som fortsetter å begå den samme synden uten å gjøre motstand mot den.

   Det er også forskjell på synder, og alle mennesker er forskjellige slik at vi har ulike svakheter. Men å “drive handel med Guds ord” er en praktisering av synd som Gud IKKE aksepterer. Da må man enten vende om eller dø for Kristi hånd når tiden kommer. “For intet har dere fått det og for intet skal dere gi det”, sier Bibelen. Der er det ikke rom for tvil.

 5. Jeg prøver å holde meg oppdatert på hva Jan Hanvold bedriver – jeg har jo møtt ham personlig og hatt samtale med ham i Bergen for et par år siden. Han kjøpte et nedlagt hotell nær Hol og eier bolighus ( som visstnok er belånt med 7 mill. ) samt hytte ( pluss forretnings-eiendommer ). Men i denne sangen om Hanvold spiller og synger denne kjendisen om at Hanvold også eier båt til over 1 mill. ( etter min vurdering grenser denne sangen til det injurierende ). Båtkjøpet var nytt for meg.
  Det var jo en rørlegger med kone som drev dette hotellet – de hadde mye styr i starten ; da hotellet hadde stått tomt i tre år og vannrørene var frosset. Disse to var i studio hos Hanvold for noen måneder siden – og fortalte at de ikke lenger skulle være vertskap på Hallingskarvet – de ville prøve å kjøpe Bolkesjø Hotell som ligger i Kongsberg-området. Senere har jeg ikke hørt noe mer om dette kjøpet.
  Etter at NRK hadde sendt ” Pengepredikanten ” to ganger ; opplyste Hanvold at hans inntekter hadde sunket med 10 %.

 6. Presten som ikke kan ” Fadervår ”

  Jeg har lyttet til radioandakten kl 0820 et par dager. Det er en pensjonert prest som holder denne , Geir Gundersen , og han skryter bl.a, av at han selv har sunget fra prekestolen. Denne mannen snakker nynorsk ; og hver gang han ber Fadervår – ja så hopper han over : – Gjev oss i dag vårt daglege brød.
  Jeg undres litt over dette – er det noe nytt Dnk pønsker på – eller er det bare en forglemmelse ? Ja , en underlig forglemmelse.

 7. Oppdatering militært ?

  Jeg har flere kilder både her i landet og i utland som oppdaterer meg på viktige begivenheter militært sett. De siste kommentarene her gir meg et inntrykk av at slik oppdatering fra min side er uønsket av lesere av denne nettsiden.
  For meg er intet enklere enn å la være å skrive om slikt – men jeg syns det er uhyre interessant å følge med – det har intet med redsel eller angst fra min side å gjøre.

 8. Josef, du mener altså at det ikke hadde vært nok tid med 3 minutter? Hva med historien om Paulus og Silas i fengselet…?

  • Du spurte:
   “Spørsmål til Josef; Dersom du møtte meg på gata og du visste to ting;
   1. Jeg hadde aldri hørt om Jesus
   2. Jeg hadde kun 3 minutter igjen å leve.

   Hva ville du brukt de 3 minuttene på å si til meg?”

   Skjønte du ikke svaret?

   Hvis du dør FØR Harmageddon uten å ha hørt om Jesus vil du få en oppstandelse som menneske i tusenårsriket som en av de mange “urettferdige”slik at du der kan lære og fordøye sannheten og selv avgjøre om du vil følge Kristus. Akkurat som røveren som hang ved siden av Kristus på Golgata får denne muligheten.

   Og dette er helt uavhengig av hva jeg eller noen annen får utgytt på x antall minutter

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.