Jan Hanvold sliter med svette etter hofteoperasjon -har nød for de som går fortapt

Jan Hanvold sliter med varme og svette etter å ha blitt hofteoperert.

Svetter og verker “Jeg sitter her, å har en stor nød for de som går fortapt. Etter hofte operasjonen sliter jeg med varme. Det er rett og slett for hett. Så jeg må ha masse isbiter, for jeg får ikke det kaldt nok, det jeg drikker. Så tenker jeg på Lasarus og den rike mannen, i Luk 16:24 ” Da ropte han og sa : Far Abraham ! forbarm deg over meg og send Lasarus, så han kan dyppe fingertuppen i sin i vann og svale min tunge! For jeg lider svær pine i denne ilden.” Det er jo ubeskrivelig pine for dem som går fortapt, å ender i helvete. Det var jo derfor Jesus kom for ,å frelse alle mennesker. For at ingen behøver lenger å gå fortapt,” skriver TV Visjon Norge sjef Jan Hanvold som nylig har gjennomgått en hofteoperasjon i en oppdatering på Facebook. Hvorfor Hanvold ikke bare gjorde krav på sin helbredelse i Jesu navn, vites ikke.

TV sjef har nød for de fortapte

“Men vi lever i en tid da menneskene elsker sine lyster høyene enn Gud. Som hele tiden bryter Guds bud og forskrifter. Og som også forsvarer sine pervertere lyster og begjær. Om folk bare kunne forstå at uten Jesus er de på vei til en evig fortapelse, et helvete som det ikke er noen veier bort ifra. Så ville alle blitt frelst. Men djevelen bedrar folk, for å trekke dem med seg til helvete. Uansett hvor ondt en har det her, eller hvor store smerter en måtte føle her på jorden. Er det som ingen ting, å regne med helvete. Og vi er uten unnskyldning, fordi om vi bare tar imot Jesus som vår herre og frelser. Er vi reddet for tid og evighet. Det er bare Jesus og hans verk på korset, da han døde for våre synder og hvor han oppsto til vår rettferdighet. Som kan frelse oss. Det fins ikke frelse i noe annet navn. Det fins ikke mange veier til himmelen. Kun en vei. Mens til helvete får det mange veier. Det er bare, å fortsette å leve uten Jesus så har du en sikker plass i helvete. Jesus kommer snart igjen, hør kallet ifra himmelen. Ta imot Jesus som din frelser,” skriver Jan Hanvold som i følge seg selv sliter med å være for varm. Hva legene har gjort med Jan Hanvolds hofte, er litt usikkert, men vi kan kanskje anta at Hanvold har fått byttet hofte, da slike operasjoner er vanlige på eldre menn på hans alder. Uansett ønsker vi Hanvold god bedring med sin vonde hofte.

17 tanker om “Jan Hanvold sliter med svette etter hofteoperasjon -har nød for de som går fortapt

 1. Nå forkynner han i hvert fall at man må “så inn”, dvs gi penger til Guds rike (les: Visjon Norge) for å få helbredelse, fremgang, velsignelse, bedre økonomi eller hva det måtte være en skulle ha behov for. Kanskje Hanvold ikke har sådd inn nok selv? Med de summene han personlig tar ut av organisasjonen, burde han ha rikelig å så med.

  • Han burde det Spiff.
   Det burde være et tankekors at disse som har den teologien at det bare er å tro nok, eller så inn penger i -for å kunne ta ut helbredelse, selv søker legehjelp når de er syke.
   Hanvold søkte legehjelp for sin hofte, og Benny Hinn måtte innlegges på klinikk drevet av en av USAs fremste kardiologer når han selv fikk hjerteproblemer.
   https://www.sokelys.com/?p=8835

   Det er tydelig at liv og lære ikke alltid passer sammen.

  • Må gjøre vondt (hvis en har skamvett) å møte seg sjøl så ettertrykkelig i døra.

 2. Må gjøre vondt (hvis en har skamvett) å møte seg sjøl så ettertrykkelig i døra.

 3. Jeg vil berømme Jan Hanvold for, at han er så ÆRLIG! Det er ikke mange, om noen, som vil skrive om sin syke tilstand, slik Hanvold gjør det.

  Jeg husker forrige gang også, da han hadde kreft i en nye, og han fikk operert den vekk. Han holdt ingenting skjult, han beskrev hele sykdommen.

  Det Hanvold gjør er så bibelsk og riktig!

  Når Hanvold hevder hva som står i bibelen: “På grunn av Jesus sår HAR vi legedom,” så sier og skriver han det helt riktig…

  Skal vi følge bibelen til punkt og prikke, så kan vi ikke unnslå det som står der. Selv om vi selv ikke får det til, det med helbredelsen mener jeg…

  Nå vil jeg hevde, at siden vi nå lever i nådetiden, er det ikke mye eller liten tro som bestemmer helbredelse eller ikke… Da Jesus levde og tidligere var det slik, da gjaldt loven…
  Det var liten eller stor tro som avgjorde om vi fikk helbredelse eller ikke…

  Men så lenge Hanvold og noen hundre andre framdeles hevder det de gjør, så får de oppleve nederlag etter nederlag.

  Men igjen, Hanvold fortsette å mene det han alltid har hevdet, og det skal han ha skryt for…det kalles for integritet…

  http://www.evangeliekirken.arendal.no

  • “ved Hans sår er dere leget”, menes Åndelig Legedom….
   Dette anerkjenne av de fleste kristne, unntatt ytterliggående karismatiske miljøer.
   Tenker med gru på Åge Åleskjærs påstand; “dersom du er syk, så er du ikke frelst”…

 4. Broder Jan Kåre, du kan ikke velge bort “ildsjøen”, og plukke den frem igjen når det passer…Du har avvist ildsjøen, men dømmer din navnebror til å tilbringe evigheten i den ildsjøen du avviser finnes?

 5. Mennesker er svake i seg selv. Vi alle har våre ting å stri med i våre liv. Gud ser til hjertet Gud er den som tar og gir av sin rettferdighet. Ingen kan dømme andre mennesker for vi selv har nok med våre egne ting. Vi er slle på vei. Men det er våre egne valg som avgjør vår framtid og hvor vi vil bringe den.. Det hjelper ikke å takke ned på andre. Da blir man lik fariseeren dom fremheve seg selv i sin bønn til Gud.Men .vær som tollerne vær meg synder nådig Herre. For hvert et ord som man bruker om det er godt eller ondt. Vil falle i den jord den tilhører. Og da vil man se fruktene av det på veien. Forskjell på kjødelig vekst og Åndelig vekst. Vi må alle trå varsomt. Og skulle mellom mennesket og handlingene. Man fordømmer handlingen men mennesket skylder vi å vise kjærlighet til slik Jesus gjorde og gjør. Dømmer Gud mennesket eller dens handlinger? Gud elsker mennesket men hater synden.

 6. Ikke pent å le av syke mennesker, og det gjør jeg ikke heller, men humrer godt av all kristenkomikk. Blind, og angivelig livsviktig, overtro skaper i alle fall mer enn nok av komiske figurer og situasjoner. Så takk for alle morsomme innlegg! Søkelys sørger for en behagelig pause fra all den religiøse terroren media ellers melder om.

  • Siden du er en religions kritiker, hva synes du om den nye new-age religionen Christensendommen ?

  • Christensendommen er ved første øyekast ustyrtelig morsom, nærmest besettende som daglig humørspreder. Men ved nærmere ettertanke er Christensendommen svært tragisk for dem det angår personlig. Jeg liker ikke at jeg lar meg underholde av andres ulykke. Må skjerpe meg.

  • Takk for svar.
   Hvor stor tror du denne new-age religionen Christensendommen vil vokse seg i de neste 50 årene ?

   Vil det her være det beste om Christensendommen slår seg sammen med og overtar Det Norske Molbo Samfunnet som er en annen ny religion (21 år gammel i år) med hele 5 medlemmer og er allerede registrert som et trossamfunn ?

  • Greit å harselere med ideer og tanker, men ikke mobbe svake enkeltpersoner uten makt og myndighet. Enkelte må beskyttes mot seg selv. Vi får utvise ekstra varsomhet overfor mindre robuste og forvirrede mennesker. Så kan vi heller latterliggjøre de store systemene.

 7. Hei Jan Kåre Christensen. Ja, det er ikke bra å gifte seg om igjen. Men bibelen skriver mye om andre “laster” også. Nå leste jeg nettopp i avisen Dagen, at Enevald Flåten har giftet seg om igjen. Jeg tror hun het Rose Mari, og er en dame fra Filipinene.

  Når jeg ser meg tilbake i menighets-skyen, så har vi ikke så mye å rose oss av noen av oss. Mest på grunn av det vi er, og noe på grunn av det vi gjør. Men jeg tror nok Guds nåde dekker oss for de fleste syndene. Ellers er det ikke håp for noen…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Anders Helge, da mener du at også homofile og lesbiske skal få leve ut sin kjærlighet?
   Guds ord sier at gjengifte er imot Guds vilje, men det er nå tillatt.
   Greit, da fjerner vi ordet synd og nåde, erstatter det med at dette føler vi for, dette føler jeg for, denne følelsen har jeg!

Det er stengt for kommentarer.