Ny smitterekord i Norge torsdag -16 877 Corona-smittede torsdag

Det ble torsdag 20 januar 2022 satt en dyster rekord i Norge. Hele 16 877 nordmenn skal ha blitt registert Corona-smittet i dag. Dette tallet er 900 flere enn det var i går, da Norge satte nok en smitterekord.  Samtidig som smitten de tidligere var så redd for, ser ut til å fortsette å øke, gjør Tåkefyrsten visse lettelser i. Det blir stadig mer klart at verken munnbind, vaksiner eller Coronapass forhindrer smitten i å bre seg i folket. Fra Danmark rapporteres det nå at det overveldende flertall av de som innlagt med Corona-smitte er fullvaksinert og boostet uten at det gjør dem mindre syke. ” Vąksinerte innlagte pasienter øker mye på sykehusene i Danmark, mens antall uvąksinerte minker.
(For øvrig var over 26 000 smittede i Danmark av ca 29 400 smittede totalt siste døgn vąksinerte mennesker). Det er ikke de uvąksinerte som legger beslag på sengeplassene, ressursene og personal på sykehus i Danmark år 2022, det er dem som har tatt både to og tre doser vaksine som nå fyller opp sykehussengene og den samme trend ses fra Israel.

3 tanker om “Ny smitterekord i Norge torsdag -16 877 Corona-smittede torsdag

  • Burkhardt (som står bak den bekreftelsen du viser til) er samme man som konkluderte med at 93% av de som døde etter vaksinering døde av vaksinen. Nå hadde han bare undersøkt 15 stk, og ettersom 14 av disse viste tegn på at immunsystemet krasjet, ble altså konklusjonen at 93% som dør etter vaksinering dør av vaksinen.
   En fullstendig uansvarlig konklusjon ettersom et så lite utvalg pasienter kan gi et hvilket som helst resultat.
   Jeg har ikke funnet troverdige kilder som sier at piggproteinet gir skader, men jeg har heller ikke sett grundig forskning som sier at det ikke gjør det. Derfor sier jeg ikke at det som det refereres til i artikkelen er feil, men de to forskerne har ikke en veldig god merittliste.

   Og som en liten sidebemerkning:
   Jeg synes det er rart når uttalelsen fra en enkelt forsker tillegges stor vekt og anses som sannhet, mens uttalelser fra 1000 forskere anses som usannhet og kunnskapsløshet, bare fordi det ikke stemmer med ens egen forutinntatte mening.

   3
   3

Det er stengt for kommentarer.