Dommedag? Det Hvite hus forbereder seg på at katastrofale solstormer kan slå ut strømnettet

Siste nytt fra VG: Solstorm slo ut flyradarer i Sverige

sol-stormDet Hvite Hus forbereder seg på en katastrofal EMP hendelse som kan komme til å ramme verden snart. I følge ulike medier frykter man at kraftige sol-stormer kan slå ut strømnettet verden over, kanskje for flere måneder, med fatale konsekvenser. Bare timer etter at Søkelys la ut denne saken kunne avisen VG rapporterer at en solstorm hadde slått ut to svenske fly-radarer og skapt forsinkelser i flytrafikken utover kvelden. En omfattende solstorm vil kunne få fatale konsekvenser for den moderne sivilisasjonen og mens Obama administrasjonen forbereder seg for en slik EMP hendelse rapporteres det stadig oftere om mystiske ild-baller og lysfenomener på himmelen. Lørdag ble mange polakker vitne til en mystisk ild-ball som farte over himmelen og natt til mandag skal flere ha observert det samme i Oklahoma. Stadig flere kristne får nå drømmer og visjoner om at store ting er på gang.

Det hvite hus og Obama adminstrasjonen forbereder seg nå for at verdens strømnett skal bli slått ut av en massiv elektromagnetisk puls (EMP), også noen ganger kalt en transient elektromagnetisk forstyrrelse, melder blant annet “Daily mail” tirsdag. En slik EMP hendelse kan få katastrofale følger for sivilisasjonen slik vi kjenner den og kan potensielt daily-mailslå ut strømnettet i flere måneder og gjøre mobil og internett totalt ubrukelig. Et omfattende og langvarig strømbrudd vil kunne få fatale konsekvenser for dagliglivet slik vi kjenner det. I 2012 var verden svært nær og oppleve en slik hendelse og Det Hvite Hus jobber nå med en strategi for hvordan man tidligst mulig skal være i stand til forutsi når en slik kan inntreffe. Hittil har man antatt at man har mellom 15 og 60 minutter på å forberede seg og beskytte strømnettet. Den amerikanske regjeringen forbereder seg på en katastrofal sol- storm som kan ta ut strømmen i flere måneder over hele verden. Den siste kraftige  geomagnetisk sol stormen som rammet jorden var i 1859 og som da forårsaket telegraflinjer å eksplodere, og sette i brann enkelte telegrafkontorer og forårsaket feil med strømmen i Europa og Nord-Amerika. I dagens langt mer avanserte og teknologiske verden, mener ekspertene at konsekvensene vil være langt mer alvorlige og ødeleggende. En slik massiv elektromagnetisk puls (EMP) forårsaket av sol-stormer vil slå ut strømnettet, og gjøre slutt på sivilisasjonen slik vi kjenner den. Mobiltelefoner, kredittkort og internett vil bli ubrukelig, skriver Daily mail  som kan leses her

Massive ild-baller på himmelen

I de siste månedene har stadig flere rapportert om underlige syn på himmelen i form av noe som ser ut som ild-baller som farer over himmelen. Tirsdag postet pastor Paul Begley en video om fenomenet og la til at en av hans bekjente hadde ringt ham og fortalt at man i Oklahoma først hadde hatt et jordskjelv på 4,4 og man natt til i dag hadde sett slike baller av ild fare over himmelen. Hva pastor Begley har å fortelle kan du sjekke ut her. Videoen nedenfor viser ild-ball fenomenet som ble sett over Polen lørdag og kan kanskje tolkes som et signal på at “noe stort” kan være rett rundt hjørnet.

https://www.youtube.com/watch?v=AO9o2ruaMxQ

Diskuterer hva slags konsekvenser et massivt EMP “angrep” kan få 

Et massivt og langvarig verdensomspennende strømbrudd vil kunne få fatale konsekvenser for mennesker over hele verden. Hva vil tre måneder uten strøm gjøre med våre liv og vårt samfunn? Tenk deg om noen minutter. Skulle et slikt strømbrudd skje vil internett ikke virke, mobiltelefonen vil være død. Fjernsynsapparatet vil være svart. Lys-signalene i byene vil ikke virke. Lyset verden over vil bli slått ut. Man vil ikke kunne varme sine hjem med elektriske ovner. Kjøleskapet vil bli varmt, maten i fryseboksen vil tine opp, vannet i varmtvannbeholderen vil være kaldt. Mikrobølgeovnen vil ikke virke. amishVaskemaskinen vil stanse opp. Elektriske komfyrer vil forbli kalde og ubrukelige. Du vil sitte i mørke om kvelden og trenger stearinlys eller oljelamper. Bilene vil stoppe fordi man ikke vil få opp drivstoff av pumpene på bensinstasjonene. Selv EL bilene vil stå stile fordi ladere er døde. Minibankene vil være svarte og de fleste butikker har automatisk og strømavhengig døråpning. Matvarene i butikkenes kjølelagre vil bli bedervet og maten vil bli uspiselig og det vil bli et massivt stormløp mot butikker av mennesker i full panikk. Videre, verdens aksjemarkeder vil stoppe opp fordi man er totalt avhengig av teknologi for å få tingene til å virke.

En slik katastrofe vil ikke bare føre til opprør, sult og krigslignende tilstander i storbyene, men folk vil komme til å dø, og de som vil klare seg best er kanskje Amish-folket som er vant til å klare seg uten alt det vi er avhengig av. Nylig var dette også tema på Jim Bakker show hvor blant annet guvernør Mike Huckabee var blant gjestene som mente noe om dette. Sjekk ut hva Huckabee og Chuck Missler har å si om en slik eventuell katastrofe

https://www.youtube.com/watch?v=rFcHascG_6M

Også Rick Wiles er inne på denne tanken i sin timelange samtale med Jim Bakker om Guds dom over USA.

https://www.youtube.com/watch?v=tT35W9wZ1LE

 

5 tanker om “Dommedag? Det Hvite hus forbereder seg på at katastrofale solstormer kan slå ut strømnettet

 1. Det er en meget god tv-serie, som handler omhttps://www.youtube.com/watch?v=y4Bq-h2JCSE

  Ikke akkurat det samme som forårsaket det, men konsekvensene er de samme.

 2. David siste profetiske budskap om 1000 byer skulle brenne i USA, også byer over hele jorden skulle bli berørt av denne katastrofen som han talte om,og som skulle komme,i svært nær framtid, og det er ikke usannsynlig at dette har med en solstorm å gjøre. DETTE BUDSKAPET KOM HAN MED I 2011 TROR JEG.

  Mange byer i brann, og da vil det skape opprør i byene, hvis all elektrisitet skulle bli borte, ingen penger ingen mat og drikke, så vil det skape store problemer for menneskene rundt omkring, da ville de være lønnsomt å være en forbryter, når alt det elektriske ville bryte samen

  Han sa at vi måtte lagre vann og mat for en mnd for så lang tid ville katastrofen vare, og det er jo slik som vil skje ved en eventuelt solstorm i verden.at det vil ta tid for å få ting på plass igjen når alt dette slår ut viktige energi kilder i verden.

  Dette kan være en måte å få menneskene til å våkne opp på.

 3. Apropos ildballer: Johannes skriver i åpenbaringen 6:13 at han så at stjernene på himmelen falt ned på jorden. Var det disse ildballene forårsaket av solstormer han så? Det står også en artikkel om ildballer forårsaket av solstormer på nettsidene til Dagbadet i dag 5 november.

Det er stengt for kommentarer.