Vi følger dramaet fra Amerika: Følg Steve Bannons “War Room” fra klokken 23

Steve Bannon nekter å gi opp kampen

https://www.youtube.com/watch?v=dDuBIgbX6Hc

7 tanker om “Vi følger dramaet fra Amerika: Følg Steve Bannons “War Room” fra klokken 23

 1. Ole (4 år): «Hva får du hvis du blander Trump, QAnon, Bannon og Bibelen?»
  Per (4 år): «Søkelys!»

  😅😂🤣

  2
  4
 2. Ole (4 år): «Hva får du hvis du blander Trump, QAnon, Bannon og Bibelen?»
  Per (4 år): «Søkelys!»
  Clausen: (4,5 år): “Men det er på Søkelys jeg elsker å være!”
  Legen: (Voksen): “Jeg har en ledig time i morgen Clausen. Kanskje mamma kan
  kjøre deg?”

  4
  1
  • Valdres profetien ! Clausen har du lest den ? 3 verdenskrig kommer og det er ikke lenge igjen , så Clausen du må virkelig stå på nå , le og spotte , for du har faktisk ikke så mye tid på deg lenger … men si ikke at du ikke ble advart når den kommer, for den kommer.

   Til og med ikke kristne ser at noen av det neste naturlige skritt blir og fysisk id merke folk.. veldig få er i tvil om at det kommer .

 3. Bruker Trump noen annen plattform nå som han er utestengt fra de store sosiale mediene, eller har det vært fullstendig radiotaushet siden igår?

  Det siste jeg fikk med meg er vel at han erkjente han ville gå av 20. Januar.

  1
  1
 4. Ja, ufrivillig komiske religiøse og politiske klovner, særlig hatefulle koko-kristne, grinete trumpotanger og nasjonalkonservative faktafornektere, er uimotståelige! 🥰Innrømmer det! ☺️

  De mange spinngærne på Søkelys er like morsomme som de mest forskrudde skribentene og kommentarstemmene på Resett, “dumb christians” på YouTube, amerikanske konspirasjonsteoretikere, elleville dommedagsprofeter og så videre. 😍 Gratis lytehumor! 🤣 Prøver å le med og ikke av. 😇 Selv om det ikke er lett. 😘 Jeg butde selvsagt ikke blande meg inn og erte, men gir det Harmageddon-romantikerne elsker: den profeterte motstanden! Den byr jeg på! 🥰

  🤪😂🤣

  2
  1
 5. Nivået på utdannelsesinstitusjonene illustreres godt blant Søkelys’ ateistiske kommentatorer, som i økende grad må spe på sine argumentløse primalskrik med farvelagte smilefjes.

  ”Tro er full visshet”, forteller Bibelen. Men hvorledes skal man kunne evaluere hvorvidt den verden vi lever i forutsetter en vitenskapelig førsteårsak når motdebattantene ikke er i stand til å annamme forutsetningene i de naturlovene vi alle er en del av. Naturlover er pr. definisjon allmenne hendelser som har universell gyldighet.

  Men hva hjelper det å vise til thermodynamikkens første og andre hovedsetning, loven om biogenesis, entropiloven eller for den saks skyld loven om massens og energiens bevarelse – som alle gir en klar pekepinn om hvilken årsak og virkning som ligger til grunn for universets tilblivelse – når den du presenterer din kommunikasjon til rett og slett ikke har trent sine synaptiske nevroner i større grad enn en middels brennmanet.

  Kvinner og barn er av eliten satt til å ivareta barnekenneler og ”skoler” i den hensikt å gjøre elevene tilstrekkelig talentløse til at de forblir barn som trenger en statlig mamma resten av livet. På den måten vil de forbli lette å dirigere og således kontrollere også i presumptiv voksen alder og forblir i dyreriket i stedet for å utvikle sin ånd. Det er et trist syn å være vitne til sett fra en moden dimensjon. Men samtidig vet vi at dyrene ikke er lovet et fremtidig liv med evighetsperspektiv. Derfor blir også disse tobente dyrene snart nødsaget til å møte sitt endeligt – slik det jo er for våre animalske medskapninger på Tellus.

  • Med tanke på det nivået menneskeheten ville befinne seg på nær også genetisk endeholdeplass i endetiden gir Skaperen oss en hjelpende hånd til å resonnere i vår intellektuelle nød:

   “Et hus må alltid være bygget av noen, og den som skapte alt er Gud”.

   Dessverre vil nok også dette klokkeklare resonnementet overstige flertallets mentale evner nå rett foran Jehovahs vårrengjøring.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.