Hamas oppfordrer palestinere til å angripe jødiske nybyggere etter at det andre offeret for antatt jødisk terrorisme døde

hamas-oppfordrerDen palestinske terrororganisasjonen Hamas, oppfordrer nå palestinerne på Vestbredden til å iverksette omfattende angrep mot jødiske bosettere etter at det andre offeret for en mordbrann i forrige uke omkom. Man antar at jødiske terrorister stod bak brannen som krevde livet av en 18 måneder gammel baby og påførte tre familiemedlemmer alvorlig skade, hvorav den ene døde lørdag. Israels justisminister som kommer fra partiet “Jødiske hjem” uttalte fredag at hun gikk inn for dødsstraff for jødiske terrorister. I etterkant av det siste dødsfallet er det palestinske raseriet steget til nye høyder og konfliktnivået er nå på kokepunktet. “Sa’ad Dawabshe’s død, som var far til babyen som døde, demonstrerer med all tydelighet sionistenes forbrytelser mot denne familie, og resultatet av dette har blitt at motstand har blitt en forpliktelse og et redskap til å forsvare seg selv,” sa Hamas talsmann Husma Badran.

“Disse morderiske bosetterne vil ikke bli avskrekket med mindre vi setter iverk angrep. Ikke vent til de kommer i våre byer og bygder,” oppfordret han. Vi har ingen andre muligheter en en generell konfrontasjon med okkupantene og det uten å vente på en godkjennelse eller tillatelse fra noen,” la Hamas talsmannen til. Den palestinske babyen Ali Dawabshe ble drept og tre medlemmer av hans familie ble skadd av en brann stiftet av det man tror er jødiske terrorister. Ingen er hittil blitt arrestert for angrepet, og enkelte i Israel uttrykker i avisenes kommentarspalter tvil om det virkelig var jøder som stod bak angrepet. Ingen bevis er blitt lagt frem -og palestinere har en forhistorie i å drepe andre palestinere for å skylde på jøder,” skriver flere av dem som er kritisk til Netanyahu regjeringens håndtering av saken. Enken etter Saad og deres datter er ennå under behandling for skadene i de ble påført i angrepet man tror er utført av jødiske ekstremister. Det israelske forsvaret har økt sin beredskap i forbindelse med begravelsen til Saad Dawabsh.