Både Åke Green og Jon Erling Henriksen besøker Zion Fevik i april

zionSatser på møtekampanjer i april  Den frittstående Zion menigheten som holder til på Fevik midtveis mellom Grimstad og Arendal fortsetter friskt på tross av at Thorstein Grotbæk likevel ikke er menighetens forstander. I april måned får den frittstående pinsemenigheten besøk av både Jon Erling Henriksen og Åke Green. Begge de to mennene er velkjent for en grundig og bibeltro forkynnelse og har gjestet den vesle Grimstad menigheten flere ganger.jon-erling-henriksenDen vesle Zion menigheten som holder til i Fevik sentrum midtveis mellom Arendal og Grimstad vil i april måned gjennomføre to litt større møtekampanjer. Torsdag 11 april innledes den første av de to møteseriene med reisesekretær og forstander Jon Erling Henriksen som til daglig er forstander i pinsemenigheten Zion Bryne og som også er reisesekretær i NPAI som er en forkortelse for norske pinsevenners arbeid i Israel. Henriksen som vil delta under møtehelgen som strekker seg fra torsdag 11 til og med søndag 14 april skal tale over temaet “Jesu gjenkomst og Israels forløsning”. Utenom søndagskvelden da møtet begynner klokken 18 vil møtene torsdag-fredag og lørdag starte klokken 19. Henriksen er kjent som en grundig og habil forkynner som du kan få en smakebit av her.

Åke Green kommer to uker senere

Fra 24 til 27 april er det den velkjente svenske pinsevennen og pastoren Åke Green som skal gjeste Fevik. Åke Green som i dag er 73 år ble verdenskjent etter at han holdt en preken over temaet “homoseksualitet” som resulterte i at “RFSL” (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter) politianmeldte forkynneren for påstått hets mot homofile. Saken fortsetter under videoen som er fra Åke Greens tale under sommerstevnet til Zion-Betel Vennesla i 2013.

 

Green ble i tingretten dømt til en måneds fengsel, men saken ble anket videre opp og endte med frifinnelse i svensk høyesterett. Hva Søkelys har skrevet tidligere om dette kan du lese her. Åke Green har tidligere besøkt Zion menigheten og Sørlandet flere ganger. Møteweekenden som starter torsdag 24 varer frem til søndag 27. Torsdag til lørdag begynner møtene klokken 19 mens søndagens avslutningsmøte starter klokken 18. Mer informasjon om Zion menigheten kan du finne her