Colton Kelley i Seeking Wisdom Minestries: Corona -Covid19 -666 og dyrets merke

Corona pandemien og Covid-19 (Certificate Of Vaccination -ID19) er ikke tilfeldig valgte navn og henger nøye sammen med ordene i Johannes Åpenbaring kapittel 13. Dette tror i hvertfall stadig flere kristne, og en av dem som ser at tingene legger seg til rette for det merkesystemet Johannes Åpenbaring taler om. Etter at verden stengte ned tidligere i år -er Corona og Covid-19 igjen tilbake i nyhetsbildet, og igjen skal mennesker skremmes til blind lydighet mot ordre som kommer fra myndighetene. Selve ordet vaksine (engelsk vaccination) har i følge engelsk gematria tallverdi 666.

Colton Kelley som er blant dem som tror på før-trengselsbortrykkelsen sier i sin siste video at det er på tide at kristne blir våkne og at en slumrende menighet våkner opp for det som utspiller seg foran våre øyne. Bill Gates, den globale maktelite og Bilderberger-gruppen som lenge har jobbet for en verdensregjering, et verdensomspennende merke-system og en felles verdensvaluta, har lagt sine planer -og mange troende er fullstendig ute av stand til å se og skjønne. Massemedia har allerede begynt å snakke om den andre bølgen med viruset, og media trekker gjerne frem situasjonen i USA med økende smitte. Samtidig åpner Norge og Europa opp for turisme og dermed også en ny smittebølge til høsten vi skal skremmes med. I sin video sier Colton Kelley det mange tenker om det hele og forsøker å bruke visdom til å forstå den mulige forbindelsen mellom Corona/Covid-19/dyrets merke og 5G. Og det engelske ordet “vaccination” som vi oversetter med vaksinasjon har i følge engelsk gematria tallverdi 666 Tilfeldig? Kanskje -men mange tror ikke det. Sjekk ut hva Colton Kelley har å si om temaet

https://www.youtube.com/watch?v=eXJ9zzgrvfE

2 tanker om “Colton Kelley i Seeking Wisdom Minestries: Corona -Covid19 -666 og dyrets merke

 1. Dyrets merke er underveis, kristne sover, og har null åpenbaring om tiden vi lever i dessverre. For meg ser det ut som om Satan har en lett jobb med norske kristne. Kirkene taper oppslutning.
  Kirken i Norge er døende og bedehus og forsamlingslokaler blitt lagt ned fordi ingen søker der lengre.
  Selv i Bibelbeltet kan man nå få kjøpt seg nedlagte bedehus
  https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=183077040
  https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=159921622
  https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=152452016

  Norge trenger Gud, trenger kristne som slåss for Guds rike som soldater. De fleste kristne slumrer på Sion
  Våkne opp folkens

  3
  1
 2. Er glad for at en ungdom også informerer om dette slik at de unge som ikke har fått dette med seg kan spre det videre. Han har gjort leksen sin.

  Det finnes ikke mange menigheter i Norge dette undervises. Knapt Joh. Åp. engang. Kanskje for 30 år siden… Tror neppe pastorene kan ha lest 1:3. Ordet er sant. Tar ALDRI feil. Blir salig av den boken. Selvfølgelig. Det står jo det. Hilser dere alle med 22:7:

  SE Jeg kommer brått (det er ikke Oljeberget) Salig er den som tar vare på det profetiske ord i denne boken.

  Nei undervisning utifra Joh. Åp. må man sørge for å få seg selv.

Det er stengt for kommentarer.