Liberale jødiske Anti-Defamation League raser etter at Elon Musk gjenopprettet Donald Trumps Twitterkonto

Den jødisk/globalistiske organisasjonen ADL (Anti-Defamation League) erklærer krig mot Elon Musk etter at Donald Trump nå får gjenåpnet sin Twitter-konto, melder Document.no. På tross av Donald Trump stod helhjertet sammen med Israel og som brøt med konsus og anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad -er ADL rasende på Twitter sjef Elon Musk har gitt Trump tilbake ytringsfriheten på plattformen. I følge lederen for den mektige jødiske organisasjonen utgjør Elon Musk «en trussel for demokratiet», dette på tross av at ytringsfrihet tradisjonelt sett har vært en viktig del av demokratiet. Evangelist Gjermund Kvamme som er i opposisjon til den rådende tidsånden tok mandag til Facebook for å kommentere den jødiske organisasjonens angrep på Elon Musk.

«En reaksjon helt som forventet fra den kanten! Når vi ser dette så skjønner vi hvordan det skal bli mulig, som Bibelen sier, at Israel skal stå sentralt sammen og samarbeider med Antikrist når han står frem på verdens arenaen. Til og med Israel og de ekte Jøder skal la seg lure for en begrenset tid. Satans Synagoge kaller Bibelen disse onde maktsyke grupper. De som kaller seg Jøder men ikke er det og står bak mesteparten av ondskap mot kristne, ekte Jøder og folk av alle slag. Det er grupper med ikke bare folk som kaller seg Jøder, men også folk som kaller seg kristne og ateister. De rir og styrer dyret og denne verdens kongeriker.
Dem er sterkt representert i dypstat Skjøgen. Dem forhåndsplanla Corona pandemi- løgnen, regiserte tilltak, pr styrt media hjernevask, menneskerettighetsforbrytelser og utrulling av den dødelige genvaksine. Heltsing og kamp mot alle statsledere som er motstandere av en ny totalitær verdensorden er en vesentlig ellement i deres agenda. Derfor ble både President Donald Trump og President Putin m.fl angrepet i alle msm media etter at dem åpent gikk imot new world order og World economic forum. Straks etter det ble dem ansett som fiender av alle grupper, myndigheter og media som disse har aksjemajoriteten i og 100% styrer og kontrollerer,» skriver evangelisten videre.

Les hele oppslaget fra Document.no her

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *