Ble ønsket velkommen av episkopale prester -transseksuell ungdomsprest anklaget for seksuelle overgrep mot jente

prest2-transseksuellApostat-kirkene:  En transseksuell mann fra Virginia som selv identifiserte seg som kvinne og som ble ønsket velkommen av flere episkopale prester og velsignet til ungdomsprest i deres forsamlinger, har nå blitt anklaget for å ha begått seksuelle overgrep mot en mindreårig jente gjennom flere år. I følge Christian News Network skal den 24 år gamle transseksuelle ungdomspresten James “Jimmy” Lilly ha litt pågrepet og satt i varetekt tirsdag i denne uken siktet for et større antall seksuelle overgrep. Punktene han er siktet for inkluderer tilfeller av  incest, seksuelle overfall og et større antall seksuelle overgrep med lavere strafferamme.

I følge rapporter arbeidet Lilly med å få en grad i undervisning ved Bluefield State College, samtidig som han tjenestegjorde som ungdomspastor ved flere Episkopale forsamlinger i EpiscopalianBluefield området, en av de forsamlinger han tjenestegjorde i var Christ Episcopal Church. Han var en ungdomsprest, mens også involvert i arbeid med barna i kirken, sier etterforsker K.L Adams til  Bluefield Daily Telegraph. “Mr Lilly, er etter eget sigende en transperson og i midt i prosessen med å bli en kvinne,” sa etterforskeren videre. Politiet begynte å etterforske Lilly i desember etter at de var blitt varslet om at han hadde seksuelt misbrukt en jente siden 2009, da jenta var 9-10 år gammel. Overgrepene skal ha skjedd i hjemmet og ikke i noen av kirkebygningene. Den transseksuelle overgriperen ble løslatt etter at noen hadde betalt hans kausjon på 125 000 dollar, men politiet etterforsker nå en rekke påstander om at flere barn kan ha blitt misbrukt, mens han jobbet som ungdomsarbeider i andre byer og stater. I følge politiet skal 24 åringen ha jobbet i blant annet  Mechanicsville, Virginia og i  Atlanta, Georgia.

Vi vil løpende holde pressen orientert dersom det kommer frem nye ofre og vi vil oppfordre barn i andre stater som har blitt utsatt for seksuelle overgrep om å stå frem og kontakte Bluefield Police Department,” sa Adams til den lokale presse. Det har vært fremsatt en rekke påstander om at han skal ha begått seksuelle overgrep ved andre ulv-sauforsamlinger han har jobbet i, og eventuelle ofre der bør stå frem,” sa den erfarne etterforskeren. Lokale TV stasjoner som blant annet WVVA har vært i kontakt med ledelsen i  Christ Episcopal Church i Bluefield, men disse skal ikke ha registrert at Lilly var engasjert i noe de fant merkelig eller bekymringsverdig. At Lilly som egentlig er født mann og i prosessen å bli kvinne fant ikke det episkopale lederskapet unaturlig. Den Episkopale kirke i USA er en del av apostat-kirken som har forlatt Guds ord og bud og som fullt ut anerkjenner homofile ekteskap. “Etter å ha avhørt overgrepsofferet og snakket med individer som har vært involvert og har kjennskap til Mr Lillys livsstil, har vi grunn til å tro at han er skyldig i anklagene, sa politietterforsker Adams til media. Dersom Lilly blir funnet skyldig risikerer han 300 år bak murene. Den episkopale kirke i USA som tilsvarer den anglikanske kirke i Storbritannia er et av de kirkesamfunn som har valgt å vende Gud ryggen og som har forkastet den kristne lære. Kirkesamfunnet har opplevd et betydelig fall i medlemmer etter at kirkesamfunnet åpnet for homofile og lesbiske prester. I januar i fjor ble en kvinnelig biskop i frafalls-kirkesamfunnet siktet for bildrap etter å ha kjørt på en sykkellist i beruset tilstand. Den saken kan leses her.