Chris Yoon: You are about to witness one of the greatest acts of GOD of our time…

“Trump supportere i Amerika er under kraftige angrep og det pågår en voldsom krig i den åndelige verden som manifestere seg i form av at det vi ser skje i det politiske USA. “Det som Herren gjør nå, er at Han avslører folks hjerter, Han tillater at folk begår kriminelle ting, at de tydeliggjør hva de har gjort i handlinger eller i sammensvergelse med andre. De fastholder og fastgjør kriminaliteten og det som skjedde i går og i forgårs var ikke noe annet enn bekreftelse på hva de har ønsket å gjøre og hva de har planlagt å gjøre. Du vet de i den dype staten og folkene som utgjør sumpen,” sier Chris Yoon, som er en av mange røster som mener seg å få profetiske ord fra Gud.

-Disse folkene underskriver sine egne dødsattest, de skriver under på at de tok del i valgjukset, valginnblandingen og har begått forræderi. Jeg har sagt det tidligere, Gud er i ferd med å avsløre og avdekke ondskapen og han har alt gjort det. Det er noe demonisk i det og med åndelige øyne kan man se det. -Det pågår en sladrekampanje, de vil delegitimere Trump fordi de vil bli kvitt ham. De klarte aldri å temme president Trump -og for egen regning vil Søkelys legge til at Trump nå er den mest forhatte mann her i Norge. Hatet er overveldende og media, folk i vår regjering skriker og forbanner som om Trump hadde gjort dem noe personlig vondt. Det er noe foraktelig over alle de som vi ser vise sitt sanne ansikt. “Trump er ikke en dukke for deres agenda, deres elite-organisasjoner og for globalist-agendaen som vi vet målet til og som er veldig satanisk. Men i stedet har Gud salvet ham og bruker ham. Gud avdekker folks hjerter i disse dager, og skal vi tro Chris Yoon skal vi de neste to ukene være vitne til “one of the greatest acts of GOD of our time.”

 

 

Én tanke om “Chris Yoon: You are about to witness one of the greatest acts of GOD of our time…

  1. Hatet mot Trump er demonisk. Vi ser nå hvem som snur kappen etter vinden og hvem som er hel ved. Den som driver denne nettsiden er hel ved. Det er sørgelig å se kristne ledere, journalister og politikere som har støttet Trump tidligere, vender han ryggen i sitt skinnhellige hykleri. Når man tror løgnen blir den sannhet og sannheten blir løgn.

    3
    1

Det er stengt for kommentarer.