Forutsier jordskjelv på 9,2 på USAs vestkysten -titusener vil dø

“Det store skjelvet, “the big One” som kan måle mer enn 9,0 på Richters skala kan være like rundt hjørnet. Den største naturkatastrofen i Amerikas historie kommer, sier flere jordskjelv-california-commingvitenskapsfolk. De er alle enige, det er absolutt kommende og tusener av hunder vil bjeffe og alarmere, før grunnen begynner å svaie og en mur av vann vil feie inn over Nordvest kysten av USA. Mer enn 10 000 vil dø, og det kommer helt sikkert, spørsmålet er ikke om men når, det er på overtid heter det i en alarmerende rapport gjengitt i “the New Yorker” og deretter hos Shepard Smith på Fox News. Er det profetiene fra David Wilkerson om et kommende megaskjelv som vitenskapsmenn nå slår fast kan være i kommingen? 

Et megajordskjelv som kan måle hele 9,2 på Richters skala kan være like rundt hjørne for USAs Vestkyst. Et skjelv som vil kunne få alvorlige konsekvenser og som vil komme til å koste livet til 10-15 tusen mennesker som en følge av skjelvet og tsunamien. “Jeg ville seriøst ha vurdert å flytte dersom jeg hadde bodd i aktuelle områder,” sier Shepard Smith når han gjengir advarselen til seerne på Fox News. Er det de gamle profetiene fra ulike Guds profeter ekspertene nå sier vil oppfylles eller er det en slik katastrofe som vil komme til å utløse et økonomisk sammenbrudd i De Forente Stater? Hør hva Shepart Smith hadde å fortelle sine seere.

https://youtu.be/M-Lccf54JGE

Sjekk og ut de siste oppdateringer på tidens tegn fra “ANGEL OF APOCALYPSE” som jevnlig gir oppdateringer om hendelser som kan være tegn på endetiden og Jesu gjenkomst.

https://youtu.be/zVnu7ay8QX0

Én tanke om “Forutsier jordskjelv på 9,2 på USAs vestkysten -titusener vil dø

  1. I følge Cahn vil noe skje rundt den 29 Elul, dette er en søndag, så noe må eventuelt skje torsdag/fredagen før eller umiddelbart i uken etter. Jeg så her på CNBC at Alan Greenspan, tidligere sjef for Federal reserve advarte mot boblen i bond markedet og sa at denne kunne briste. Cahn har i noen taler sagt at han ikke ønsker å være dogmatisk i forhold til datoer, og han peker egentlig på hele september 2015 til september 2016 som kritiske år i henhold til ideene om Shemitahen.

Det er stengt for kommentarer.