Danmark med vaksinepass-behøves med reiser osv -en forløper til dyrets merke er her

Den danske regjeringen er i gang med å utvikle et vaksinepass for alle som blir vaksinert mot covid-19, og som for eksempel kan brukes når de skal ut å reise.Det melder den danske rikskringkastingen DR.  Passene skal lanseres i begynnelsen av 2021, opplyser landets helsedepartement. – Det er en forventning om at det kan bli krav fra andre land om framvisning av vaksinedokumentasjon ved innreise. Her kan et dansk vaksinepass brukes, skriver departementet til DR. Et vaksinepass har vært noe alternative røster har sagt ville bli innført som adgangsbevis for reiser, konserter osv osv -og frem til nå har mange avfeid det hele som konspirasjonsteorier. Nå er det de har avfeid som konspirasjonsteorier på trappene i Danmark

I tillegg til at det kan gi en opptur for reisebransjen, kan slike pass også gjøre det lettere å arrangere konserter, festivaler og andre store folkeansamlinger. Dermed tar Danmark er skritt nærmere det som er målet med denne pandemien. Kontroll. Dette lå i kortene da Coronaen kom og vi ble kjent med at selve ordet COVID-19 betyr Certificate Of Vaccination -ID19 -som etter alt å dømme vil bli innført i et stort antall vestlige land. Enten under denne Covid-19 krisen eller under den neste fase i Covid-21. De globale myndighetene har sett at det var enkelt å få borgerne til å oppgi sine tradisjonelle friheter med å bruke et usynlig Coronavirus som trussel, -og det har gått lettere enn forventet. Få tar til motmæle og få våger å protestere, selv blant kristne fordi vi tror at “myndighetene i denne verdens mørke” er fundamentalt gode. Et vaksinasjonsbevis er første skritt på vei mot det samfunn apostelen Johannes advarte om ville komme i form av dyrets navn, dyrets merke og dyrets tall og at ingen kan kjøpe eller selge -uten dem som har dyrets merke.. Et vaksinepass er foreløpig neppe dyrets merke, men er helt klart en forløper til det tyranni Åpenbaringsbokens 13 kapittel forteller om. Ugudelige mennesker vil spotte og le når vi snakker om det, de slumrende kristne vil kalle det konspirasjonsteorier, mens brudepikene vil se det -og se til å ha olje på sine lamper i disse siste dager. Nominelle kristne og dem som søker til apostatkirkene og som dermed ikke får forkynnelsen om det profetiske ord, vil når midnattsropet kommer, finne ut at de ikke har lys fordi de ikke har oljen som trengs for å ha en lysende lampe. Våkne opp Guds folk!

Colton Kelley i Seeking Wisdom Minestries: Corona -Covid19 -666 og dyrets merke

8 tanker om “Danmark med vaksinepass-behøves med reiser osv -en forløper til dyrets merke er her

 1. Dette er nok bare første pyntede advarsel om hva de som ikke tar vaksinen har i vente. Må si «endetiden» (som er begynt for lenge siden), kom på en uventet måte.

  • Nå den hvite hest og rytteren har gjort seg ferdig, kommer den røde hesten med rytter og tar freden fra jorden(kan være 3.verdenskrig)

   Men ifølge damen sin Valdresprofeti skjer bortrykkelsen/ Jesu gjenkomst før krigen starter. En trøst å tenke på…..

   2
   1
 2. Morsomt å følge med på dette. Det har jo versert diverse spekulasjoner de siste 40-50 årene. strekkoder i panna, ship under huden, kreditt eller debet kort…………
  Keiser Nero er antagelig antikrist i Apg. men opp i gjennom historien er paven, Martin Luther, napoleon, Musolini, Hitler, Obama ………… osv, nevnt. Ja hvem vet??
  det forandrer seg med tiden så hvorfor ikke bare legge vekk disse ville spekulasjonene?

 3. Spottere vil si: Det har vaksinasjonsbevis før og at ingen da snakket om dyrets merke. Kanhende det, men de hadde da ikke dette overvåkingssystemet de har nå. I gamle dager var det ingen datamaskiner, ingen internasjonale registre, ingen kontrollsystem som vi har i dag. Man kan ennå trenge vaksinebevis for enkelte jobber i utlandet. Likevel, var det en forskjell. Da var det ikke noen internasjonal kontroll. Et vaksinebevis er i utgangspunktet bare et dokument, men når det blir påkrevd som nødvendig dokumentasjon for å kunne reise, gå på restaurant, butikk osv, da er det blitt et system til undertrykkelse. Dette bør anses som en forvarsel om hva som kommer til å skje. Det avdekker det demoniske i antikrist-systemet der det vil bli frivillig tvang. Tar du ikke dyrets merke, er du utenfor absolutt alt. Våkne opp folkens!

 4. Kommentar til Hans Henrik , alle søker og finne svar på hva dyrets merke kan være og prøve å forstå det, forskjellen på nå og tidligere tider er at alt ligger til rette for at fysisk tilknyttet personlig Id kan bli innført , det er også ett stort behov for å få kontroll på corona viruset og det vil ikke vart unaturlig om det ble eks en ordning med en inn tatovert quoer code som fungerer som helse sertifikat og som en må skanne hver gang en skal gjøre noe.
  Bill Gates har bla økonomisk støttet ett firma som utvikler en type tatovering som kommer til syne ved ultra fiolett lys , poenget med den er at den skal vise hvilke typer vaksiner folk har fått, da spesielt i utviklings land for å kunne holde styr på hvem som har fått hva av vaksiner , ellers så er personlig chip id , noe som er kommet langt i utviklingen og som etter hva jeg har forstått bla blir brukt på Ruinga flyktninger fra Burma , dette for at de alltid skal ha en ID , vet at tanken her er at alle mennesker har rett til en personlig id , som dem ikke kan fra tass og som alltid er med dem, dette er det til og med laget en reklame film om som jeg selv så .
  Nå er det sånn att dette høres tilsynelatende greit og fint og når det i tillegg kommer med løfte om at alt skal bli som normalt igjen , for det gjør at vi får kontroll covid, så er det ikke vanskelig å forestille seg at folk vil stile seg villig i kø for å få sitt personlige helse sertifikat tatovering eller chip id.

  Men bare får å spørre deg Hans Henrik , ville du hatt betenkeligheter med å påføre deg noe sånt som overnevnt ? og i såfall hvorfor ville du hatt betenkeligheter med det ? og derom du ikke har betenkeligheter med det , hvorfor har du ikke det ?

  1
  1
  • Mitt anliggende er at slike teorier ikke slår til. Det har vært spekulert i hvem som er antikrist og hva som er dyrets merke i flere hundre år. Leser du bøker om dette, om de er fra 1920 eller år 2000 så er budskapet at nå er det rett rundt hjørnet at antikrist står frem, ALLE tegn tyder på det!! Verden har aldri vært så ille som nå, verken i 1900 eller år 2020. For noen år siden var det kredittkort som forløperen til dyrets merke, så var det strekkoder, nå er det kanskje en chip eller en vaksine. i etter tid kan en le av alt sammen. Hvorfor ikke lære av historien??
   Ja, jeg vil ta vaksinen mot korona, slik som alle andre vaksiner jeg har fått opp i gjennom tiden. Det bidrar til av en er frisk og ikke smitter andre. Husk at alvorlige sykdommer har blitt utryddet med vaksiner. Hadde det vært for religiøse mørkemenn så hadde vi levet i svartedauens forbannelse ennå. Om vaksinebeviset er på papir, kort eller elektronisk spiller ingen rolle.
   Om det skulle vise seg at det blir dyrets merke kan du vel bare ta det ut Rune Lye??

 5. Da jeg var fisker på 1970 tallet, måtte jeg ha vaksinepass for å få lov til å gå i land i Norge, Storbrittania og Canada. Ingen snakket om dyrets merke dengang.

Det er stengt for kommentarer.