Nye angrep på Mike Pence fra Lin Wood -hevder at Mike Pence misbruker 13-14 år gamle gutter

Advokat Lin Wood trapper nå opp anklagene mot visepresident Mike Pence som omtales som en barneovergriper, forræder og falsk kristen. “Mike Pence er en svart sjel. Han er IKKE en mann av Gud. Han bruker Gud for sine egne selvsentre hensikter. Han bruker 13-14&15 år gamle gutter for sin egne selvsentrerte hensikter. En veldig spesiell plass i helvete venter på Pence,” skriver Lin Wood som er i ferd med å slippe løs et mareritt for Donald Trumps personlige Judas.

Flere har kommentert de svært komprimerende opplysningene som nå blir droppet av advokat Lin Wood om Mike Pence. Følg hans Parler her

https://parler.com/profile/linwood/posts

 

22 tanker om “Nye angrep på Mike Pence fra Lin Wood -hevder at Mike Pence misbruker 13-14 år gamle gutter

 1. Biden sa nettopp at de ikke var en regjering for folket..Han sa det med rene ord : Vi er en regjering av lov ikke av mennesker og ikke av folket

  Gå inn på NRK og se talen selv.

  • Dette er et ganske vanlig prinsipp i amerikansk diskurs som jeg har stor sans for og som har stor støtte.

   At individets rettigheter står over kollektivets ønske og at saker skal avgjøres ved lover og rettigheter ikke flertallsavgjørelser.

   Hva man gjerne kaller rule of law.

  • Så det er vanlig med en regjering som ikke er for folket ?

   Jeg forstår hva han mener , jeg skriver det for å vise hvordan , media helle tiden trekker ting Trump sier utfra en sammenheng .

   Denne verden går under , for den baserer seg bare på løyn og manipulasjoner og her i Norge er det så ensrettet og hjærne vasket at det er direkte skremmende , er ikke lenge igjen nå før alle nordmenn stiller seg i lydig kø for å ta dyrets merke.

   Tredje verdens krig kommer og den kommer snart, men den som har fått sine synder tilgitt og har Jesus til Herre og Frelser er trygg.

   Våk og be ! Dagen og timen kjenner ingen, men når dere ser alt dette skje , da oppløft deres hoder og vit at utfrielsen kommer snart !

   5
   1
  • Rune Lye:

   Du har et visst poeng med at man må være litt kritisk til hvordan man oppfatter det meningsmotstandere sier. Også hvordan jeg reagerer på det Trump sier.

   Dette tror jeg egentlig vil være en konstant situasjon.

   Selv er jeg f. Eks litt kritisk i ettertid til hvordan jeg oppfatta Bush jr. som en fullstendig idiot basert på små klipp tatt ut av sammenheng.

   Jeg tror fortsatt ikke han var den skarpeste kniven i skuffen, men langt ifra den totale imbesillen jeg oppfatta pga. Et noe ensidig mediekonsum.

   Alle burdte egentlig, med et kritisk blikk lese medier de selv er sterkt uenige med.

   1
   1
 2. Altså at en sak f. Eks ikke skal avgjøres av hva en justisminister mener, men av hva loven sier.

 3. Hvis noen skriver på Twitter at du er barneovergriper, synes du jeg ukritisk skal videreformidle det?

  • Personlig synes jeg det er å gå over streken og anklage Mike Pence for å være pedofil og det blir spesielt stygt når en gjør det fordi han gjør noe en ikke er enig i.

   La det nå være sagt , jeg har alltid vart kritisk til Trump , men etter å ha sett høringene vedrørende valg juks , så mener jeg at uavhengig det at det er kraftige indisier på valg juks og dette bidra til å diskreditere valget så kraftig at for å få tillit , burde det vart utsted nyvalg.

   Videre kjenner jeg at å diskutere med stort hat gjør at poengene alle vil ha frem forsvinner .

   Jeg skriver først å fremst på søkelys fordi jeg tror på Jesus og jeg tror at denne verden går den galne veien med eller uten Trump og jeg ønsker å formidle at i Jesus har vi soning for våres synder så vi kan bli frelst ved han.

   Sånn ellers er jeg ingen perfekt person og kan fort bli revet med på både den ene og andre måten ikke bar i debatt tråder men mange andre plasser også , jeg er bar att fattig menneske og det er vi alle.

  • Ja Trump er en forferdelig fyr. Vi her på Raufoss Ammunisjonsfabrikk har ikke hatt vekst i bombe- og granateksporten på fire år. Den idioten Tump startet jo knapt en krig, og på toppen av det hele startet han med hjemsendelse av troppene.

   Da var det mye bedre med fredsprisvinneren Hussein Obama. Han startet heldigvis åtte – 8 – kriger og slapp i snitt 28000 tonn bomber hvert av sine åtte år ved makten i USA.

   Nå skal det heldigvis bli andre boller her på Raufoss når verdens supermakt har fått ny guts til statlige massemord på menneskeheten, Gjett om gutta i sprengstoffdivisjonen her endelig kan puste lettet ut. Yippie!

 4. Så sier Herren: Alt skal opp i lyset. Makten skal rystes, media skal rystet, menigheten skal rystes. Alt det skjulte skal bringes frem i lyset.
  Jeg bruker hvem jeg vil og utvelger hvem jeg vil til å utføre min hensikt og min vilje.

  6
  1
 5. Kjell Andersen er en overgriper. Han er beryktet for å kjøpe unge gutter på 15-16 år, og forgripe seg på dem på det mest nedrigste vis.
  Er dette sant? Tja, det er det muligens? Eller det er like usannsynlig som de udokumenterte påstandene som Kjell Andersen fremmer om VP Pence og viderebringer fra den høyst tvilsomme advokaten trump.

  3
  6
  • Nettopp fordi jeg er så kritisk til det vedkomne her gjør, inkluderte jeg bevisst ikke hans navn (føler forsåvidt aldri for å trekke det fram.)

   For den leie konsekvensen av det du nå skriver er at når noen googler han kan dette dukke opp og folk kan lese det uten å få med seg konteksten det er skrevet i.

   Nettopp fordi jeg synes dette er såpass umoralsk adferd Av vedkomne, er jeg kritisk til at du inkluderer navnet selv om du rent faktisk ikke på noen måte påstår han er barneovergriper slik vedkomne har gjort tidligere. (I denne artikkelen gjør han det i det minste klart at det er en påstand. Tidligere har vedkomne ikke gjort det.)

  • Alle vet jo godt at ateister ikke trenger noe moralsk kompass. Hvorfor skulle de måtte ha det når de ikke tror at ondskap får noen konsekvens i livets etterspill.

  • Men ikke la det være noe tvil. Bloggens eier opptrer langt mer umoralsk hvor han kommer med en totalt ubegrunnet påstand hvor Ståle kun gjør et retorisk poeng (som jeg er enig i og har gjort selv) hvor det er helt tydelig at han ikke sier at bloggeren er en barneovergriper.

   2
   3
  • Søkelys gjengir kun anklager fremsatt av advokat Lin Wood som kjenner de juridiske konsekvensene av hva det kan medføre å komme med udokumenterte påstander.
   Du derimot gjenkjenner jeg som drevet av Jesabel ånden Ståle/Bernt

   3
   1
  • Det er ikke riktig. For det første har du et selvstendig moralsk ansvar for å viderebringe ondsinnede, ubegrunnede påstander.

   For det andre har du viderebringer påstanden selv som fakta, uten å gjøre det klart at det er en påstand.

   Om enn det er lite sannsynlig at du får konsekvenser så er det faktisk straffbart.

   Eier du ingen skam?

 6. Ler av de koko-kristnes konspirasjonsteorier og endetidslengsler. Den nye avguden er og blir Trump, Guds nestbårne sønn.

   😂🤣😅

  6
  6
  • Velkommen som medlem i menigheten Clausen. Og frykt ikke. Mange som kom igjennom trassalderen har som deg kommet ut av skapet og tatt i mot Gud. Ikke skam deg over å være en skapkristen. Vi vet du ikke har hatt det lett i livet og ber for deg..

  • Det er ikke riktig. For det første har du et selvstendig moralsk ansvar for å viderebringe ondsinnede, ubegrunnede påstander.

   For det andre har du viderebringer påstanden selv som fakta, uten å gjøre det klart at det er en påstand.

   Om enn det er lite sannsynlig at du får konsekvenser så er det faktisk straffbart.

 7. Kjell Andersen, typisk å angripe de som kommer med sannheten, for å ha andre åndskrefter. Faktum er at du de siste par månedene har sunket til et lavmål
  At du støtter Trump, en ufrelst mann, en narsisist, superegoist, en notorisk løgner, en bedrager, rasist, sexist, en ekteskapsbryter, en mobber og en bølle, er ille nok.
  Når du gjør deg skyldig i å lyve ustanselig, gjengi løgner og konspirasjonsteorier som om de var sannhet, graver du deg ned i et svart hull.
  At du ikke engang kan ta avstand fra den onde mannen etter det som skjedde i forgårs, forteller at du enten er like ond selv, eller at du er i kraftig mental ubalanse.
  Å skrive at Mike Pence er pedofil, og forgriper seg på unge gutter, en påstand helt uten substans.
  Trump har ødelagt sin fremtid på alle områder; privat, økonomisk og politisk. Han går av i vanære, og vil leve de siste årene av sitt liv i retten/fengsel. Kjell Andersen har mistet all troverdighet. Du kan like godt legge ned denne bloggen, som er styrt av satan.

  1
  1
  • I møte med demonbesatte mennesker som Ståle er det bare et svar som bør brukes og det er Jesu egne ord: “Vik bak meg Satan!”
   Alle vet at Satan reiser opp sine redskaper for å forsøke å ta ned frie blogger og nettsider. Ståle er et av hans redskaper.
   Han bør kun møtes med et svar: “Vik bak meg Satan!” -og det er Jesu egne ord.

 8. SKJERPINGS! Hva er motivet for å gjengi disse udokumenterte anklagene mot Mike nå? Er det hevn (anstøt) for at Mike ikke fulgte Trump sitt råd men kun gjorde sin plikt?? Hva om dette kun er falske anklager som du gjengir, har du da gjort din kristne plikt?

 9. Det mest merkelige er at disse opplysningene kommer ETTER at Pence ikke støtter Trumps kuppforsøk!!

Det er stengt for kommentarer.