Jan Hanvold fikk hjerteinfarkt, er tilbake på jobb igjen og takker Gud

Fra Dagen mandag morgen: 

jan-hanvoldTV-evangelist Jan Hanvold, som er redaktør og styreleder for TV-kanalen, fikk plutselige smerter i begge armene etter en direktesending søndag kveld. Han ble sendt i ambulanse Rikshospitalet, der legene konstaterte at han hadde fått hjerteinfarkt .Årsaken til infarktet var to tette blodårer inn mot hjertet, og legene gjorde en såkalt utblokking av disse årene. Mandag ble Hanvold overført til Drammen sykehus, der han nå ligger til observasjon.- Jeg har forventning om å være hjemme og i farta om noen dager. Jeg takker alle for forbønn og hilsninger. Dette varmer mitt hjerte, sier Hanvold i meldingen som ligger på Visjon Norges nettsider. Han roser samtidig det norske helsevesenet og takker Jesus. Imidlertid fantes det noen som virkelig mente Hanvold trengte dette, og blant dem finner vi Smyrna-leder Jan Kåre Christensen

Jan Kåre Christensen kritiserer Jan Hanvold på himmelske blogg og takket Gud for at han tillot at Hanvold ble rammet av hjerteinfarkt

christensenhumor

Jan Hanvold på Facebook: “Halleluja, så fikk jeg hjerte infarkt. Det er ikke alltid å spøke med. Men for meg var det en velsignelse!”

Den kontroversielle og selvutnevnte lederen for Smyrna i Oslo har fordømt Hanvold som tidligere i denne uken fikk hjerteinfarkt og ble brakt til sykehus for å blokkere ut ei åre. Mens Christensen tradisjonen tro slår til med sin vanlige kritikk og i dag postet en kommentar hvor han skrev: “Hanvold er som et medium å regne for onde åndsmakter, og dessverre tusenvis og ikke millioner andre pinsevenner og karismatiskere er det også,” valgte Hanvold selv og snu dette ubehagelige og vonde  til noe som kan ære Gud.

Halleluja, så fikk jeg hjerte infarkt. Det er ikke alltid å spøke med. Men for meg var det en velsignelse. Slik at jeg fikk blokkert ut ei åre som tettet seg, samt en annen åre som også ville, å tettet seg på sikt. Det hele var jo over på 2 timer, ifra jeg fikk smerter i begge armene, hjemme i Mjøndalen til ambulansen kom å tok meg til Rikshospitalet og jeg hadde blokkert ut de 2 årene. En stor takknemlighet til Gud, og det norske helsevesenet, samt all forbønn. Og igjen fikk jeg oppleve at rom 8:28 er sant. Da jeg ble overført til Drammen sykehus, fant jeg en Gideon bibel å slo opp på 2 Kor 4: 7-18. Det var et ord til meg i rett tid. Vi står jo i en åndskamp, hvor djevelen gjør alt han kan for å stoppe oss. Så da jeg Jan Hanvoldhørte at min venn og kollega Geir Apold var lagt inn på Kongsberg sykehus, pga smerter i brystet. Måtte jeg smile, å si : Du er beseiret satan, Geir og jeg skal komme ut av dette sterkere enn noen gang. Det er ulike trengsler og attakk vi går igjennom her. Men hver gang jeg har opplevd attakk av ulike slag, har Gud gjort noe sterkt i mitt liv. Da jeg ble rammet av kreft i 2007, å måtte ta den ene nyra. Dro jeg rett til Bergen etterpå å kjøpte Forum Kino. Som idag huser 2 menigheter , bønnemøte for Bergen , Redaksjonen til Norge Idag og vårt studio i Vest. Og når jeg ser tilbake på de 7 åra som har gått, må jeg takke Gud for hva vi har fått være med på i Guds rike. Og ikke minst at vi er i live.
Når slike ting treffer deg er det godt å vite hva en er frelst ifra og hva en er frelst til. Frelse betyr jo Zoso på gresk. Som innebærer helhet, sunnhet og helse, legedom, fri ifra synd, beskyttet imot fiender, og overflod av rikdom. Seier over død og synd. Samt andre ting.
Da skjønner en hva Nåde er. Det var selvfølgelig tøft da ambulansen kom, å jeg fikk beskjed om dette. Og jeg kjente panikken grep meg i ambulansen. Men da jeg kom på operasjonsbordet, kom freden. Og jeg smilte og lo, da jeg var ferdig. Og utrolig takknemlig for at dette skjedde i Norge og ikke i Moldova. Samtidig ble jeg også minnet på at livet her er veldig skjørt, et pust i sivet og en røk som viser seg en liten stund, å så er den borte. Hva er viktigst for deg Jan ? Hva bruker du livet ditt på ? Så varmet det mitt hjerte at min sønn Alexsander kom, sammen med sin kjæreste som er sykepleier på Drammen sykehus, å sa til sykepleierne, stell godt med svigerfaren min. Så kom min eldste sønn Christoffer innom, å vi hadde en hyggelig stund. Samt min kone Inger, med min sønn Josva og Debora. Som var engstelig for pappa. Da slo det meg som aldri før, hvor velsignet jeg som har en familie rundt meg. Samt alle venner ifra inn og utland, som sendte hilsninger til meg. Og fortalte at de ba for meg og ønsket meg god bedring. Så da er jeg snart i farta igjen, å klar for nye eventyr med Jesus. Så godt å få leve og virke for Han, den tiden vi skal være her på jorda. Vær velsignet, å takk for all forbønn.

 

5 tanker om “Jan Hanvold fikk hjerteinfarkt, er tilbake på jobb igjen og takker Gud

  1. Lurer virkelig hva som gjør JKC så iskald og ond… Men Bibelen har nok svaret på den gåten…

  2. Man kan spørre Roberto. Etter årets debatt med ham så antar jeg at på et eller annet punkt i livet har en hendelse gjort det mulig for en bitter rot å slå rot i JKCs hjerte, og denne har vokst og vokst inntil den har slått ut i full blomst mot alt og alle. Uansett hva som skjer er det viktig at ingen bitter rot får slå rot i oss. At dersom noe vondt skjer i livet, at vi går til Gud med det, og lar han stelle med våre hjerter og tanker.

  3. Ja du har rett ! Kanskje noe tragisk i JKC sin oppvekst har gjordt ham slik vi ser ham … Det sies jo omsorgssvikt tidlig i et barns oppvekst kan føre til mange lidelser … Noe kan være arvelig betinget å noe påført.. Arv x miljø… Uansett noe er riv ruskende galt slik vi ser JKC oppfører seg mot mennesker… Han sårer mennesker og kjenner ingenting … Det tyder på sykdom ,alvorlig sykdom …

  4. Var inne å tittet på siden til vår antihelt ” og det er klart mye tilsier det er mye jehovas vitne inflytelse å spore på sidene der…Et sted der har de nedgradert Jesus kun til å være en engel… Et annet sted et vanlig menneske… JKC driver å plukker Guds sønn ned å fratar ham ganske mye status… Vet JHV gjør det samme når de også mener faktisk det samme som islam gjør når de sier Gud har ingen sønn… JKC tror ikke på Gudebildet som Bibelen beskriver Guddomen.. At JKC overhodet tør ? Som en Fuglesteg beskrev så sant så sant.. JKC har personlig ingen teologi.. Han baserer d hele på klipp og lim og fra sitt indres oppgulp .. En mer vemmelig sjikanøs blogger må man lete lenge etter… Der i gården er hennsyn til andre omtrent ikke eksisterende… Han må være syk på en eller annen måte . Ihvertfall veldig forført …

Det er stengt for kommentarer.