Antifa stormet kongressen -Trump supportere buet mot Antifa-aktivistene

Donald Trump er Norges mest forhatte mann og Trump tilhengere er like ille, i hver fall dersom vi skal tro hva Fake News media forteller oss. Fake News media er i ferd med å avdekke at de egentlig er, nemlig et propaganda-apparat for den The New World Order og en rekke nyhetsmedier har vært deltakere under de lukkede Bilderberg-møtene som samler eliten til planlegging og hvilke strategier som skal brukes for å oppnå den antikristelige “nye verdensorden” som vi vet hva vil innebære.

Pro-Trump demonstrantene ble infiltrert av Antifa og venstrevridde som gikk fysisk til angrep på kongressen

Hatet mot Trump er nå så synlig i norske medier at man blir totalt kvalm. Allerede før en grundig undersøkelse har funnet sted på hvem og hvilke individ og deres tilhørlighet er etterforsket, har fake news media trukket sin konklusjon. Vi alle skal hate Donald Trump for noe som Antifa og venstreorienterte demokrater stod bak kamfluert som Trump tilhengere. Fake News media har avslørt seg selv mange ganger -og selv om enkelte er forblindet, er det stadig flere som får drypp av sannheten. En av dem som har forstått at media er propagandister er Willy Gjøsund som på Facebook avslører hykleriet til media: “For oss som er så gamle at vi husker sommeren, for ikke å snakke om bråket under innsettelsen av Kavanaugh for et par år siden, fremstår noe litt uklart. Kanskje du kan hjelpe: – hvorfor var hendelsene og uttalelsene på det ene bildet innafor, med Antifa og BLMs herjinger og brannstiftelser, våpenbruk og drap, helt ok, og “akseptabelt”, mens gårsdagens demo, uten bruk av våpen, så veldig mye verre og helt utafor?

Facebook Comments

8 tanker om “Antifa stormet kongressen -Trump supportere buet mot Antifa-aktivistene

 1. Hvordan i all verden kan du påstå at Antifa som er en “kommunist” bevegelse ønsker å ha Trump som president?? Nå må det ha rablet for redaktøren!
  Akkurat som profetene som tror mer på fantasier enn ren matematikk

  dette nettstedet er virkelig god underholdning, jeg håper jeg kutter ut før jeg ler meg i hjel…

  5
  1
  • Kjell Andersen, som før var en fin type, har enten fått en alvorlig psykiatrisk lidelse, er hjernevasket av maga-cult og dets gud, the orange thug, eller har vendt seg bort fra Jesus og gitt livet sitt til fienden. Eller en kombinasjon?
   Trist å se det som før var en hederlig mann, spy ut løgner daglig, falske anklager og spinnville konspirasjoner.

 2. Ser flere medier melder at pc`en til Pelosi ble stjålet under stormingen. Greier noen å bryte seg inn på den, og hvis hun har lagret kompromitterende ting, får vi vel vite det. Kan eventuelt være grunnlag for mye bråk det også.

 3. Jeg husker fra min tid som fisker på 1979 tallet. Da måtte vi ha vaksinasjonsbevis for å kunne gå i land både i Norge, Storbrittania og Canada. Rart ingen nevnte dyrets merke dengang.

 4. Løgneren Kjell slår til igjen. Minner om Iraks “komiske Ali”🙈
  Trump holdt tale for tusenvis av tilhengere utenfor det hvite hus, og anbefalte dem å marsjere til kongressen. Det gjorde de.
  Mange av inntrengerne er gjenkjent på bilder så om trump-supportere, og det samme er de 60 stk som er fengslet.
  FAKTA; høyreekstremistene sprer fake news i et vanvittig tempo.
  Alle seriøse mediekanaler er enige om at det ikke var noe valgjuks, det samme anerkjente samtlige stater, 80 rettsinstanser og kongressen.
  Det er kun Trump og de hjernedøde maga-cult medlemmene som tror på dette tovet. De samme som pøser på med løgner om at Obama er muslim, at Hillary er pedofil og kannibal. Og nå sist at Pen ce er en barneovergriper.

  Kjell Andersen=en meget, meget psyk og forvirret person🤕

  5
  9
  • Hyggelig at du trives i hans selskap på bloggen hans da. Naturlig for mennesker å søke likesinnede i krisetider. Velkommen skal du være til felles terapi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *