Jan Hanvold ber Ludvig Nessa, David Auke og Svein Magne Pedersen omvende seg til vaksinen

Jan Hanvold i Visjon Norge oppfordrer nå vaksinemotstandere som Ludvig Nessa, David Auke og evangelist Svein Magne Pedersen omvende seg. Årsaken er at disse alle advarer mot vaksinen som apostel Jan Hanvold nå setter sin lit til og hyller. Hanvold som selv står bak programmet “Skapende tro” har fått tro på å forkynne budskapet om at folk skal ta vaksinen og han maner alle som mener at vaksinen ikke er av det gode, til å omvende seg. Den kontroversielle tv-sjefen som vanligvis skaper dyp frustrasjon blant tilhengerne av Hanvoldkanalen får nå ros og haleluja fra de krefter som vanligvis bruker sterke ord om Jan Hanvolds virksomhet.

Jan Hanvold i TV Visjon Norge høster nå halleluja og ros fra Facebookfellesskapet Hanvoldkanalen etter at Hanvold nå går ut og hevder at dem som kaller vaksinen for djevelens verk er helt på jorde. En rekke skikkelser som vanligvis er å finne på Jan Hanvolds tv-kanal, deriblant Ludvig Nessa, David Auke og Svein Magne Pedersen er i følge Hanvold på ville veier og må omvende seg. Hanvold selv var en hardbarket trosforkynner ser ut til å nå feste mer lit til en menneskeskapt vaksine enn til Ham som sa at “Jeg er Herren din lege.”. Selv om Hanvold kanskje ikke bryr seg, så er det tusenvis av nordmenn som er påført skade og død av denne vaksinen Hanvold nå hyller som en Guds gave til menneskeheten. Vi står nå overfor det faktum at vaksinen også splitter internt i Visjon Norge -og som kjent har paven innført påbud om at alle som skal delta i hans tv-studio skal være vaksinerte. Blant Hanvolds kritikere har Jan Hanvolds knefall for vaksinen skapt begeistring: “Godt han prøvet å få sekten hans til å ta vaksinen ihvertfall da! Ikke dårlig bare det 👌,” skriver Ole-Andreas Anthonisen som har kommentert nyheten på Hanvoldkanalen. “Gleder meg til Klamydia og herpes utbrudd på Visjon Norge også,” skriver Kim Oliver og gir folk en god latter. “Spørs om David Auke og Ludvig Nessa er velkommen til Visjon Norge etter denne talen. De er, som sikkert flere vet, motstandere av vaksinen,” skriver Knut Helge Mowinckel. Både Ludvig Nessa og David Auke har sammen med evangelist Svein Magne Pedersen og flere andre, deriblant Gjermund Kvamme -advart mot vaksinen. Levi Jensen som tidligere har erklært at vaksinen er en rottegift fra helvete, forteller nå at han likevel vil ta rottegiften.

En splittelse om vaksinen

Vaksinespørsmålet splitter kristne i flere leire og Jan Hanvold som har innført krav om vaksinepass eller vaksinebevis har lagt seg på den politsk og religiøst korrekte linjen. Blant kristne vaksinemotstandere har Hanvolds religiøse tilpasning ført til at flere signaliserer at de vil slutte å støtte tv-kanalen, og Hanvoldkanalen har et godt poeng når de peker på motsetningene i budskapet fra Hanvold kontra det David Auke, Gjermund Kvamme eller Svein Magne Pedersen forkynner. Evangelist Svein Magne Pedersen i Misjonen Jesus leger har tidligere skrevet at dette om vaksinens farer: “Men om jeg ikke advarte mot den store tragedien som er i ferd med å utvikle seg, ville jeg har forsømt mitt ansvar.” Med andre ord har Herren lagt dette på Svein Magne Pedersens hjerte, og man kan jo stille spørsmål hvilken Herre Jan Hanvold egentlig taler på vegne av i klippet publisert på Hanvoldkanalen.  Det er ikke tvil om at Hanvold her markerer at han selv ikke tror på budskapet om tro han bruker å formidle til Visjon Norges seere.  Marit Magdalena Øvretveit som selv er katolikk og lenge har vært kritisk til både Hanvold og Jan-Aage Torp stiller Hanvold følgende spørsmål omkring disharmonien som åpenbart splitter kristenfolket i to: “Hanvold, et spørsmål som bør gis et offentlig svar på..
Får Svein Magne Pedersen fortsatt sin tilmålte ukentlige tv tid hos dere.???
Beklagelsen hans ang.korona utalelsene stakk ikke særlig dypt. Å lese hva han skriver b.a. i dag på sin Facebook profil, hvor han fortsetter i sitt eget kommentarfelt, er rystende lesning. Han er jo da selvsagt også uvaksinert,” skriver Øvretveit som viser til denne artikkelen (link) Den åpenbare splittelsen og uenigheten som eksisterer mellom Hanvold og evangelist Svein Magne Pedersen er vanskelig å glatte over. Dersom Marit Magdalena Øvretveit forventer å få svar fra Hanvold, da skal hun vente lenge. Hanvolds pushing av vaksinen har fått flere kristne vaksinemotstandere til å signalisere at de vil slutte å støtte kanalen, siden Hanvold uhemmet pusher en vaksine vi ser ta livet av folk.

19 tanker om “Jan Hanvold ber Ludvig Nessa, David Auke og Svein Magne Pedersen omvende seg til vaksinen

 1. Igjen, har så vidt jeg kan huske aldri gitt en krone til VN, kommer heller ikke til å gjøre det. Er heller sjokkert over VN som tilsynelatende ikke har tro til å være sammen med uvaksinerte mennesker av frykt for at de skal bli smittet når de selv er fullvaksinert.

  4
  4
  • Nå skal jeg ikke forsvare VN – på ingen måte – , men du har ikke vurdert om de håper på å beskytte de uvaksinerte?
   Alt tyder på at vaksinerte får et mindre alvorlig sykdomsforløp enn uvaksninerte. I så fall ville jo i så fall VNs logikk kunne være at “vi ønsker ikke at uvaksinerte skal bli veldig syke og dø etter et besøk hos oss”.
   Søkelys, sammen med mange kommentatorer her inne, prøver hele tiden å framstille det som om de vaksninerte er mye mer smittebærende enn andre. Kanskje de tenker slik på VN også.

   Og bare for å ha presisert det: jeg mener ikke vaksinerte har mer smitte enn uvaksinerte, jeg støtter ikke VN og jeg mener at vaksine skal være frivillig.

   5
   1
  • Jeg har nå gitt noen ganger tidligere, men aldri mer nå.
   Jeg kan heller ikke skjønne hvorfor disse “fullbeskyttede” er redd for å være sammen med folk som ikke har tatt merket.
   Vi vet jo at disse vaksinene beskytter nøyaktig like mye som en skuddsikker vest av papir. Man forsøker å fortelle at de som er “beskyttet” får et mildere sykdomsforløp enn ikkevaksinerte, men hvordan bevise det? Vi så jo mange hadde Covid i kroppen under pandemien uten å ane at de var smittet.
   Hanvold stoler tydeligvis mer på myndigheter og fake news media enn han gjør på Guds dyrbare ord. Når man pusher både Gud og Gift sier jeg takk for meg. Aldri mer Visjon Norge

   2
   4
  • Til Fri pinsevenn

   Helt riktig: Ingen kan bevise at vaksine gir et mildere sykdomsforløp, men alle data peker i den retningen.

 2. Tenk om Hanvold en eneste gang hadde demonstrert tro på Guds løfter.
  Det hadde vært et mirakel det.
  Hanvold er ekspert på å snu kappa etter vinden.
  En mann uten ære, en mann uten prinsipper, en mann uten tro.
  Han har lenge promotert vaksinen etter først å ha gjort narr av Coronaen og solgt kosttilskudd mot Covid.
  Nå hylles han av de ugudelige og vantro.
  Alle disse som ikke setter sin lit til Jesu verk og Guds løfter.
  Han har vist for hele verden at han er en som ikke tror verken Guds løfter eller sin egen forkynnelse. At han forsøker å irettesette Ordets tjenere med sitt religiøst korrekte oppgulp er ingen stor overraskelse.
  Han avslører hvor hans hjerte er, hos Mammon og han opererer i kjødet.
  Han demonstrerer inn for åndeverden at når alt kommer til alt -er det helesevesen han velger. Hans skjebne vil bli som Kong Asa i 2 Krønikebok 16,12
  2 Krøn 16,12-13 I sin regjerings ni og trettiende år blev Asa syk i føttene, og hans sykdom blev verre og verre; men endog i sin sykdom søkte han ikke Herren, men bare lægene. 13 Og Asa la sig til hvile hos sine fedre og døde i sin regjerings en og firtiende år.
  Mange kristne er lik Hanvold -sett din vei i vaksinens hånd og fortsatt late som om man tror på Guds løfter. Klarer man ikke å stole på Gud for et ufarlig virus, hvordan i alle dager skal man kunne forvente at Hanvold og andre vaksinerte i det hele tatt er i stand til å tro at Jesus har frelst ham.
  Forøvrig er Hanvold ikke frelst. Han lever i vantro og fastholdt synd som en horkarl
  Hadde en liten periode litt sansen for Hanvolds frittalenhet. Men nå er han blitt som alle de andre. Jeg lukker lommeboken for den luringen, og heier på dem som står fast på Ordets lovnader.

  6
  6
 3. Bibelen: “En liten surdeig syrer hele deigen”, sa Jesus og pekte på fariseernes og sadukeernes falske læresetninger.

  Guds store og hellige Navn JEHOVAH står rundt 7000 ganger i GT og NT.

  “Hver den som påkaller JEHOVAHs Navn skal bli frelst”, påpeker Skriftene.

  Ber DU til JEHOVAH Gud – tømmer ditt hjerte – og avslutter med “i Jesu navn” for å vise at DU anerkjenner Jesu gjenløsningsoffer?

  For ellers er jo konklusjonen at – hver den som IKKE påkaller Jehovahs Navn skal IKKE bli frelst.

  Lykke til med DITT valg!

  1
  2
 4. Jan Demas Handvold har tørnet, enkelt og greit.Han har i årevis slengt drit mot de «politisk korrekte» nå kommer hans sanne jeg til overflaten. Han bør forandre navnet på sitt program – « bibeltime» til skapende vantro….

  4
  3
  • Tenk at Hanvold skulle bli en vaksinepusher.
   Han må være i ferd med å gå pengelens.
   Stakkars mann.
   Tenk å oppfordre kristenfolket til å ta injeksjoner med griseblod, fosterceller og celler fra apekatter?
   Denne rottegift han krever at folk skal ha tatt for å komme inn på møter setter han i samme kategori med Troens Forlis i Sarons Dal.
   Vil Jan Hanvold ta på sin kappe alle som blir alvorlig syke av vaksinen? Hanvold tror han kan tjene to herrer samtidig.
   Maken til kameleon. Dette er en mann som tilpasser seg etter forholdene -og motivet? Kun en ting: Penger

   3
   2
 5. Jeg tror hverken hanevold eller pedersen er autoriteter på virus eller biologi. Tar de bare parti i en sak? De bruker gjerne “tro” som et argument men tror de på resten av det som står i Bibelen?

  I 1.Kor 11 står det: ” Derfor er det mange svake og syke blandt dere, og ikke få som sovner inn.” Grunnen til dette var bla økonomiske ulikheter i menigheten. Jeg har spurt meg om hvor mye disse predikantene bruker på seg selv i forhold til noen av de som oppfordres til å gi dem penger. I det hele tatt, hva med alt det i Bibelen som ikke “klør i øret”? Snakker de om det? Det som setter folk på valg og kanskje kan halvere inntektene deres.

  Som alltid når det oppstår slike splittelser så dukker det opp tusenvis av “experter” som gir seg ut for å forstå mye mer enn andre. Det de sier minner om platonsk politikk som sier at hvis man greier å få noe til å høres sant ut så blir det sant. Motivene vet vi ikke så mye om.

  Konklusjonen man lett kan trekke ut fra vaksinemotstandernes teorier er i hvert fall at noen vil utrydde store deler av verdens befolkning med gift og gjøre veldig mange syke. Som om det ikke var enklere måter å gjøre dette på. At noen i god tro kunne mene at rna-vaksinen var det beste de kunne komme opp med for å begrense covid-19 avskrives uten videre.

  Selv tenker jeg at man må være 100% sikker før man fremsetter slike anklager. Hvis ikke kan konsekvensene bli store for anklageren.

  8
  2
  • Bibelverset du siterer: «Derfor er det mange syke og svake i blant dere, og ikke få som sovner inn»! Det handler om nattverden, at en hver skal prøve seg selv og så spise av brødet og drikke av «blodet»! Det handler om at mange av oss troende/kristne, ikke gjør forskjell på Herrens legeme. De kristne er lemmer på Jesu legeme, og når vi ikke gjør forskjell på det og våre egne kjøttslige lyster, er det alvorlig. Derfor, om noen skal ta del i nattverden, er det greit å prøve seg selv. Det har vært episoder der det har vært nattverd og jeg har kjent meg uverdig til å ta del i det, og tenkt at det kan jeg ikke gjøre nå, men så har jeg opplevd en fred og overbevisning/full visshet om å ta nattverden. Da har jeg gjort det, jeg har veldig respekt for å delta i det, for det ligger et stort alvor bak, og er ikke noe man bare skal hoppe i før man tenker.

 6. Geert Vanden Bossche

  IKKE TA VAKSINEN!!! OG OM DU HAR TATT DEN IKKE TA FLERE DOSER OG BE GUD OM AT HAN MÅ REDDE DEG !!!

  5
  8
  • Be om at han må redde meg!!!

   Det står jo i Bibelen at om vi drikker noe giftig eller blir bitt av en giftslage så skal det ikke skade oss. Skulle vi ikke da tåle en rna-vaksine ???

  • Beklager , men ser at jeg nok ikke fikk med meg første delen av teksten her , derfor ble mitt svar hardt og feil .

   Dersom du har tatt vaksinen og kjenner på angst for det , så skal du vite at hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst også for dem som har tatt vaksinen .

 7. Kjell Andersen; er du stein stokk dum, eller en konspiratorisk løgnhals🤦?

 8. En menneskeskapt epidimi og en menneskeskapt vaksine, hvor vanskelig er det å skjønne?

Det er stengt for kommentarer.