Zelensky’s Favorite CRYPTO | Now We KNOW How Global CORRUPTION Works! | FTX Collapse Bombshell

Avisen VG omtalte den pågående FTX skandalen som kan bli tidenes «finansskandale» men valgte bevisst å unnlate å fortelle om Demokratenes og Ukrainas involvering i det hele. Titusener av investorer i kryptovaluta har fått sine kontoer fryst, og må ta store tap. Imidlertid unnlot VG og fortelle om korrupsjonen som er avslørt mellom Biden regimet, Demokratene og det korrupte Ukraina og regimet til Zelensky. I sin siste video avdekker pastor Steve Cioccolanti hvordan kollapsen på FTX børsen kontrollert av Sam Bankman-Fried innvolverer både korrupsjonen til Demokratene/Joe Biden og regimet til Vladimir Zelensky som er president for Europas mest korrupte land.

MSM styrer ennå fullt og helt agendaen og tradisjonen tro roper de «se her, se her» og ikke se der. Nå er media mest opptatt av å fordømme Qatar og FIFA på grunn av nekt av å fronte regnbue-flagget og pride under VM i fotball. Det som kan være tidenes finansskandale og som involverer den «korrekte side», det vil si Biden/Zelensky og Demokratene/Ukraina er knapt interessant for msm som er sykelig opptatt av å fordømme og stigmatisere alle som ikke bøyer seg for Pride/Ukraina og vaksineagendaen. I videoen under forteller pastor Cioccolanti om hvordan amerikanske skattebetaleres penger ment som støtte til krisen i Ukraina gikk fra Washington til Kiev for deretter å bli skutt inn i virksomheten til Sam Bankman-Fried som deretter donerte store summer til Demokratenes valgkamp. Korrupsjonen som innvolverer både Biden/Demokratene og Zelensky-regimet blir avdekket og msm tar i bruk sitt vanlige triks med å fokusere på noe annet og fortie… Sjekk ut!

Facebook Comments

5 tanker om “Zelensky’s Favorite CRYPTO | Now We KNOW How Global CORRUPTION Works! | FTX Collapse Bombshell

 1. Det er viktig å få fjerna Putin snarast. Då kanskje det kan bli fred.

  «Han jobber for Russlands mest kjente politiske fange, og er selv på flukt på Putin-regimet. Her forklarer Leonid Volkov hvorfor Putin må knekkes – og hvordan det kan skje.
  Fra Litauens hovedstad Vilnius jobber et knippe eksil-russere for å avsløre korrupsjon og maktmisbruk i Putin-styrte Russland.

  De er del av opposisjonsbevegelsen startet av Aleksej Navalnyj, den mest kjente politiske fangen i Russland.
  I august 2020 ble Navalnyj forsøkt drept med gift. Etter endt sykehusopphold i Tyskland vendte han hjem, og ble som ventet fengslet.

  Påskuddet var brudd på meldeplikten – i tiden han lå i koma. Nå holdes Navalnyj under det hans støttespillere kaller torturlignende forhold.

  – Han soner i isolat, i en bitte liten celle. Den inneholder et bord, en stol og et hull i gulvet. Sengen foldes ut fra veggen. Mellom klokken 05.00 og 21.00 er sengen foldet vekk, så han ikke kan hvile på dagtid, forteller Leonid Volkov»

  1
  1
  • Navalnyj var en kriminell.
   Også i Norge fengsler de kriminelle.
   Hjernedøde Torstein Langesæter

 2. Det som er merkelig for meg og vanskelig å forstå, det er så mange som digger Europas nye Hitler, Putin. En forferdelig diktator som binder det russiske folk i frykt og angst, som terror bomber nabolandets infrastruktur.

  2
  1
  • Og hvem har fortalt deg at Putin er en farlig diktator som binder folk i frykt og angst?
   Hvem har fortalt deg de løgnene?
   Er det de samme mediene som hyller Pride og Regnbuen???

  • Vi vet hvor GUTTUNGEN «randi» har SIN sannhet fra.
   “03/01/2022, kl. 19:09 sa Randi:

   Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
   de som har tatt vaksinen er døde for Gud. De er bortkastet tid.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *