WarNews 24/7: Amerikanerne er i ferd med å droppe Volodymyr Zelenskyj etter løgnen som kunne ha kostet millioner av amerikanere livet

Et voldsomt angrep mot presidenten i Ukraina, V. Zelensky, settes i gang av amerikanske medier med tunge uttrykk, et tegn på at klimaet har begynt å snu.Fox News’ Carlson Tucker fordømte den ukrainske presidenten offentlig og anklaget ham for å lyve for å få millioner av amerikanere drept for ham.«Zelensky fortsatte å lyve på TV. Så når du driver et land der fri presse er forbudt, som i Ukraina, er det ikke sikkert du innser at resten av verden ikke er tvunget til å tro deg.

Du kan ikke sette dem alle i fengsel, slo Tucker Carlson fast og fortsatte:  «Det var derfor han fortsatte å si at det han visste ikke var sant! Det er en løgn som kan drepe millioner av amerikanere. Så du må spørre deg selv: «Er det på tide å slutte å støtte denne fyren? Kan risikoen være så høy?» Han lyver med vilje for å få oss inn i en krig,» sa Tucker Carlson i sin sending. Samtidig som media-kritikken om den ukrainske falske flagg operasjonen mot Polen øker, hjelper det heller ikke Ukraina og Zelensky`s sak at New York Times har vertifisert videoen som viser hvordan ukrainske soldater henretter et titalls russiske krigsfanger med å skyte dem i hodet.n»NYT-redaktørene gjennomførte en konsekvent analyse av videoen og konkluderte med at de russiske soldatene ble tatt til fange av ukrainerne, som bestemte seg for å drepe dem, og dermed begikk en krigsforbrytelse som burde etterforskes.»»Det ser ut til at de fleste av dem ble skutt i hodet,» sa Dr. Rohini Haar, medisinsk rådgiver for Leger for menneskerettigheter. «Det er pøler av blod. Dette viser at de bare ble etterlatt der for døde. Det så ut til at det ikke ble gjort noe forsøk på å transportere dem eller hjelpe dem.» Dr. Haar bemerker at da de russiske soldatene overga seg, lå de uten våpen, med armene utstrakt eller bak hodet: «De regnes faktisk som krigsfanger». Det er ikke tvil om at Zelensky`s løgner og disse bastialske drap på russiske krigsfanger er i ferd med å skape et stemningsskifte i USA. Presset på Biden administrasjonen om å droppe Zelesnky er økende. I enkelte medier er man alt begynt å drøfte hvem som kan være egnet til å erstatte Zelensky. Et navn som ofte nevnes er Valery Zaluzny, en militærmann som ukrainere nå velger å kalle «jerngeneralen», skriver WarNews videre.

Facebook Comments

11 tanker om “WarNews 24/7: Amerikanerne er i ferd med å droppe Volodymyr Zelenskyj etter løgnen som kunne ha kostet millioner av amerikanere livet

 1. This winter will explain a lot to Ukrainian people about Nazi-Bandera Kiev Zionists, which were shelling Donbass for 8 years and using Ukrainians as hostages of the Western Criminals.

  2
  5
 2. Verden og det offisielle Norge tilber Zelensky, som nå er en blodig krigsforbryter på linje med Putin. Han styres av djevelen selv og således tilber vesten og den norske regjering satan. Kristne hyller også denne Zelensky som har fjernet demokrati og menneskerettigheter fra landet. Han dreper de som ikke vil i krigen og fengsler og torturerer de som er negativ til hans styre.

  4
  8
  • Russland satser på
   gammeldags bombing av vital infrastruktur. Prøver å fryse folk ihjel,
   Slike ting tyder på at Putin/Satan er desperat, At krigen går dårlig for den nye Hitler

  • En ting blir stadig mer tydelig og det er at det er et stemningsskifte på gang i mange land i forhold til denne krigen.
   Zelensky og hans regime har massivt blod på sine hender.
   Ukraina har en lang blodig fortid med antisemittisme og deltok svært aktivt i holocaust. Vi har sett hvordan nazismen har reist seg igjen i Europa. Denne gang i Ukraina gjennom den skuespilleren som styrer landet inn i elendigheten.
   Jeg tror at 99 prosent av historiene som kommer fra den ukrainske siden om hvordan russere voldtar og dreper kvinner og barn, er regelrett løgn. Jeg tar intet som kommer fra den ukrainske siden seriøst. Det er bare løgnpropaganda.
   Jeg vemmes over kristne som støtter Ukraina i denne krigen.
   Jeg vemmes over kristne som flagger Ukraina på sin facebookprofil. De forstår ikke at de faktisk støtter krigsforbrytelser, folkemord og nazisme.
   Slike som Birgir, Torstein og Oslofjord. Totalt overgitt til forførelse slik at de tror løgnen.

   2
   6
 3. «Kyiv må være forberedt på et «verst tenkelig scenario» der det blir utbredte strømkutt mens temperaturen er lav, som i så fall vil bety at deler av befolkningen må evakueres, ifølge Klitsjko.

  – Men vi vil ikke at det skal gå så langt, legger han til. Klitsjko anklager videre Russlands president Vladimir Putin for å forsøke å drive folk ut av Kyiv med angrepene mot infrastruktur.

  – Putin ønsker å terrorisere mennesker og gjøre at de fryser i mørket, sier Klitsjko. Han legger til at dette er for å legge press på Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

  – Men det vil ikke skje. Mitt inntrykk er at folk kun vil bli sintere og mer bestemte. Vi vil ikke dø eller flykte, slik Putin ønsker, sier han.»
  ———————-
  Monsteret Putin har ingen empati. Det er kun seg sjølv og stormannsgalskapen som betyr noko. Ikkje ulikt Stalin.

  5
  3
  • Torstein. Denne krigen har nå vart i snart ni år.
   Russland kjemper mot det samme monster de gjorde under andre verdenskrig. Den gang Adolf Hitler. Tyskland og den nazistiske ideologi. Russland vant.
   Nå kjemper Russland igjen en krig mot nazismen. Denne gang er nazismen forkledd som «demokratier» i form av land i EU og NATO som fiansierer denne krigen mot Russland.
   Vi har sett hvordan ukrainske nazister har undertrykt, angrepet, voldtatt og drept russere i Donbass helt siden kuppet i 2014.
   Putin satt altfor lenge stille i forhold til å stagge NATO og nazistene. Men nå er nazismenes sanne ansikt i Ukraina avslørt.
   Russerne har begynt å oute hundrevis av nazister som kjemper for Ukraina. De av oss som ikke bare leser og hører hva Pride pressen skriver og sier vet bedre.
   Vi har forstått forlengst at dette er en krig som Gud styrer og også står bak. Ingenting skjer utenom Guds vilje. Og Gud har oppreist sin tjener, Vladimir Putin til å tukte Europa og USA for dets synder.
   Europa og USA støtter som kollektiv alle de verdier Jehova Gud gjennom sitt Ord har sagt at Han hater.
   Gud står i mot Vestens styggedom og har reist opp Putin som et redskap til dom. Når jeg leser hva du og eksempelvis Birgir Hermansen skriver -så minner dere om Lots hustru.
   Dere vil gjerne tilhøre Guds rike, men deres hjerte er i Sodoma og Gomorra som dere stadig støtter.
   Du sier at du er i mot Gay Pride men ditt hjerte henger likevel fast til Sodomas livsstil og avslappende holdning til synd.

   Endel religiøse er som Lots hustru. De sympatiserer med syndere og fordømmer og forbanner Guds redskaper som president Putin er. Slik blir det når mennesker farer vill fra Ordets sannheter og ikke kjenner Guds hjerte.

   1
   6
 4. Ukraina: Russland planlegger å innkalle opptil 700.000 nye soldater i januar

  |Desperasjonen kan være i ferd med å Kreml etter store tap på slagmarken.

  Etter først å ha samlet 130.000 russiske soldater på grensen til Ukraina natt til 24. februar, ga Putin ordre om invasjon. Et drøyt halvår ut i krigen ga han en ny ordre: 300.000 russiske menn skulle mobiliseres for å tette hullene etter titusenvis av falne og sårede soldater.
  ——————
  For Putin betyr det ingen ting om han ofrar alle desse på slagmarka.
  Han er kun ein kjempe-egoist der mennekeliv ikkje betyr noko.
  Russarane må sjølve protestera og fjerna denne djevelen.

  5
  2
 5. Fri Pinsevenn

  https://no.wikipedia.org/wiki/Russlands_anneksjon_av_Krim_i_2014
  Det var Russland som gjekk inn i Krim i 2014. Hadde dei ikkje gjort det så ville ikkje ukrainarane gått til motangrep.
  «Sovjetunionens ledelse, med Nikita Khrusjtsjov i spissen, vedtok i 1954 å overføre Krim oblast fra den russiske sovjetrepublikk til den ukrainske sovjetrepublikk»
  » Etter oppløsningen av Sovjetunionen forble Krim en del av Ukraina, og fikk da en særegen status som autonom republikk.»
  » I Russland pågikk en kampanje, blant annet i parlamentet, for å oppheve overføringen fra 1954]»
  «Putin annonserte 26. februar 2014 militærøvelser ved grensen til Ukraina og et par dager senere dukket flere tusen maskerte russiske soldater (uten militære insignier) opp på Krim.»
  «Fra russisk perspektivet handler det om gjenforening av Krim med Russland, at Krim hadde vært del av Russland i flere hundre år og korreksjon av tabben det var å oveføre Krim til Ukraina i 1954. Fra ukrainsk perspektiv handler det om mangel på respekt for Ukrainas suverenitet og at Russland ikke holdt avtalen fra Budapest i 1994 der Ukraina ga fra seg atomvåpen mot respekt for landets territorielle integritet.»
  ————————
  Ukraina er ikkje ein flokk med nazistar. Å samalikna ukrainarane med Hitler og det som skjedde under krigen er berre tull.
  Invasjonen av Ukraina i februar 2022 var eine og åleine ein resultat av Putins stormannsgalskap. Han trudde han kunne ta Ukraina på få veker. No er han sjølvsagt hjelpeslaust fanga i sin stupide handling. Desperat prøver ha å finna ein utgang der han overlever.
  Diverre er det for seint. Ukraina og Vesten har gjennomskua tyrannen. Dei kjem aldri til å stola på han meir. Ukrainarane kjem sjølvsagt til å kjempa til dei har kasta siste russar-soldat ut.

  2
  2
 6. Trist at religiøse faktafornektere og ultranasjonalistiske endetidssvermere støtter terrorkrig og meenskeforakt istedenfor kjærlighet og fornuft. Trøsten er at de kristenkonservative hatgruppene er helt marginale i Norge. Og at de dør ut med alderen. Verre er at hatpredikanter sprer overtro og toskeskap blant fattige i utlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *