Dagen: Politiet har henlagt anmeldelsene av falske brev i Visjon Norge regi

fra-dagenPolitiet skal allerede ha henlagt anmeldelsen som er gjort i forbindelse med ondskapsfulle brev sendt ut i navnene til ulike medarbeidere i den kontroversielle kristne tv kanalen. Hotellrom er bestilt i deres navn, personer i menigheter de har besøkt har fått brev med sterke anklager, og kvinner i menighetsråd har fått brev om å møtes for å ha sex på et hotellrom. Stadig nye, falske brev sendes ut, angivelig fra programlederere i Visjon Norge. Politiet kan gjøre lite, skriver avisen Dagen i saken som kan leses her

Kommentarene i denne saken vil bli moderert i ettertid

Facebook Comments

33 tanker om “Dagen: Politiet har henlagt anmeldelsene av falske brev i Visjon Norge regi

 1. Nå har vi fulgt med på aktiviteten til pastor Torp som fører en slags stedfortredende krig mot Jan Kåre gjennom sine ti stråmenn, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Disse to skriker av hat mot vår broder og hater alt som er godt og sant. Når vi ser ossen Braut oppfører seg, så kan vi se at hver trevl i hans kropp skriker av hat mot Christensen som forkynner sannheten om ekteskap og gjengifte. Torodd Fuglesteg, denne skitne ekle moldvarpen og skurken hater både Torstein og Jan Kåre med et hat som blir tydeligere for hver eneste dag. Hver eneste celle i hans fete ekle kropp skriker av hat, der han sitter og skriver søppel enten i kommentarer eller på sin egen ekle blogg. Disse to ekle individer burde vært knepet av politiet for lenge siden, for de går vider i ondskap.

  • Jeg er av den overbevisning at Torp ikke har noen relasjon til Ansgar og Torodd bortsett fra at de var enige i sak i den tid Torp deltok i aktiv debatt. Torp har klokelig valgt å ligge lavt i terrenget og uttalt seg minst mulig, men disse to er svært aktive mot det meste.

 2. Torodd: “For noen aar siden ba jeg Torstein om unnskyldning.
  I den unnskyldningen erkjente jeg at jeg hadde begaatt overtramp
  mot han.”

  Hvis det stemmer er det uhørt at du, din sleipe ål, fortsetter stalkingen på
  den falske Smyrnabloggen og her.
  Torodd Fugleskitt er ikke troverdig, men en psykopat
  (som han offentlig kaller seg) er
  ekspert på å manipulere, noe hjernevaskede Braut er et godt eksempel på.
  Fugleskitt lyver stjeler, bryter det 4. bud og er en forherdet forbryter.

  Foreslår at Torstein L. forteller hele historien her på Søkelys.
  La psykopatens mørke gjerninger komme frem.

 3. Jeg har brukt et par timer på å gå gjennom det Torstein har skrevet her, på http://bki.no/joomla/index.php/homepage-2 og andre steder. Hovedtrekket i dette er at Torstein lyver veldig mye. Spesielt i de lange avhandlingene sine. Han trekker med hensikt feil konklusjoner og betydning av disse.

  Bare i denne debatten her med 24 innlegg har Torstein løyet ganske mange ganger. Her er de løgnene hans som jeg fant etter et par minutter:

  Torstein skriver at han har Torodd sin selvbiografi. Dette er løgn da det ikke finnes en slik selvbiografi på internettet. Det er veldig trolig at han (Torstein) bare finner opp en slik biografi fra sin egen fantasi.
  Torstein lyver når han kaller det en “sjølvbiografi” da Torodd selv ikke har skrevet sin egen biografi.

  Torstein lyver også når han sier at han ikke bryr seg om Torodd. En rask søk i Søkelys og fra min hukommelse fra slettede tråder viser at han har brydd seg om Torodd rundt 75 – 100 ganger.

  I de aller fleste gangene er det Torstein som angriper Torodd og ikke det motsatte. Torstein lyver derfor når han sier at det er Torodd som forfølger han. Dette er nok noe som Søkelys selv også vil bekrefte.

  Torstein lyver også når han skriver at det er helt sant at Torodd driver Smyrna bloggen. Dette vet han ikke fordi han har ingen beviser for dette. Kanskje driver Torodd den bloggen. Men Torstein vet ikke dette for sikkert og han lyver derfor om Torodd.

  Torstein lyver også om Torodd når han skriver at Torodd står bak brevene til Hanvold og i tidligere slettede debatter; brevene til Torp. En slik skråsikkerhet fra Torstein er ren lyving da han ikke har bevis. Søkelys og Jan Kåre skriver selv at det ikke er Torodd. Men fremdeles lyver Torstein skamløst om Torodd.
  Nå er alle disse politianmeldelsene henlagt og jeg synes Torstein skylder Torodd en unnskyldning her. Noe han hadde gitt Torodd hvis han var en hederlig kristen mann.

  Torstein lyver når han sier at han er kristen. Hvis man leser hans lange avhandlinger finner man raskt hat mot alt som er kristent. Hans påtatte kristenhet er ikke noe annet enn løgn og bedrageri.

  Jeg kan ikke uttale meg om Torodd. Men det finnes en rekke gode og interessante ting fra han på nettet der han viser en blid positiv side. Alt fra turer til musikk og annen livsglede. Om Torstein kan jeg bare si at det er lyving og hat som finnes på nettet. Og det fra hans egen hånd.

  Jeg synes det også sier alt om begge to at mens Torodd ønsker Torstein alt godt, skriver Torstein bare hat mot Torodd. Det er ingen tvil om hvem av de to som er kristelige her.

  Det er ingen poeng i å avgjøre om Torstein eller Torodd har rett. Men jeg synes at det er ille at Torstein helt skamløst lyver så mye bare i denne debatten.
  Dette er noe å tenke over.

  • Det er ikke vanskelig å se at hver gang Torstein Langesæter er tatt i løgn, svarer han med usaklige kommentarer og person angrep. Dette er fordi Torstein er en skamløs løgner. Noe alle som leser denne debatten nå har fått med seg.

   Minst fem ganger har han blitt tatt i løgn her. Fem ganger.

  • Braut, Fuglestegs lydige nikkedukke prøver å bortforklare fakta; at Fuglesteg over flere år har krenket og forfulgt T. Langesæter på det groveste.
   Dine tåpelige argumenter faller på sin egen urimelighet, Ansgar Braut. Du er bare en simpel løgner som sprer skitt.

 4. Til Søkelys. Vær så snill å stenge bloggen for (ord fjernet) Torodd Fuglesteg og hans ekko Ansgar Braut.

  • TP. Ser ut som om du maner til hatkampanje mot en som ikke deltar sammen med Torodd. Du lyver like mye som Torstein Langesæter. Dette at Ansgar er involvert har jo gått til hodet på noen.

 5. Skal man advare mot djevelen, skal man også advare mot de som jobber for han og som er som ulv i fåreklær. Jeg har lest hva Torstein Langesæter har skrevet. Jeg har lest Søkelys, BKI og mange andre sine advarsler om de tingene Torstein skriver. Jeg ser at han forfølger kristne og andre med sitt hat. Og djevelsk ondskap er alt han sprer rundt seg. Man skal lete forgjeves på google for å finne noe kristent sinnelag fra Torstein.

  Er det virkelig slik at man ikke lenger skal advare mot djevelen og hele hans vesen ? Jeg synes at en advarsel mot Torstein er på sin plass og finner det bemerkelsesverdig at Jan Kåre her leker med djevelen ved å ta Torstein til sitt bryst. Det virker som om den himmelske blogg har forandret himmelretning fra himmelen til helvete. Dette er noe som de mange vennene til Jan Kåre burde merke seg.

  • “Jeg ser at han forfølger kristne og andre med sitt hat. Og djevelsk ondskap er alt han sprer rundt seg”.

   Igjen et sykt innlegg fra Torodd Fuglestegs nikkedukke Ansgar Braut.

 6. Kan vi ikke få slippe å få høre mer av denne kristenblod hateren Torstein Langesæter nå ? Hans eneste agenda er å hetse Torodd og å spre sin sataniske kloakk her. Han bidrar ellers ikke med noe som helst annet enn hat og atter hat.

  • Som lutheraner er jeg dypt uenig i Torstein og hans ideologi, men jeg klarer å skjønne at han er sint etter det Torodd har skrevet om han på ulike nettsider. Mange tror at Torodd og denne Ansgar Braut står bak den falske smyrnabloggen som ikke lenger er satire, men ren og skjær ondskap av ypperste merke.

  • Nei, med flere titalls hetse innlegg bryr “Eg bryr meg igrunnen ikkje så mykje om heile fyren “. Javisst…..

   Du skriver ikke om noe annet enn Torodd og din demonbesatte lange spammende hat mot kristne som ingen leser. Har du virkelig ikke noe annet enn anti-kristelig oppgulp og din forfølging av George Bush og Torodd å bidra med i offentligheten ? Jeg leter, men finner ikke noe annet.

   Stakkars, stakkars enfoldige sjel. Du har et vanskelig liv, Torstein. Så enfoldig og så hatefull som du er. Stakkars, stakkars deg.

  • Jeg er forsåvidt enig i at dette er en uønsket debattform. Problemet her er at noen (som enkelte tror er Torodd) her har hengt ut Torstein på en nettside hvor han ikke har mulighet til å forsvare seg eller imøtegå beskyldningene. Den bloggen har endret karakter fra å være satire til å bli noe som enkelte oppfatter som mobbing av enkelte individ, som på den siden ikke har tilsvarsmulighet uten at det skal gjennom en eller annen godkjenning av admin. Derfor må selvfølgelig Torstein ha en mulighet til å sparke tilbake -selv om jeg personlig finner det litt usmakelig hele greia. Vist er jeg uenig i mye av det Torstein står for, men jeg forstår ikke hvordan man kan ta uenighet om teologi og syn på George Bush til å bli en evigvarende personkonflikt med slike utfall. Det beste og mest fornuftige hadde vært om begge parter trekker våpen og utsagn tilbake og at alt både her og der, blir slettet.

   JEG VIL LEGGE TIL AT ETTER AT JEG LA DENNE KOMMENTAREN INN I GÅR HAR FÅTT EN MAIL FRA PERSONENE BAK SMYRNA BLOGGEN SOM SKRIVER AT DE HAR GITT TORSTEIN MULIGHET TIL Å RESPONDERE UTEN AT HAN HAR BENYTTET DENNE

  • ” Får sjå om eg legg ut sjølvbiografien hans.”

   Gjør det, Togeir! Legg ut det ut.!
   Du har vist en enorm tålmodighet med det abnorme beistet. Hadde jeg opplevd det samme som deg ville jeg stekt den fete klumpen i hans eget fett.

  • Jeg trekker gjerne tilbake alt jeg har skrevet om Torstein Langeseter. Men som man forstaar er jeg lei av at enhver debatt om alt fra Dagen til fly og alt annet blir en debatt der Torstein forfolger meg for sneen som falt for lenge siden. Sokelys har bevis for at han har uprovosert angrepet meg mange ganger i dette forumet. Dette heter internet stalking paa engelsk og det er omtalt i norsk straffelov.

   For noen aar siden ba jeg Torstein om unnskyldning. I den unnskyldningen erkjente jeg at jeg hadde begaatt overtramp mot han. Den unnskyldningen ble godtatt og deretter fulgt av flere uprovoserte personangrep noen uker etterpaa. Personangrep jeg kun ble klar over da de forum eierene kontaktet meg. Personangrep som har vedvart til denne dag og time.

   Jeg har ingen problemer i det hele tatt med aa onske Torstein Langeseter alt godt og alt det beste. Noe som hermed er gjort.

   Livet er saa mye mer enn krangel og dilldall. Noe mitt liv er. Musikk. Fjell. Sykkel. Spre det paa nettet og la flere ta del i det slik jeg har gjort paa http://www.toroddfuglesteg.com/ (dagens reklame pause)

   For enkelte er godhet noe man snerrer etter. Det skal ikke vere slik ! Spre heller glede hos medmennesker og det gjerne paa internettet der andre sprer djevelskap. Som for eksempel Al Quida og IS med sin djevelskap.

   Hjertesukk over…… Tilbake til min musikkside og anmeldelser av flere jazz plater.

  • Hr Braut. Hva tror du at du oppnår ved å støtte djevelen? Du får hans natur og går fortapt. En høy pris å betale!

  • For ordens skyld: Jeg har aldri skrevet en “sjølvbiografi” og den eksisterer ikke annet enn i Torstein sine tanker.

   Det aa lyve slik om andre (ie sjølvbiografien) er forovrig omtalt i det 8nde bud.

 7. Den onde Ansgar Braut på Himmelsk blogg:
  “De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs
  som heter “Healing Through Deliverance”, der du får både
  undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige
  utfrielser, mennesker som har blitt satt fri for demoner.”

  Løgn og forbanna dikt!!!! Du ble ikke kvitt en eneste demon!!!

 8. Dette er altså Smyrnabloggen 7 november.
  Kven trur de det er?

  På vei til helvete med Torstein Langesæter

  November 7, 2015
  Vi har fått noen spørsmål om Torstein Langesæter og hans utallige innlegg i andre forumer. De fleste har han blitt kastet ut av på grunn av hans oppførsel og hans meningsløse innlegg.

  Vi har ikke hatt noen videre lyst til å kommentere dette individet som åpenbart ikke er ved sine fulle fem. En person som man ikke kan resonere med da han da ethvert argument enn hans eget ikke trenger inn i hans lille demonbesatte verden.

  Torstein Langesæter sine meninger og misjonering for disse står meget langt fra enhver form for kristendom. Faktisk er hans meninger anti-kristne. Ikke bare anti-kristne, men også konfronterende anti-kristen og anti-Jesus. Han har underkjent de mest vesentlige deler av det nye testamentet som “falsk” og baserer seg selv bare på det gamle testamentet. Ikke bare det, men hans tolkning av det gamle testamentet er også fordreid til det ugjenkjennelige. Han er derfor et anti-kristelig individ som helt falsk opptrer som en kristen person. Han er demon besatt både som person og som “misjonær” av sine meninger. Meninger uttrykt som lange, meningsløse spammende innlegg.

  Han har skaffet seg respektabilitet og troverdighet ved å kalle seg en kristen. Men sannheten er at han går i djevelens ærende. De som tror på Torstein Langesæter gjør det med en enveis billett til helvete.

  Det er også verdt å merke seg at han også er en internett stalker som i de seneste årene har ført en internett stalking kampanje mot en person som gikk i debatt med den tidligere beryktede Sigurd Lydersen og fikk stoppet hans virksomhet. Sigurd var en mann som for noen år siden ble dømt for plaging av 11-13 årige unge piker i det øyemed å skaffe seg seksuelle tjenester. Han drev også en kampanje for det synet at disse var legitime seksuelle objekter. Mange personer argumenterte sterkt mot Sigurd i bl.a Sol forumet (slettet, men jeg og andre har kopier av hans innlegg). Kun en av disse gjorde det under fullt navn og Torstein Langesæter har internet stalket denne personen i åresvis med utrolige påstander og fantasier. Dette mens Sigurd Lydersen for lenge siden innså sine feil og nå har en god jobb.

  Torstein Langesæter er en mann som er forført av djevelen selv og som går i hans tjeneste. Man gjør det derfor klokt å holde en god avstand fra denne mannen. Ta dette som en siste advarsel fra oss om han da han ikke er verdt noe oppmerksomhet.

  Arne Breen for Smyrna Menighet

  • Her ser vi det igjen. Torodd Fuglestegs hetsing av Torstein L. Patetisk er det at den middelaldrende tykkfallne forfatteren fortsetter med stalkingen, noe demonene sikkert maner han til, for slik er det å falle i Satans klør. Han er klar over at det han gjør er riv ruskende galt, men greier ikke å stanse. Et uhyggelig mørkt og ondt menneske, slike man skyr som pesten. Han vil tidsnok bli straffet for ondskapen sin.

  • Torstein sine innlegg finner man i http://bki.no/joomla/index.php/homepage-2

   Er de innleggene fra Torstein inspirert av djevelen eller av Gud ? Som han skriver der, har Torstein har selv avvist store deler av kristendommen. Han forfølger en kristen mann der, George Bush. Han stiller tvil om den kristne lære er rett og dømmer Paulus bort fra den kristne lære. Paulus er essensiell del av kristendommen og de som går i mot det nye testamentet er anti-kristne.

   Flere ganger har Fri Pinsevenn og andre sagt at Torstein er i mot den kristne lære og derfor en falsk kristen. Selv lederen i BKI har sagt dette mange ganger. Selv Sokelys har sagt dette.

   Jeg kan ikke se noe faktisk galt i det som er skrevet om Torstein av Smyrna Menighet. Det er en advarsel i mot en falsk kristen. En ulv i fåreklær.

   Og jeg og andre her er leie av at de fleste diskusjoner her ender med at Torstein forfølger en mann han har lagt for hat. Nemlig Torodd. Alle disse barnslighetene til Torstein blir for slitsomme etterhvert og ensporede. Det er internett stalking.

   Kan vi slippe mer av denne kristen-hateren Torstein og hans internet stalking av Torodd ? Vær så snill, Søkelys.

  • Stakkars deg, Torstein. Denne figuren Torodd Fuglesteg kan ikke være helt normal!!!

  • “Kan vi slippe mer av denne kristen-hateren Torstein og hans internet stalking av Torodd ?” skriver Ansgar Braut som er like svart og tilgrisa innvendig som Torodd.

 9. Ser at Ansgar Braut er eit namn som går igjen på sidene.
  Kven er dette?
  https://www.facebook.com/ansgar.braut
  Valen har nokre artige videoar.
  https://www.youtube.com/watch?v=cVQMratwel4

  JKC har dette som siste innlegg.
  http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1281-jan-aage-torp-og-ansgar-braut.html
  “Nr. 1281:
  Jan Aage Torp og Ansgar Braut har «kaniner» i sammen, Torp fraskriver seg forbindelser til den falske Smyrna bloggen, selv om Braut skriver på bloggen!”

  • Den facebooksiden tilhører ikke nicket Ansgar Braut. Den Ansgar Braut er en faktisk person, en bonde på vestlandet et sted, som ikke har noe med den som skriver under nicket Ansgar Braut

  • “Ser at Ansgar Braut er eit namn som går igjen på sidene.
   Kven er dette?”

   Ansgar Braut er en ustabil, svak og påvirkelig sjel som har lyttet
   for mye til Joel Osteen. Nå lytter han til Torodd Fuglesteg og fungerer som psykopatens lakei og forlengende hånd.
   Begge er fylt med den onde Nabals ånd.

 10. “Jeg er nemlig plaget av sterk avføringsinkontinens og er helt avhengig av hyppig vaks og bleiebytte”
  ———————–
  Politiet hadde enkelt funne ut kven det var som stod bak dette om dei hadde prioritert saka.
  “Saken ble henlagt på grunn av manglende kapasitet, informerer Mona Vestheim ved Grenland lensmannskontor.”
  Politiet har nok å gjera. Problema står i kø.
  Diverre er det slik i dag at politiet ofte ikkje gjer noko sjølv om dei får både namn og adresse på syndaren. Simple innbrot vert henlagt.
  ————–
  “Jan Hanvold kan ikke forklare brevene med noe annet enn at det er «mange syke mennesker der ute».

  Det er heilt riktig. Dei er totalt utan hemningar eller samvit.
  ——————–
  Eg har titals slike påfunn som liknar på det de kan lesa i Hanvold- breva.
  Det er ein fantastisk oppfinnsomhet.
  Om de vil kan eg gjengje nokon av dei.

  • “Jan Hanvold kan ikke forklare brevene med noe annet enn at det er «mange syke mennesker der ute».
   Gi brevene til Hanvold og be han bruke en skriftsekspert til å sammenligne.
   Legg gjerne ut mer fra stalkeren så alle får se ondskapen.

Det er stengt for kommentarer.