Knivterroren fortsetter i Israel og verre ting kan ligge foran, men Norge fortsetter å drøsse penger på palestinerne

israelsk-flaggIsrael som har levd under terrorpress fra forskjellige palestinske og islamistiske fraksjoner helt siden statens gjenfødelse i 1948. Har det ikke vært arabiske regimer som søker jødenes død og undergang, har det vært ulike palestinsk-arabiske grupper og terror organisasjoner som har levd og åndet for å kaste jødene på sjøen eller utgyte jødisk blod i store mengder. For P-araberne er ikke fred og sameksistens med Israel og det jødiske folk et alternativ og fra vugge til grav hjernevaskes og oppildnes palestinerne til å hate og forakte jøder og staten Israel. Islam slik vi møter det i form av Hamas, PLO, Islamsk Stat og islamsk hellig krig er kontrollert av en demonisk makt hvis navn er Allah og døden er i hans fotspor

Samtidig som vi nå daglig hører om knivangrep og terror mot jøder i staten Israel opplever vi nå at land etter land i Europa blir mer Israel-fiendtlige, og selv blant evangeliske kristne ser vi nå et stemningsskifte i forhold til Israel. Mange troende anser ikke Israel som noe spesielt og vi ser frikirker og bedehus nå er villige til å fjerne det israelske flagget fra plattformene av redsel for å knyttes for sterkt opp mot landet og folket som gav oss Messias, Mange av oss evangeliske kristne har åpenbart glemt av vi er frelst av en jøde og at det var blodet fra en jøde som ble utgytt for våre synders skyld. Derfor, som evangeliske kristne må vi frimodig kunne proklamere for all verden, for åndemaktene, for kirkeledelsen, for politiske ledere og media, -at vi er frelst av en jøde og at vi derfor står sammen med, og ber for Israel , som stadig må leve med trusselen Palestina-araberne som er under innflytelse og hjernevask fra islams demoniske mørke.

https://www.youtube.com/watch?v=QM4etz_BsYw

Børge Brende skjermer palestinerne fra bistandskutt

fra-dagen“Mens norske misjonsorganisasjoner må kutte kraftig i sine bistandsprosjekter, skjermer regjeringen pengepottene til palestinerne.
Utenriksminister Børge Brende verner om bistanden til palestinerne, samtidig som 4,2 milliarder kroner skal kuttes på bistandsbudsjettet. – Slik den regionale situasjonen er i dag, med også økt spenning mellom israelere og palestinere, kan en reduksjon i internasjonal støtte få store konsekvenser, sier statssekretær Tore Hattrem (Høyre) i Utenriksdepartementet til avisen Dagen hvis sak kan leses her.  Dermed er det klart at Norge på tross av at Frp nå m-abbaser i regjering, fortsetter å drøsse av fellesskapets penger til palestinernes onde sak. Som kjent sa palestinernes president, Mahmoud Abbas den 16 september dette: “Vi hilser velkommen enhver bloddråpe som blir utgytt i Jerusalem” -men disse palestinere kan oppfordre til død og fordervelse, men den norske pengestøtten fortsetter og fortsetter på tross av vi nå har fått Frp, en angivelig Israel-venn, med i regjeringen. Fakta er, enten vi liker det eller ikke, at dagens regjering med Siv og Erna i førersete, faktisk fører nøyaktig den samme Israel-politikken som Arbeiderpartiet og de rød/grønne førte. Mens andre og viktigere bistandsprosjekter må kutte ned pga utgiftene med de syriske flyktningene, så skjermer Høyre og Frp regjeringen de opphøyde palestinere. Snakk om at Israel-venner som stemte Frp ved valget har fått valuta for sine stemmer!

2 tanker om “Knivterroren fortsetter i Israel og verre ting kan ligge foran, men Norge fortsetter å drøsse penger på palestinerne

  1. Mens jeg leser her og følger med på TV med et halvt øye, ser jeg på nyhetskanalen en palestinsk kvinne som åpner veska, tar fram en stor kniv og hogger en jødisk mann.
    På tide å få et mer balansert syn på det som foregår i Israel. Problemet i Midtøsten kan oppsummeres i et ord; islam!

  2. God artikkel, Søkelys. Skuffende at nåværende regjering følger i den gamle regjeringens spor. Støtten til palestinerne skulle ha opphørt for lengst.

Det er stengt for kommentarer.