Pastor Dana Coverstone: September vil bli ille og november vil bli katastofal

En oppsiktsvekkende profeti om hva som ligger foran USA i de neste fem måneder vekker oppsikt blant profetiske røster i amerikansk kristenhet. Det profetiske miljøet som tyr til sosiale medier formelig koker etter at pinsepastor Dana Coverstone`s oppsiktvekkende profeti har blitt spredd til et stort publikum. Nærmere 1,5 millioner visninger av hans opprinnelige video som ble publisert den 26 juni. Hans budskap er blitt gjengitt og drøftet av et stort antall kristne YouTube profiler og profetiske røster som Lance Wallnau, Patrica King, Dutch Sheets og en rekke andre røster han drøftet eller gjengitt hans tre profetiske drømmer om hva som vil ramme USA i løpet av 2020.

I løpet av noen få uker en en totalt ukjent pinsepastor fra en mindre menighet i Kentucky blitt et navn på manges lepper, -og hans budskap drøftes, analyseres, og applauderes av mange som hevder seg å ha fått et tilsvarende budskap fra Gud om Amerikas siste timer, inklusiv en nasjon uten leder. Skal vi tro pastor Coverstone er det ett fett hvem som vinner høstens presidentvalg. For bråk vil det bli uansett. Folk som har stemt på Trump vil mistro et valgresultat som kårer Joe Biden som vinner, og venstresiden vil ikke komme til å akseptere en ny seier til Donald Trump. Dersom pastor Dana Coverstones profeti er rett, vil vi få en kraftig oppblomstring av Corona og bråk og uro i september, mens den virkelige smellen kommer i november. Hvorvidt pastor Coverstone får rett eller ikke gjenstår å se. Det som dog ligger fast er at pastoren selv ikke syntes å ha noen personlig profitt eller vinning av å sette hele sin troverdighet på spill og eventuelt ødelegge sitt ry og ettermæle dersom profetien viser seg å være falsk. Pastor Coverstone ble nylig intervjuet på Prophecy Club som har lagt ut den interesante samtalen her.

12 tanker om “Pastor Dana Coverstone: September vil bli ille og november vil bli katastofal

  • Vi får se ! Viktig i disse tider er å bøye deg i dyp bønn til Jesus !!!

   4
   1
  • Kent Hovind er kjent for å være akkurat den forføreren han er. En bedrager av dimensjoner.

  • Menigheten, Jesu brud skal hentes til himmelen før de 6000 åra er slutt! Jesus kan komme og hente sitt folk når som helst.!

   2
   1
 1. Dette stemmer med Perry Stone og flere andre. Men hva de forteller meg er ikke grunnen til at jeg tror det kan bli slik. Det er tegnene og hva jeg selv leser i Bibelen.

  Når vi drar opp så kommer fæle ting ned. Hva det er trenger jeg ikke tenke på.

  • Tenker på det Valdresdama på 90 år fortalte Minos.
   Det er store mulighet for at bortrykkelsen skjer i nær framtid.

   1
   2
  • Det kan være du har rett i. I morgen kan vi ha reist. Ingenting hindrer opprykkelsen. Men tror gjerne det drøyer til november. Jeg var ikke overasket i det hele tatt da han nevnte kaos datoen 3.nov. Hadde for lang tid tilbake notert den. Noen av oss vil kunne vite det rett før bortrykkelsen, det vitner en drøss med drømmer om. Men det gjelder bare de som venter på det og ser opp.

   Men jeg tror ikke dette han sier angående USA MÅ skje. Det er slik det KAN bli om de ikke ber og vender om. Gud sender drømmer til advarsel og slik at folk kan be. Gud kan lege deres land. Gud elsker alle så høyt. De skal heller ikke trenge å hamstre. Men for den som kjenner at Gud maner ham til å gjøre det så ser Gud allerede langt frem -maten er kanskje like mye til å hjelpe naboen med og å vinne ham for Jesus. Man skal ikke høre på en pastor eller Y.Tube, man skal høre først og fremst på hva Gud taler til seg og lese Bibelen. For noen kan det være riktig å hamstre og for noen ikke. Gud har kontroll. En ting er sikkert; man hamstrer ikke fordi man er engstelig. Da setter man lit til seg selv og ikke Gud vår Far.

   I Norge er det tryggere enn i USA, men det kan snu på en dag. Det norske folk setter ikke sin lit til Gud lenger. Folk er tilbake i gamle vaner etter coronaen allerede, det er ingen planer med å vende om. Om en måneds tid kan Norge være i krise. Vil de rope på Gud??…

   Er du ikke frelst så rop på Gud i dag. Ta imot Jesus Kristus som din Frelser. Han døde for deg. Uten Ham er du fortapt.

  • Ja, sanninga er ikkje noko verd. Me får halde på lygna i Bibelen. Betre å tru på Gud og Jesus og julenissen enn moderne røyndom! Fysj og huttetu!

Det er stengt for kommentarer.