Kristen gateforkynner ble fysisk angrepet og slått ned under livestream

Forkynner Ty Duran i den kristne menigheten “Untamed Truth” ble i kveld utsatt for et fysisk angrep og slått ned mens han forkynte på en Campus ved Universitetet i Florida. En av forkynnerens tilhørere ble så provosert at han reiste seg opp, og gikk mot Ty Duran som ikke kunne gjøre noe annet enn å løfte hendene og forsøke å dekke ansiktet. Hendelsen inntraff live mens Søkelys tilfeldigvis tittet på eventen som ble streamet. Den mannlige angriperen både slo og sparket Ty Duran gjentatte ganger i ansiktet og i tillegg forsøkte han å tråkke med føttene på gateforkynnerens ansikt.

Foto av mannen som gikk til fysisk angrep på den kristne forkynneren

Angrepet mot Tu Duran i Untamed Truth ble streamet direkte på YouTube og var fra Campus ved Universitetet i Florida. Menigheten Untamed Truth er svært ofte på skolens område for å forkynne sitt budskap. Menigheten Ty Duran representerer har en forkynner-stil som er svært utfordrende og provoserende og angrepet kom brått mens Ty Duran stod å preket sitt budskap for 3-4 tilhørere. Plutselig reiser en av mennene seg fra benken og går fysisk til angrep på gateforkynneren. Ty Duran kan lite annet gjøre enn å forsøke å beskytte ansiktet fra mannens slag. Jeg kom tilfeldigvis til å titte på livestreamen da dette hendte. Mannen slo Ty flere ganger i ansiktet og når gatepredikanten lå på bakken forsøkte mannen og trå på ham med beina. Forkynneren blir slått flere ganger i hodet og forsøkt sparket og angrepet varte ca 25 sekunder før streamen ble kuttet. Under angrepet var det ingen av de andre som forsøkte å gripe inn men de ropte angriperens navn som er Chris. Hendelsen inntraff rundt klokken 0030 norsk tid.  Gateforkynner Ty Duran kom relativt uskadd fra den onde mannens slag og spark, men avbrøt videre streaming. I løpet av de siste to år er det rapportert om en økning på tallet på voldshandlinger rettet mot kristne både i USA og Europa. I befolkningen er det en økende motstand mot kristne som praktiserer en tro hvor man tar kallet om å forkynne evangeliet til alle mennesker på alvor. Se hva som skjedde i videoen under..

Videoen ble fjernet av YouTube for brudd på deres retningslinjer.

Én tanke om “Kristen gateforkynner ble fysisk angrepet og slått ned under livestream

 1. Intoleransen brer om seg.
  Som fotballinteressert vert det ein del TV i desse dagar.
  På død og liv skal homoagendaen bruka dette VM til å pressa på oss meiningane sine.
  Kyrkja har alt akseptert og godteke homofil livsførsel. Ein vert uglesett og latterleggjort om ein ytrar seg negativt “sodomeriet”.

  https://www.youtube.com/watch?v=I7_92sjUcOI&t=270s
  https://www.youtube.com/watch?v=m-HNqoJxdkw

  Det spørst om det vert noko neste VM.
  https://www.youtube.com/watch?v=6YtG0etke28
  https://www.youtube.com/watch?v=cOjJYvuXxKg&t=15s

Det er stengt for kommentarer.