Vaksinepass-politiet i Queensland Australia har ingen virkelig kriminalitet og bekjempe

En middelaldrende kvinne med veske og pose, men intet vaksinepass utgjør tydeligvis en stor trussel for politiet i Queensland. Queensland Australia er et av de områder hvor regimet slår hardt ned på alvorlige kriminelle, slike som ikke har med seg det omstridte “vaksine eller Coronapasset” som forteller myndighetene om du er vaksinert eller ikke. Er du blant de ulydige som ikke vil være prøvekanin for Pfizer, Moderna eller AstraZeneca, er du fritt vilt for Gestapo. Hele fem politifolk må settes inn for å arrestere kvinnen uten Corona-pass. Velkommen til 2022, Dyrets tidsalder, hvor politi og myndigheter misbruker makten mot befolkningen

En verden der uvaksinerte eller folk uten gyldig Coronapass taues inn av uniformert Gestapo -såkalt politi som fungerer som håndtlangere for tyranniske myndigheter som misbruker makten til å undertrykke befolkningen i Corona-navnet. Og politiet opptrer mer og mer som mafiaen eller håndtlangere for kriminelle foretak.

 

 

6 tanker om “Vaksinepass-politiet i Queensland Australia har ingen virkelig kriminalitet og bekjempe

 1. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/v5bbnV/eks-generaler-frykter-amerikansk-borgerkrig-vi-er-vettskremte?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row1_pos1

  ” Jeg er svært bekymret for at kulten rundt Donald Trump vil tukle med systemet for å så tvil om våre valg igjen. Den type korrumpering kan nå inn i de militære styrkene, sier Paul D. Eaton til VG'”

  https://www.thelines.com/odds/election/
  “Last Updated Jan 18, 2022
  The latest 2024 presidential election odds show former President Donald Trump as the favorite”

 2. Scott Morrison er statsminister i Australia og skal være etter ryktene en såkalt kristen mann. Det tror jeg ikke. Han er utvalgt til å være satans medløper for å berede grunnen for dyrets merke. En meget farlig mann som er styrt av satan.

  • Helt topp! Jo før jo heller. Dette har SANNE kristne ventet på siden pinsedagen år 33 evt. YIPPIE!

   (Men falske kristne gruer seg selvsagt)

   2
   1
  • Ja de aller fleste kristne her inne på Søkelys gruer seg, ikke jeg. Jeg gleder meg enormt. Jesus kommer snart.

   Gud har lovet meg gjennom sitt Ord å være med meg hvert et sekund. Han kommer aldri til å slippe meg, så jeg kan ikke bekymre meg.

 3. At en sann, gjenfødt kristen har satt i gang dette overgrepsregimet i Australia, nekter jeg å tro…
  Som en annen tidligere statsminister, Erna Solberg, svarte om trosspørsmål: “Jeg har barnetroen, den følger meg.”
  Hva nå enn det betyr.

Det er stengt for kommentarer.