Frafallskreftene reiser sitt stygge hode i den evangelisk lutherske frikirke Frikirkens nestformann vil endre syn på homoseksualitet

Frikirkens nestformann vil endre synet på homofilt samliv. Frikirkens nestformann eller nestforkvinne” er pastor i Arendal frikirke. Anne Mari Schiager Topland som både er nestforkvinne og prestinne i Arendal Frikirke, vil at kirkesamfunnet skal endre syn på homoseksuelt samliv. Hun er pastor i Arendal frikirke, nestformann i synoden og medlem av Teologisk fagråd i Frikirken og er således sentral i kirkesamfunnet som snart vil komme til å slutte rekkene blant andre frafalne kirkesamfunn som har forkastet Herren og Hans Ord. Det er avisen Dagen som bak en betalingsmur rapporterer at nok en sentral lederfigur i den evangelisk lutherske frikirke nå vil bøye kne for den sodomittiske ånd som søker å innta kristenhetens religionssamfunn.

At Frikirken vil bli et av de trossamfunn som raskt vil komme til å akseptere LGBTQ agendaen og endre det bibelske synet på ekteskapet, bør ikke overraske noen. Frikirken anno 2022 fremstår som et liberalt trossamfunn som følger i fotsporene til sin åndelige mor, nemlig den norske apostatkirke. Det er bare et tidsspørsmål før den evangelisk lutherske frikirke tar setet blant regnbuebarna og velger å anerkjenne det Guds Ord kaller en styggedom eller vederstyggelighet. Opprinnelig var frikirken et relativt konservativt trossamfunn men frafallet har skjedd gradvis. Det vil ennå være krefter i frikirken som er i mot homoseksuelle ekteskap og som vil kjempe mot at de holdninger prestinnen Anne Mari Schiager Topland legger for dagen. For disipler av Jesu Kristi kirke vil det komme en dag da ropet “Gå ut av henne mitt folk,” vil bli relevant for medlemmer av Frikirken som vil følge Guds lam fremfor den falske skjøge vi ser dukke opp overalt i kristenheten. Frafallskreftene jobber nå effektivt og det er primært de lutherske kirkesamfunn og organisasjoner som har minst problemer med å ta farvel med Guds Ord og samfunnet med Jesus Kristus.

Les saken fra Dagen her: https://www.dagen.no/nyheter/frikirkens-nestformann-vil-endre-synet-pa-homofilt-samliv/

10 tanker om “Frafallskreftene reiser sitt stygge hode i den evangelisk lutherske frikirke Frikirkens nestformann vil endre syn på homoseksualitet

 1. Man må stikke fingeren i jorda: Om 10 år er dette helt vanlig. Da erindrer man vagt at det var en viss motstand.
  Intet trossamfunn eller menighet er immune mot angrep på sitt gamle, konservative liv og levnet. Kommer det noen innenfor dørene og ønsker liberal forandring, er motstand nytteløst over lengre tid. Da blir de boikottet, fratatt statsstøtte og blir hetset og forfulgt.
  La oss si at en homofil person, som lever sammen med en annen mann, ønsker en ledende stilling i en pinsemenighet, blir møtt med motvilje mot dette, kan lage mye bråk for den menigheten! Han kan finne på å kontakte lokalavisa, og hardkjøret er i gang.

  2
  1
  • Riktig, og hvorfor blir det slik. Jo, fordi lederne i menighetene er noen tafatte kjerringer som forakter de menneskene som kan holde dem i ørene, og den tjenesten som Jesus satte i menigheten for at den skulle holde rett kurs. Nemlig det profetiske, for uten profeten går folket vil.

   5
   1
  • Det forblir slik for hele kristenheten fordi dere ikke er sanne kristne. Dere blåser bort som løv og tørrkvister. Det har Bibelen fortalt i tusener av år. Og dere ser det ikke engang når forråtnelsen er midt i blant dere. Til sist vil hedningene gå imot dere og dette er Jehovahs dom over den falske skjøgen – Babylon den store – før Han til sist ved Kristus vender seg mot hedningene selv – Harmageddon!

   1
   1
  • Djevelens plan er å skape splittelse i kristenheten. Det lykkes han med. En rekke kristne ledere har “lest Bibelen med nye briller” og står fram med at vi må endre praksis og syn på de homofile/lesbiske i menighetene.
   Dette har pågått lenge, og fortsetter i alle kirkesamfunn. Også i pinsebevegelsen. Presset er stort. Et alternativ er jo å gi etter…da “roer” gemyttene seg…
   I Den norske kirke er det offisielt to syn på dette. Om en prest ikke vil vie likesinnede, kan en annen steppe inn.
   Skal vi ha det sånn i andre trossamfunn også?
   Eller skal konservative kristne rett og slett samles i mindre grupper i hjemmene? Det gjorde de første kristne, med bønn og brødsbrytelse, står det i Bibelen.
   Eller foretrekker de fleste å komme sammen på søndagsmøte som nå, man ser jo ikke på en forkynner når han står på prekestolen at han er homofil…
   Hva han driver på med hjemme, fpr være hans sak…?

 2. Det er vel ikke overraskende. Jeg er mer skremt over de andre “friere” frimenighetene som eks. Pinsevennene, hvor alt ytre sett ser bra ut. Frafallet kommer i alle etablerte kirkesamfunn. Endetidens vekkelse blir muligens hold i hjemmene

 3. Til Hannah: trengselstiden for oss frelste er her og vi er fortsatt i denne verden, vi blir ikke rykket opp til himmelen før trengselstiden, vi blir rykket opp til himmelen når Jesus stiger ned til jorden igjen og åpenbarer seg for menneskerettigheten , og alle mennesker uansett hva du har gjort, hvis du omvender seg vil du komme til himmelen.

  3
  1
  • Omvender meg??
   Hvis du tror at de forskjellige syn kristne har på dette avgjør om man er frelst eller ikke, så har du ikke gjort leksen din😊

   Hva består trengselen din i?
   Kan ikke tenke meg du blir jult opp så mye fordi du taler om Jesus…

Det er stengt for kommentarer.