«Sudden death» rammer mennesker overalt -se dokumentaren om vaksine-konsekvensene ingen snakker om

THE APOCALYPSE IS HERE…. SUDDEN DEATH BIO-WEAPON RELEASED ON THE WORLD. YOUR WERE LIED TO BY YOUR GOVERNMENTS, THE EXTERMINATION OF MANKIND IS IN FULL SWING -er tittelen på denne rystende dokumentaren. «Sudden death» er blitt en vanlig dødsårsak etter Covid-19 vaksinene. Vaksineprogrammet som pushes på verdens innbyggere er ikke noe annet enn et ledd i det globale programmet for befolkningsreduksjon.

Giftsprøytene som skulle frelse verden og nærmest ble hyllet som en nyfødt Messias da den ble lansert julen 2020, er en livsfarlig og dødelig slange. Millioner av mennesker verden over har tatt i mot denne «messias» ved å la seg injisere av et medikament som forurenser blodet og forkorter livet. Mange av disse som har frontet vaksineprogrammet er åpenbare tilhengere av befolkningsreduksjon -og vaksiner er et verktøy. Blant dem som sterkest frontet vaksinene var Bill Gates og hans kone Belinda, her avbildet med korssmykke hvor korset er opp ned. Både Bill og Belinda ivrer veldig for befolkningsreduksjon og vaksiner -spesielt Corona-vaksinene som er blitt pådyttet store deler av befolkningen. Konsekvensene som mange advarte mot -ser vi nå i avisenes dødsannonser verden over. Svært mange er blitt påført død og smerte av disse giftsprøytene kalt vaksine -og kristne predikanter som pushet dritten på folk har mye å stå til ansvar for.

Menn som gikk ennå lengre, slike som Vebjørn Selbekk som kalte det «en kristenplikt» å ta giftsprøytene burde beklage, men lukker selvfølgelig øynene og tier. Som i alt annet er det media som nå styrer folks fokus og livskurs. Og akkurat nå er oppmerksomheten rettet mot Ukraina -økende økonomisk krise som en følge av nedstengninger under Covid og ikke minst «One-Love» symbolet, FIFA og «skeives» rettigheter og lyster. Dermed er det nærmest taust omkring det faktum at de aller fleste vaksinerte frivillig er med i den globale elites program for befolkningsreduksjon. Mange har allerede blitt syke og en god del er også døde. Imidlertid ble mange kristne varslet av Den Hellige Ånd mot å ta denne vaksinen. Andre igjen som kanskje ikke er vant til dette med å lytte til Åndens stemme, fikk fornemmelser, andre igjen en «magefølelse» som sa: «Den vaksinen skal jeg ikke ta.» Noen brukte sin kritiske og rasjonelle sans og konkluderte med at ikke de ville tilføre sitt blod og sin kropp et «nytt og ukjent» medikament de ikke viste hva inneholdt. Alle disse gjorde klokt. Når vi ser denne dokumentaren forstår vi hvorfor. Virkeligheten er at folk dør brått og uventet og at mRNA vaksinen starter en destruktiv prosess i kroppen. Det kan se ut som om vaksinen «speeder opp» negative prosesser i kroppen. Gir flere og sterkere infeksjoner og kan kanskje også «speede opp» kreftceller slik at pasienten dør raskere. I tillegg har vi alle disse plutselige dødsfall som rammer brått og uventet. Økningen av disse har vært påtakelige -uten av msm som kontrollererer agendaen og styrer hva folk skal tro og tenke, har brydd seg nevneverdig med det. Imidlertid ser vi nå at stadig flere mennesker er blitt skeptiske til covid-vaksinen -så folk er begynt å vokne opp. En av dem som har sett den rystende videoen er evangelist Gjermund Kvamme som delte den på Facebook -og vips -så dukket selvfølgelig godt betalte og dermed «korrupte» faktasjekkere opp med sitt stempel. Hvilket sjokk!???

Facebook Comments

15 tanker om “«Sudden death» rammer mennesker overalt -se dokumentaren om vaksine-konsekvensene ingen snakker om

 1. Her hos oss sto vi i mot «tilbudet» når helseansvarlige ringte og takket høflig nei takk. Det ble godtatt av innringer. Etter noen mnd ble det endel host og hark og snufsing og hjemmetesten viste positiv, også bekreftet hos den offentlige testen. Veldig glad vi ikke hørte på Selbebekk og andre « falske profeter» Bl.a. fra vaksine tilhengere sine innlegg her på Sokelys.com

  7
  5
  • Det som er tydelig er at satan selv stod bak denne dødens agenda.
   Det har vært mange i kristenheten som har presset vaksinen på folk.
   Selbekk er jo ikke den eneste. Selv Jan Hanvold begynte å hylle vaksinen så forførelsen rammet bredt.
   Det er nesten som om disse ønsket at flest mulig skulle ta kvelden raskest mulig. Propagandister som Qannon/Gransker fungerte godt i oppgaven som Satans tjenere.
   I videoen ser vi folk stupe døde om etter at de ble vaksinert.
   Virkelig ille og tragisk.
   Rune Lye gjorde rett når han satt merkelappen satans tjener på dem som forsvarte vaksinen.
   Jeg vet om flere som ble advart av Den Hellige Ånd mot å ta vaksinen når den kom. Nå har jeg vært frelst siden jeg var 18 år gammel og opplevd både gode og vanskelige ting i livet.
   En gammel søster i menigheten advarte oss alle mot å ta vaksinen fordi Den Hellige Ånd varslet henne i en drøm.
   De fleste i menigheten avfeide henne, og flere av dem er nå døde eller syke etter at de ble vaksinert.
   Jeg og min familie valgte å ikke vaksinere oss -og har aldri angret.
   Jeg har en følelse av at mange av de eldre leserne som lever nær Herren og bruker tid i Ord og bønn fremfor TV og aviser -vet mer enn mange andre. Kanalen er mer åpen for Den Hellige Ånd enn blant massene som fyller seg med søppel fra myndigheter og massemedia.

   5
   9
  • Min store tabbe var å ta den fake PCR-testen de distribuerte på disse teststasjonene. Hadde jeg visst det jeg nå vet, hadde jeg aldri tatt en pinn i nesen. Dette fjaset folk linet seg opp i store køer for å ta, burde jo fått meg til å kjøre rett gjennom da det ble vår tur. Dessverre tok vi den skittesten, og ante ingenting om at den inneholdt stoffer som ikke er bra. Jeg hører ikke på nrk,s propaganda, men det er ikke smart å omgi seg med de som stort sett ikke bruker annet enn denne kanalen som har formidlet dette hysteriet. Man må passe seg for hvem man omgås. Hvis man har et stort behov for å få bekreftet om man har hatt dette skitet, kan man ta en blodprøve i ettertid, det er tryggere enn å røre noe av det de har pushet på folk. Frykt er grunnen til at friske mennesker har stått timesvis i kø for å få denne idiotiske pinnen dyttet langt opp i nesen, det var totalt ulogisk hele greien.

   2
   4
  • Jeg vet ikke om det er så mange eldre som har vært ukritisk til denne sprøyten, ikke mange yngre heller. Mitt inntrykk er at veldig mange har hatt tillit til NRK,s propaganda og messing om å ta denne sprøyten, og dette evinnelige maset som var om at folk måtte teste seg. Fordi jeg stort sett ikke hører på verken Nrk eller tv-2, og andre MSM, hadde jeg ikke test i mine tanker, og visste knapt nok noe om det, derfor kan det være farlig å være sammen med de som har dette som sin daglige nyhetskilde.

   3
   2
  • Trist med den pinnen de stakk opp i nesa på folk.
   De laget et hysteri og angstklima som aldri har vært før.
   Jeg har forståelse for at mange lot seg lure til å ta den fake testen.
   Vi har aldri opplevd noe lignende.
   De skapet en forferdelig dramatisk situasjon med å lukke ned alt, nekte folk å besøke sin familie, nekte pårørende å kunne delta i begravelser, stengte kirker.
   Rytteren på den hvite hest gikk fra seier til seier og vi ble alle forført og bedradd.
   Fint at du advarer Betina. Du er blitt en varsler som ikke er redd selv om enkelte både ler av deg og håner.
   Gud velsigne deg rikelig søster.

   3
   5
  • Takk så mye fri pinsevenn, og samme til deg. For meg har det vært utrolig tøft å høre hva disse testpinnene er istand til. Det er nok flere som ikke tror det vi er blitt påført, «det er jo bare en vattpinn»! Gud vet jeg aldri hadde latt noen stikke en såkalt test i meg om jeg visste det jeg vet nå. Den sprøyten visste jeg at jeg ikke skulle ta, det samme visste jeg i 2009, det var ingen som trengte å fortelle meg det, det var bare noe inni meg som sa at dette skal ikke vi ha. I ettertid var Avitsland ute og kommenterte at det var den største vaksineskandalen som var skjedd. Man kan undre seg hvorfor så få sier noe nå. Men tiden er kommet som det står: «Sannhetens vei skal bli spottet, og de skal tro løgnen»!

   1
   3
  • Sju stk viser at de er i mot at Den Hellige Ånd taler og advarer folk.
   Snakk om å nedgradere Gud.
   Mange frafalne «kristne» her inne..

   1
   1
  • Du har helt rett Siri.
   Disse gamle lesere er nesten borte fra kristenheten.
   Derfor er det frafall og mørke.
   Mange bruker for lite tid på bibel og bønn -og konsekvensen er at åpenbaringens lys er borte og at de er styrt av alle andre røster enn Ånden. Den Hellige Ånd.

   1
   1
 2. Inntrykket mitt er at denne vaksinen er berre tull å ta. Eg er frisk som ein fisk og kvifor skal ein då utsetja seg for denne vaksinen. Fleire i min omgangskrets slit med bivirkningar etter vaksinen. Om folk vil vaksinera seg så gjerne for meg. Ikkje bruk argumentet som at det er oss uvaksinerte som sprer smitten.La oss vera i fred.

  5
  2
 3. Theragrippers konstruert for effektiv legemiddellevering
  4. november 2020

  Forskere ved Johns Hopkins sier at de har designet bittesmå, stjerneformede mikroenheter som kan feste seg til tarmslimhinnen og frigjøre medisiner i kroppen. De siterer en parasittisk orm som graver tennene inn i vertens tarm som sin inspirasjonskilde.

  David Gracias, PhD, professor ved Johns Hopkins University Whiting School of Engineering, og Johns Hopkins gastroenterolog Florin M. Selaru, MD, direktør for Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, ledet et team av forskere og biomedisinske ingeniører som designet og testet formendrende mikroenheter som etterligner måten den parasittiske hakeormen fester seg på en organismes tarm.

  Teamet publiserte resultater fra en dyrestudie, » Gastrointestinale, formendrende mikroenheter forlenger frigjøring av medikamenter in vivo » i Science Advances .

  «Forlenget frigjøring av gastrointestinal (GI) luminal levering øker betydelig administrasjonen av legemidler og følgelig overholdelse av terapeutiske regimer. Men på grunn av clearance ved indre GI-motilitet, er gastroretensjon av enheten og forlenget frigjøring av medikamenter over en lengre varighet svært utfordrende», skriver etterforskerne.

  theragrippers
  En theragripper er omtrent på størrelse med et støvkorn. Denne vattpinnen inneholder dusinvis av de små enhetene. [Johns Hopkins University]
  «Her rapporterer vi at GI-parasitt-inspirerte aktive mekanokjemiske terapeutiske gripere, eller theragrippers, kan oppholde seg i GI-kanalen til levende dyr i 24 timer ved autonomt å låse seg til slimhinnevevet. Vi observerer også en bemerkelsesverdig seksdobling i eliminasjonshalveringstiden ved bruk av theragripper-mediert levering av en modell analgetisk ketorolac trometamin.

  «Disse resultatene gir førsteklasses bevis på at formendrende og selvlåsende mikroenheter forbedrer effektiviteten av utvidet medikamentlevering.»

  Laget av metall og tynn, formendrende film og belagt med en varmefølsom parafinvoks, kalt «theragrippers», hver omtrent på størrelse med en støvflekk, kan potensielt bære med seg ethvert medikament og frigjøre det gradvis inn i kroppen.

  Gradvis eller utvidet frigjøring av et medikament er et lenge søkt mål innen medisin. Selaru forklarer at et problem med medisiner med forlenget frigivelse er at de ofte tar seg helt gjennom mage-tarmkanalen før de er ferdige med å dele ut medisinene sine.

  «Normal innsnevring og avspenning av mage- og magemusklene gjør det umulig for medikamenter med forlenget frigivelse å forbli i tarmen lenge nok til at pasienten kan få hele dosen,» sier Selaru, som har samarbeidet med Gracias i mer enn 10 år. «Vi har jobbet for å løse dette problemet ved å designe disse små medikamentbærerne som autonomt kan låse seg på tarmslimhinnen og holde medikamentmengden inne i GI-kanalen i ønsket varighet.»

  Tusenvis av theragrippers kan utplasseres i GI-kanalen. Når parafinvoksbelegget på griperne når temperaturen inne i kroppen, lukkes enhetene autonomt og klemmer seg fast på tykktarmsveggen. Den lukkende handlingen får de bittesmå, sekstakkede enhetene til å grave seg inn i slimhinnen og forbli festet til tykktarmen, hvor de holdes tilbake og frigjør medisinnyttelasten gradvis inn i kroppen.

  åpne theragripper
  Når en åpen theragripper, til venstre, blir utsatt for indre kroppstemperaturer, lukkes den på tarmveggen. I griperens sentrum er det et rom for en liten dose medikament. [Johns Hopkins University]
  Til slutt mister theragrippers grepet om vevet og fjernes fra tarmen via normal gastrointestinal muskelfunksjon.
  Gracias bemerker fremskritt innen biomedisinsk ingeniørfag de siste årene.

  «Vi har sett introduksjonen av dynamiske, mikrofabrikerte smarte enheter som kan kontrolleres av elektriske eller kjemiske signaler,» sier han. «Men disse griperne er så små at batterier, antenner og andre komponenter ikke får plass på dem.»

  Theragrippers, fortsetter Gracias, stoler ikke på elektrisitet, trådløse signaler eller eksterne kontroller. «I stedet fungerer de som små, komprimerte fjærer med et temperaturutløst belegg på enhetene som frigjør den lagrede energien autonomt ved kroppstemperatur.»

  Johns Hopkins-forskerne produserte enhetene med omtrent 6000 theragrippers per 3-tommers silisiumplate. I dyreforsøkene sine lastet de et smertestillende medikament på griperne. Forskernes studier fant at dyrene som theragrippers ble administrert til hadde høyere konsentrater av smertestillende middel i blodet enn kontrollgruppen. Stoffet ble værende i testpersonenes systemer i nesten 12 timer mot to timer i kontrollgruppen.

  1
  2
  • Folk dør i hopetall av en gift vaksine, du er klar over det ? Eller har du ikke sett videoen i denne artikkelen?

   HVOFOR PRØVER DU Å AVLEDE?

 4. Skremmende å tenke på at flertallet av norske kristne har tatt denne dritten og ennå mer skremmende at forkynnere og pastorer har misbrukt sin religiøse makt til å påvirke mennesker til å ta disse sprøytene.
  Virkelig skremmende.

  1
  2
  • Dette «pandemien» kom som kastet på hele verden. Husker da de så smått begynte å snakke om et virus fra Kina som var i ferd med og spre seg. Mange ble jo livredd, meg selv inkludert. Det var så mye propaganda, som at hvis noen jogger forbi en eller syklet, kunne folk få dette farlige viruset. Det skjedde en endring i folk ganske kjapt, folk gikk over gaten hvis man passerte hverandre ute i frykt for å bli smittet. Hvis noen nøs, var de smittet av dette viruset. Det er helt vanvittig hvordan man er blitt herset med grunnet dette covidgreiene. Maskepåbudet gjorde enkelte hysterisk hvis noen ikke hadde maske på seg. Selv brukte jeg disse maskene fint lite og i veldig kort tid. De hjelper ikke en plass mot virussmitte, dette er det så mange fagfolk som har uttalt seg om. Det var jo konspirasjonsteorier da noen hadde oppdaget små svarte parasittlignende kryp som beveget seg i maskene under mikroskop også. Det er ufattelig hvordan verden nå er endret for alltid, og forholdet mellom venner/familiemedlemmer er blitt splittet og ødelagt hos veldig mange.

   1
   2
 5. Månelandingen har aldri skjedd, 11/9-2001 var en insiderjobb, chemtrails som skal forgifte oss, Elvis lever og jorden er flat. Selvfølgelig, jadda jadda jadda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *