Evangelist Levi Jensen nektes å dele ut Gideon bibler av Gideon Norge -er nå en soldat uten våpen

Norsk Gideon ønsker ikke at evangelist Levi Jensen deler ut bibler fra dem. Dermed må evangelisten finne andre muligheter til å skaffe seg Bibler han kan dele ut til ungdommen. Det er Levi Jensen som selv opplyser på Facebook at Norsk Gideon har brutt avtalen med ham og han opplever seg nå som en soldat uten våpen. I følge Gideon skal Levi Jensen ha “brutt” deres klare regler på hvordan det skal skje og Levi Jensen blir oppfordret til å levere tilbake de bøker og bibler han har fått av organisasjonen. Videre ønsker ikke Norsk Gideon presseoppslag om utdeling av deres Bibler og litteratur. Nå må Levi Jensen se seg om etter andre måter å skaffe Bibler på til ungdommen som samles til hans eventer.

“GIDEON brøt avtalen med meg
Årsaken at jeg publiserer denne er at dere ser hvor vanskelig det er å få ut Guds ord og i denne sammenheng er jeg en soldat uten våpen.
Jeg ber derfor om hvis noen kjenner til andre trykkeri som trykker bibler så ønsker jeg kontakt med dem,” skriver Levi Jensen på Facebook hvor han også har delt skrivet han fikk fra Gideon Norge.
—————————————————————
Kjære Levi Jensen
Vi arbeider for samme sak: Vi vil at stadig flere skal få øynene opp for det Guds Ord sier og betydningen dette har for et liv.
Men vi har klare regler for hvordan dette skal skje, hvem som skal dele ut bøkene våre og på hvilke arenaer det skal skje.
En Gideonvenn som du nå har vært en kort periode kan ikke og skal ikke dele ut våre bøker.
Det skal gjøres av våre erfarne medlemmer som fått opplæring i hvordan vi gjør det. Vi praktiserer de samme fremgangsmåter over hele verden. Dette er blitt slik gjennom mangeårig kunnskap om hva som tjener saken best. Du som Gideonvenn kan altså ikke distribuere Gideons bøker, og jeg ber om at du leverer det du måtte ha av slike tilbake der du har fått det, eller til vårt kontor i Sandvika. Vi ønsker heller ikke presseoppslag omkring disse utdelinger slik som det skjedde i Bergen nylig.
Vi ber om at du respekterer denne ordning Levi.
At du, med dine metoder og din tilnærming til evangelisering, også har en viktig rolle i arbeidet med å bygge Guds Rike på jorden betviler vi ikke. Men du kan ikke operere i Gideons navn eller på vegne av oss. Du er velkommen til vårt kontor for å drøfte dette og annet når du har anledning.
(Jeg kopierer vår regionleder i Trøndelag på dette da jeg forstår at du ha fått bøkene der)

Det er dette Gideon ikke ønsker å se, at unge samler seg omkrig Guds ord

24 tanker om “Evangelist Levi Jensen nektes å dele ut Gideon bibler av Gideon Norge -er nå en soldat uten våpen

 1. Min resept er ikke å dele ut kostbare bibler som et overveldende flertall ikke orker å lese i eller forstår. Vår gruppe lager farvebrosjyrer på tosidig fargekopierende Xerox-maskin der vi tar for oss enkelttemaer med dertil passende illustrasjoner. Disse er rimelige og vi får relativt sett gode tilbakemeldinger.

  Når enkeltpersoner på gjenbesøk ønsker ytterligere informasjon vil en Bibel kunne komme på tale. Har den interesserte dårlig økonomi hjelper vi selvsagt til med innkjøp av Bibel.

  5
  3
 2. Hvorfor fikk Jensen bibler av en Gideon-avdeling? Var de ikke klar over sin organisasjons retningslinjer?
  Jeg har forståelse for at Gideon ønsker en respektfull og tradisjonell utdeling uten noe form for hurra-meg-rundt, som Levi Jensen er kjent for.

  1
  1
  • Burde ikke det viktige for Gideon være at Guds Ord blir spredd?
   Vi har sett at myndighetene er i ferd med å gjøre det forbudt for Gideon og andre kristne organisasjoner å få dele ut Bibler i skolene til ungdommen. Også mange hotell takker nei til Gideons bibler.
   Burde ikke Gideon bare være glade for at noen er villig til å betale prisen å dele ut Guds Ord?
   Kristendommen er snart fordrevet 100 prosent fra skolene og erstattet av LGBTQ aktivister som fritt får drive propaganda for barna, og Gideon nekter en person som samler haugevis av ungdommer å få tak i en bibel og annet bibel-materiell.
   Hårreisende!

   3
   1
  • Gideon ønsker VERDIGHET. Og det er ikke akkurat DET Levi Jensen utstråler. Dessverre.

  • Fri Pinsevenn

   Enig. Men spørsmålet er om de som jobber med Gideon er frelst. Det lukter frafall lange veier.

   2
   1
  • Selv Vebjørn Selbekk har mer åndelig gangsyn enn det Birgir Hermansen legger for dagen. Selbekk skriver dette: «At nytestamenter blir distribuert burde være noe alle kristne kunne glede seg over – uansett hvem som deler ut».

   Birgir har virkelig nådd bunnen nå.

   1
   2
  • Hva har DU Bjørn? Du som til og med farer med LØGN og FALSKE profetier? Har du i det hele tatt tatt til deg Guds Ord: Du skal ikke lyve.? Du skal ikke vitne falskt mot din neste.? For slike skal ikke arve Guds rike, står det i Bibelen.

 3. All ære og Guds velsignelse over Gideon med arbeidet de gjør. Om de gjør rett ift Levi Jensen vet jeg ikke, men jeg mener de burde bruke mer ressurser på å gi bibler til de som roper etter bibler men ikke får kjøpt eller ikke får lov å eie en bibel, f.eks kristne i Kina, Iran, Indonesia og mange andre steder.

  1
  1
 4. Jeg tenker Gideon sikkert brenner inne med en masse bibler etter at de ble nektet å dele disse ut på skolene? Det i seg selv, at de nektes å dele ut bibler i Norge, er ille nok, men blir det ikke da en dobbelt feil å ikke la folk som Levi få distribuere disse i stedet? Det virker jo som om organisasjonen ikke er helt enig med seg selv her, siden et lokalkontor villig vekk tydeligvis har gitt ut en bunke bibler som Levi kunne dele ut videre.

  Her er Paulus’ ord viktige å huske på, han var mindre opptatt av i hvilken form evangeliet ble forkynt og spredd, så lenge evangeliet om Jesus faktisk ble forkynt. Se Paulus’ brev til filipperne, 1,15-18: “Noen gjør det nok av misunnelse og stridslyst, men andre forkynner Kristus av god vilje. De gjør det av kjærlighet, for de vet at jeg er satt til å forsvare evangeliet. De andre gjør det ikke oppriktig, men for å hevde seg selv; de tror de kan gjøre lenkene mine tyngre å bære. Men hva gjør det? Kristus blir forkynt i alle fall, enten det skjer med baktanker eller i oppriktighet, og det er jeg glad for.”

  Så uansett om man kanskje personlig ikke liker stilen til Levi, så må vi da si at han i alle fall gjør en iherdig innsats for å spre evangeliet og Kristus blir forkynt!

  3
  1
  • Ja har alltid tenkt , om jeg ikke er enig alltid med Levi så ser Gud til hans hjerte.

   Han har stått på, blitt behandlet dårlig på gaten og har nød for at ungdom og barn skal bli kjent med Jesus.

 5. Så Levi Jensen signerte Gideon-biblene? DET må vel være god nok grunn til at Gideon ikke vil ha noe med han å gjøre.
  Ser at Tore setter spørsmål ved om de som jobber med Gideon er frelste. Hva med deg selv Tore? Er DU frelst? Du som ikke forkynner det hele evangeliet, men sper på med litt løgn her og litt bedrag der?

  • Her kan DERE ALLE se forskjellen på TORE og BIRGIR

   Birgir bare SPØR om Tore er frelst.
   Mens TORE og Rune m.fl, hever seg over hva Guds Ord sier, og også hever seg over en broder ( meg også) og BESTEMMER at vi er ikke frelst.

   Hva sliter de da med? Det vet vi.

   Man MÅ gjøre opp, sier Bibelen.
   Sånn er det.

  • Jeg stiller følgende spørsmål. Er Birgir Hermansen virkelig frelst?
   Jeg tviler. Har tvilt lenge fordi han alltid er ute etter å ta de som er virkelig frelst. Når jeg leser hva Birgir Hermansen skriver og hans mange utsagn tror jeg at han nok passer bedre inn blant fariseerne enn blant Guds folk.
   Birgir Hermansen skriver overfor at Gideon ønsker verdighet og at Levi Jensen ikke utstråler verdighet.
   Heldigvis. Gud ser ikke på det ytre, men på hjertet og har nok i Levi Jensen funnet et brennende hjerte.
   Men det er ikke godt nok for Birgir.
   Han forakter dem som følger Gud, og viser forakt for Levi Jensen. Birgir Hermansen hadde nok også dypt foraktet de tidligere tiders hellige. Disse trosheltene Hebreerbrevet omtaler, de som flakket rundt i fåreskinn og geiteskinn hadde neppe vært verdige nok for Birgir Hermansen og hans likesinnede. Jeg tror Birgir har en lang vei å gå før han tilhører Guds foraktede lille skare.

   Hebr 11,37-39 de blev stenet, gjennemsaget, fristet; de døde for sverd; de flakket omkring i fåreskinn, i gjeteskinn, de led mangel, trengsel, hård medferd 38 – verden var dem ikke verd – de vanket om i utørkener og fjell og huler og jordkløfter. 39 Og enda alle disse fikk vidnesbyrd for sin tro, opnådde de ikke det som var lovt,

   2
   1
  • Og Bjørn TØR å spørre? Han som i sin FALSKE kristendom har gjort Guds Ord til INTET. Ikke nok med der. I beste Renee Moses-stil har han fremsatt en FALSK profeti. I sin ondskaps falskhet tør han ikke svare på spørsmål angående profetien. Vend om i dag. I morra kan det være for sent.

  • Og husk en ting til Bjørn. DU bruker Guds Ord til å LIKESOM “bevise” at Guds Ord IKKE sier det Guds Ord
   sier. DET er alvorlig. Så hvilken vei du er på…..

  • Hannah
   Birgir Hermansen viser hvem han er og hvem han er av.
   “Har Gud virkelig sagt” var slangens utsagn i hagen da han dåret Eva til opprør. Birgir er som en slange. Stiller spørsmålet “Er du frelst” -selv Tore åpent bekjenner at Jesus Kristus er Herre.
   Birgir derimot, snakker aldri om Jesus, men han siterer Bibelen slik fariseerne gjorde. Også djevelen kunne sitere bibelvers og prestene som vier homoseksuelle til ekteskapet kan sitere bibelen.
   Å sitere Bibelsitater forteller INTET om hva en person er.
   Det er INTET i det Birgir Hermansen skriver og uttrykker som indikerer at han er et Guds barn. Intet.
   Han angriper og rakker ned på de Jesus bruker og er på samme nivå med Hanvoldkanalen og tilsvarende antikristelige grupper.
   Det er bare å erkjenne. Birgir Hermansen har falt, og fallet var stort. Må Gud forbarme seg.

   3
   1
  • Og SÅ kan Geir kanskje NÅ fortelle HVA jeg har sitert fra Bibelen, som kan minne om slangen? Bare ETT eksempel. Jeg har spurt før. Men ugudeligheten hans stamper imot sannheten.
   Og husk en ting Geir. Det forskjell på å SI at du er en kristen, og å VISE at du er en kristen. Du, Bjørn, “fri” pinsevenn og Tore er DER. Gang på gang har dere fratatt Hannah, bare for å nevne EN person, frelsen. Og det bare fordi hun er ERLIG og SANN.
   Vend om i dag. I morgen kan det være for sent.

  • Nå må jeg trekke på smilebåndet da alle ber hverandre vende om fordi man er uenig. Ja, det er nok helt riktig at ALLE har noe å omvende seg fra, men jeg tror ikke det hjelper å bruke denne frasen om hverandre hele tiden.

  • Birgir har etterlatt seg et vitnesbyrd her inne som viser at han splitter brødrene, han forfører sjeliske personer som Hannah som ikke har et solid ankerfeste for troen. Derfor svermer hun i alle retninger og tåler ikke formaning og rettledning. Rett og slett et umodent åndelig barn.
   Birgir Hermansen derimot: Han går bevisst etter troende som har en åndelig moden tro. Han gjør som slangen i edens hage, “har Gud virkelig sagt”, men Birgir er som fariseerene i Bibelen. De kunne sitere loven og profetene, men loven og profetenes ånd hadde de ikke. Derfor korsfestet de verdens frelser og derfor deltar Birgir stadig i koret som roper “korsfest” “korsfest”.
   Derfor er Birgir full av forakt for menn som gjør Guds vilje.
   Levi Jensen som vil dele ut Bibeler til ungdommen og Svein Magne som bruker mangfoldige timer hver dag for å be for syke.
   Jeg avslutter. Birgir har etterlatt seg et vitnesbyrd her, men det er ikke et vitnesbyrd om en mann som står sammen med Guds folk.
   Heller tvert i mot

   1
   1
  • Det Geir skriver til meg er bare trist.
   Det er så mye å kommentere at jeg orker ikke. Jeg overlater det til Gud.
   Jeg erfarer for hvert år at kristne sier sykere og sykere ting.

   Det du sier om Birgir skal du stå til rette for en gang . Hvorfor kjenner jeg slik en sorg… jeg kjenner ikke Birgir en gang, men vet hvor han står. Geir leser et par kommentarer eller fem, av Birgir, og dømmer utifra dem.

   Kom ikke her og si at det ikke er ondskap i noen kommentarer her ihvertfall…

   Avslutter her. Noen folk bør man bare kutte.

 6. Gud velsigne Levi Jensen for at han deler ut bibler til ungdommene. Det er en stor skam at Gideon blir nektet å dele ut bibler på skolene.

 7. Er vi nå i tiden Jesus sa skulle skje ved endetiden, der han skiller klinten fra hveten? En får antakelser om dette når vi nå ser Gideon, som har tatt navnet nettopp etter et av Guds store under, velger å trenere ungdommene sin mulighet for frelse og frata Levi Jensens muligheter til å fullføre Guds kall: Å gi våre barn og ungdommer frelse og håp i den mørke og onde verden vi nå lever i. Om Levi Jensen, presten eller pastoren signerer i Bibelen skulle vel være det samme. Eller mener Gideon at han er uverdig?

Det er stengt for kommentarer.