Knivstikkende palestinere skal selvfølgelig skjermes fra norsk bistandskutt, men andre får lide

Føler norske Israel-venner som stemte Frp at de har fått valuta for sin støtte til Siv Jensen og Frp under valget i 2013?

palestinsk-terrorismeMens norske misjonsorganisasjoner må kutte kraftig i sine bistandsprosjekter, skjermer regjeringen pengepottene til palestinerne. Utenriksminister Børge Brende verner om bistanden til palestinerne, samtidig som 4,2 milliarder kroner skal kuttes på bistandsbudsjettet. Slik den regionale situasjonen er i dag, med også økt spenning mellom israelere og palestinere, kan en reduksjon i internasjonal støtte få store konsekvenser, sier statssekretær Tore Hattrem (Høyre) i Utenriksdepartementet til avisen Dagen. I dag møtes KrF, Venstre og de to regjeringspartiene til forhandlinger og før helgen foreslo regjeringen å bruke 9,5 milliarder for å møte strømmen av flyktninger. Nesten halvparten av beløpet skal bli tatt fra bistandsbudsjettet, men en gruppe skal selvfølgelig skjermes, nemlig palestinerne

Den norske pengestøtten til palestinerne og den korrupte og blodtørstige såkalte “selvstyremyndigheten” på Vestbredden fortsetter for fullt på tross av at vår regjering går inn for å kutte i bistandsbudsjettet. En rekke viktige bistandsprosjekter må nå innskrenke børge-brendeog blant annet kuttes det kraftig i støtten til et program som skal begrense spredningen av Aids En rekke frivillige organisasjoner må kutte i inntil 30 prosent av sine budsjett, men det er en gruppe, ei hellig ku for Høyre og Frp som skal skjermes, nemlig palestinerne og den “moderate” og korrupte og blodtørstige ledelse i de såkalte selvstyremyndighetene. For litt over en måned siden gikk den palestinske selvstyre-presidenten Mahmoud Abbas offentlig ut i FNs hovedforsamling og proklamerte at palestinerne ikke kom til å etterleve Oslo avtalen, samtidig som den palestinske lederen like godt kansellerte hele avtalen. Noen uker i forveien, den 16 september gav Mahmoud Abbas sin hyllest til dem som lar jødisk blod renne i gatene med ordene: “Vi hilser velkommen enhver bloddråpe som blir utgytt i Jerusalem” -men denne mannen og hans korrupte medarbeidere blir altså skjermet i forhold til bistandskutt, men blodtørstige palestinere fortsetter sin endeløse terror mot sivile israelere.

Terror tirsdag

Mens amerikanske politikere nå søker å stanse amerikansk pengestøtte til det palestinske terrorregimet på Vestbredden, er den norske regjering villig til å ofre mye for at pengestrømmen skal fortsette til disse moderate kreftene som nå løper rundt og stikker, skader og dreper tilfeldige jødiske ofre. Tirsdag ble en israelsk bestemor på 80 angrepet og knivstukket av en 19 år gammel palestinsk terrorist i et terrorangrep som førte til at 80 åringen og to andre ble hardt skadd i angrepet. Terroristen som stod bak angrepet var en abbas-pope19 åring fra landsbyen Tapuach nær Hebron. Mandag ble en 71 år gammel israeler hardt skadd i et tilsvarende knivangrep i Netanya. Angriperen her var fra Vestbredden og ble skutt og skadd av israelske sikkerhetsstyrker. Oppildnet av den palestinske selvstyre-presidentens ord: ” “Vi hilser velkommen enhver bloddråpe som blir utgytt i Jerusalem” -samt norske skattekroner som blant annet brukes til å finansiere de palestinske selvstyremyndighetene tvilsomme virksomhet og transaksjoner. “-Vi vet at en del av kronene indirekte går til propaganda på barne-tv på statseide tv-stasjoner. Jeg er litt overrasket over at man så enkelt hopper bukk over vurderingen av bistanden, når man først skal kutte så dramatisk som man gjør,” sa  Hans Olav Syversen til avisen Dagen. 

Et svik som fører til dom

Den norske pengestøtten til den korrupte og grådige selvstyremyndigheten på Vestbredden er en hån både mot norske fattige og et slag i ansiktet på den levende Gud som valgte ut jødene og Israel som sitt eiendomsfolk. Det at Frp også går inn for dette må være et slag i ansiktet for de norske Israel-vennene og sionistene som trodde at Frp ville komme til å utgjøre en forandring. Fakta er at Norge, uansett farge på regjeringen, -har opphøyd palestinerne som ei slags hellig ku, -som skal skjermes nærmest uansett. I følge Jeremy Hoffs profetiske analyse førte blind AP-støtte til palestinske terrorister til at vi fikk Utøya, -fordi Gud gjennom sitt ord har sagt at den som velsigner Abrahams etterkommere vil bli velsignet og dem som forbanner Israel vil bli forbannet. Norge gjennom sin feilaktige og ugudelige politikk fortsetter å hope opp vrede til en ny dag av gjengjeldelse. Som kristne må vi nå stå sammen med Israel, be for nasjonen, og samtidig ta avstand fra norsk finansiering av palestinerne -som nå helt åpent går etter sårbare ofre for sin terrorvirksomhet. Selv bestemødre og barn blir ikke skånet når blodtørstige palestinske terrorister er på jakt etter ofre. Hele familier, inkludert småbarn og babyer blir massakrert når terrorens palestinske ansikt manifesterer seg mot jødiske ofre.

 

 

 

3 tanker om “Knivstikkende palestinere skal selvfølgelig skjermes fra norsk bistandskutt, men andre får lide

  1. Er noen overrasket? Søkelys har rett i Norge behandler og forholder seg til palestinerne som om de er hellige kuer som er fredet og kan gjøre hva de lyster.
    Det er virkelig ille at mine skattepenger går til å finansiere en okkupasjonsmakt som okkuperer Judea og Samaria som var sentrale områder i det jødiske Nordriket.
    PLO og Fatah okkupererer jødisk jord og oppfører seg som ville dyr med sin terror. Det er en skam at Norge gir penger til disse terrormyndighetene. Sist gang brakte det oss Utøya og Anders Behring Breivik, et redskap Gud i sin allmakt tillot å utøve sin tuktende straff over AP. Høyre og Frp er ikke bedre enn AP, og Norge fortsetter å gi penger til jødenes fiender, og hva slags dom vil komme neste gang.

  2. Palestinerne er dem som mottar mest bistand pr. hode i hele verden. Samtidig er de “flinkest” i klassen til å terrorisere jødene. PA lønner terrorister etter hvor mange jøder de har drept og lemlestet. Våre skattepenger går derfor indirekte til terrorisme. Er det ikke bedre å sende bistandsmidler til noen som virkelig trenger det?

    • Helt enig, hver krone som sendes til disse palestinere går enten til korrupte palestinske ledere eller i verste fall til å belønne terrorvirksomhet.

Det er stengt for kommentarer.