YouTube har tatt ned Steve Bannons War Room og Twitter stengt tusenvis av kontoer i den største crackdown on free speach ever

Et nytt Sovjet har reist seg, tidligere kjent under navnet “de forente stater”. Amerikanerne er nå kuppet av de samme krefter som kontrollerte Sovjet-borgerne helt frem til kommunismen falt og i Vesten har den samme sensur som preget det gamle Sovjet snart tilnærmet full kontroll. Et stort antall konservative røster en nå tatt ut av de sosiale plattformene som nå samarbeider tett med demokratene. Selv Parler er nå utsatt for massivt press fra de andre Big-Tech selskapene for å ta ned kontoer for å hindre at røster som reagerer på valgjuks og misbruket av Covid-19 kommer til orde.

Demokratiet har ligget på sotteseng i store deler av 2020, og tidlig i januar avgikk demokratiet og ytringsfriheten slik vi kjenner dem ved døden. Søkelys har lenge advart om at dette kom til å skje -og det har skjedd fordi den globale makt-elite i samarbeid med det kinesiske kommunistpartiet og demokratene i USA har inngått et forbund for å fremtvinge the great reset og innføringen av endetidens siste politiske system. Og det har gått fort. Konservative og kristne har ikke andre valg enn å fly til de plattformer som ennå ikke er underlagt den samme sensur. Avskaffelsen av ytringsfriheten vil komme i flere bølger. Akkurat nå er det primært røster som kjemper mot fascismen som blir tatt ned, men de vil også komme etter konservative kristne. Det er bare snakk om tid.

Facebook Comments

5 tanker om “YouTube har tatt ned Steve Bannons War Room og Twitter stengt tusenvis av kontoer i den største crackdown on free speach ever

 1. Man må legge litt vekt på ytringsansvar også, ikke bare ytringsfrihet. Det går en grense, når en president spyr ut løgner, konspirasjonsteorier og oppfordrer til voldelige handlinger.
  De skulle slettet ham for flere uker siden.

  3
  6
  • Hvem skal definere? Det var ytringsansvar i Tyskland under nazismen også. Du hadde ansvar for å ikke ytre deg slik at du gikk i mot holocaust eller nazismen.
   Et fascistisk mørke senker seg over verden. Slik Bibelen sier skal komme og Otto Halvorsen applauderer

   7
   1
  • Du gjør en kjempejobb med å ødelegge for disse idiotiske kristne Otto. 20. januar har vi vunnet. Velkommen tilbake til oss andre ateister etter 20. januar. Da tar vi øl og pizza på “sentralen”. Heil og sæl

   2
   1
  • Nazitiden kommer tilbake med en annen politisk maske. Nemlig globalist-sosialismen. Det er den samme fascistiske ånd som fødte frem SS, HitlerJugend, Hirden, Quisling, Stasi, KGB og Pravda.
   Goebbels hadde applaudert vår tids sosiale plattformer.
   Det som har skjedd før vil skje igjen.
   Fork 1,9 Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *