Vaksine-suksessen fortsetter -24 958 nye smittede i Norge fredag

Corona-smitten er nå i ferd med å komme helt ut av kontroll. Fredag ble det registrert nærmere 25 000 nye smittetilfeller i Norge. Dette er ny rekord og over hele landet er smitten nå sluppet løs. 24958 nye smittetilfeller er 23739 flere smittetilfeller enn det var på samme dag i januar 2021. Da ble det registrert 1219 nye tilfeller. I en  rekke kommuner og fylker er det i dag registrert det høyeste smittetallet noensinne. I Agder var det rekordmange 1313 nye smittede. I Kristiansand ble det ny smitterekord fredag med 538 tilfeller. Bare i Vennesla ble det alene denne dagen registert 272 tilfeller som er ny rekord.

Økningen i tallet på smittede er bare en bekreftelse på at vaksinene ikke forhindrer smitten og spre seg. Fullvaksinerte mennesker blir i økende grad smittet av Corona. Dette er langt fra hva befolkningen ble forespeilet når vaksinene ble introdusert for befolkningen. Da skulle vaksinen være veien ut av pandemien, men mange mener at vaksinen er veien inn i pandemien. For aldri har det vært flere vaksinerte nordmenn enn nå, og aldri har det vært mer smitte enn etter at vaksineringen startet opp. Påstanden om at denne nye utgaven av Kinaviruset gir et lettere sykdomsforløp kan godt mulig være sann, selv om vi også under rundene med det opprinnelige Kinaviruset hadde mange smittede som ikke hadde peiling på at de var Covid-syke. Det vi kan slå fast er vaksinen ikke har gitt mindre smitte i samfunnet, men heller mer, og skal vi tro prognosene fra FHI vil smittetallet komme til å øke i ukene som kommer.

7 tanker om “Vaksine-suksessen fortsetter -24 958 nye smittede i Norge fredag

 1. Økingen i smitte er lik over hele verden. Smitten går til himmels og mangedoblet seg mens dødsfall og innlagte går ned. Dette er nå en endemisk forkjølelse. Det er bare å kutte ut alle restriksjoner og tester og åpne samfunnet 100%. Vaksinen er en flopp og denne mutasjonen viser at disse mRNA vaksinene er ubrukelig møl. Myndigheter har løyet oss opp i trynet at vaksinene skulle stoppe smitten og pandemien. Nå ser vi fasit. Isteden har den påvirket immunforsvaret for andre virus negativt.

  3
  4
  • Helt korrekt. Mens myndighetenes undergravende fanklubb – her ved “Gransker/Qanon” opererer på Søkelys for å undergrave sannheten.

   4
   6
 2. For å sitere Carl I Hagen;”er du dum Kjell Andersen, eller later du som?”

  Alle VET at vaksinen begrenser antall smittede, man blir sjelden alvorlig syk. Flertallet av de på intensiven rundt om i den vestlige verden er i all hovedsak uvaksinerte, overvektige, røykere, jorden er flat-tilhengere.
  Pga at de er livstruende syke, risikerer de å dø, eller i beste fall gå glipp av et helt semester på livets harde skole.

  2
  3
  • Oddvar:

   Vi vet bare hva media sier – og så langt så har de bare løyet, manipulert og spredt frykt unødvendig. Har selv vært på sykehus, og møtt folk som plutselig har fått alvorlig problemer rett etter vaksine, likevel fornekter de det. Legene fornekter det – media fornekter det – og myndighetene fornekter det. Da blir løgnen stor – og sannheten må man lete etter. Sånn er samfunnet idag.

   Hagen er ikke helt hva han var før – men han har vel tatt sin sprøyte, så han kan reise til Spania…. alle gjør det enkelt for seg selv, på en kortsiktig måte…. og ingen vet langtidsvirkningene.

   Fakta: Det tar 4-8 år minimum – å utvikle en vaksine. Å ta en vaksine som ikke medisinindustrien vil ta noe ansvar for – ja, da må man være mer en dum – kanskje desperat for jobb ol……..

   1
   2
  • “Legene fornekter det – media fornekter det – og myndighetene fornekter det. Da blir løgnen stor – og sannheten må man lete etter. ”

   Jeg har aldri oppfattet at legene, media eller myndigheter fornekter vaksinebivirkninger eller at vaksinerte blir syke. Også veldig syke eller at de dør. De sier det jo nesten daglig på tv og i radio.
   Men når utgangspunktet er en forutinntatt mening om at “alle som ikke bekrefter mine forutinntatte meninger lyver” er det umulig å diskutere som voksne folk.
   Det er trist

Det er stengt for kommentarer.