Steve Bannon tror at demokratene vil stille Trump for riksrett om kort tid

Følg Steve Bannons War Room

9 tanker om “Steve Bannon tror at demokratene vil stille Trump for riksrett om kort tid

 1. Det er jo ikke så mye å tro. De har jo allerede sagt at de vil stille han for riksrett og holder på med forberedelsene.

  Om de får det til gjenstår, men det er ikke akkurat inside information 😂

  Til og med Carl i Hagen har gått ut og sagt det er naturlig at Trump stilles for riksrett.

  1
  2
 2. Når vil de ateistiske globalsosialistiske aktørene stille Gud selv for riksrett? Eller blir saken ført for Den internasjonale Menneskerettsdomstolen i Haag? Kanskje de til og med innkaller Satan som kronvitne?

  4
  1
  • For å “drain the swamp” her inne et lite øyeblikk, altså å tørke ut de elitistiske klerkene og sprenglærde dommedagsprofetene, skal vi vanlige, feilbarlige la guddommen og åndsmaktene få være i fred med de uransakelige hevnplanene sine. Vi småfolk skal isteden fokusere på den lille og virkelige verden.

   I den verdslige hverdagen melder det seg nemlig nå mer akutte bekymringer for Trump-dynastiet enn at ørkenguden i himmerik planlegger sadistisk trengselstid og dommedag en gang i løpet av de nærmeste par årtusener eller så.

   For hans velbårenhet Store Oransje Oppvigler og Sutrete Dårlige Taper er spørsmålet nå når Melania skal kaste inn håndkleet, altså når hun ikke holder ut med horebukken sin lenger og kommer til å flykte fra den gylne grisebingen. Hva tror dere? Når drar kona?

   Forstår at både Trumps datter og sønn heier på de morderiske kapitol-anarkistene slik pappa gjør (selv om de slettet applausen straks de skjønte at det var taktisk uklokt). Trump, sønnen og datteren (som faren i et tidlig intervju sa han gjerne ville “grab by the pussy”) er enige om kupplanene for å overta makten i all evighet. Men Melania derimot, den skjønnhetsopererte isdronningen fra Europas ødemarker, hun har indirekte flere ganger antydet at hun ikke lenger utstår stormannsgalskapen og småbarnsegoismem til ektemannen.

   Derfor: når tror yppersteprestene og livskunstnerne i kommentarfeltet her at Melania skiller seg fra pengene? Før eller etter påske?

   Kjør debatt om Trumps sex- og samliv mellom burgere, Newsmax og golfhullene!

   2
   2
  • Nå har de tatt ned president Trumps Twitter og begynt prosessen. Den første amerikanske president på 80 år som ikke har bombet land tilbake til steinalderen som fredspris-Obama gjorde -er den største trussel og mest forhatte mann i verden.
   Galskapen og fascismen er tilbake applaudert av msm som ikke forstår at de undergraver sin egen frihet nå.

  • Fantastisk undergravingsjobb du gjør mot disse tåpelige kristne Clausen. Etter 20. januar har vi vunnet, og da tar vi øl og pizza på “sentralen” sammen med gutta. Heil og sæl

   2
   2
 3. Er dere klare for en liten konspirasjonsteori fra meg?

  Dette kan ikke bevises, men fremstår for meg som sannsynlig.

  Trumps siste tale på video var helt åpenbart ikke skrevet av han og han ønsket helt tydelig ikke å lese den.

  Han leste den fordi han er blitt tvunget til det. Muligens internt ved trusler om det 25. Grunnlovstillegget, eller gjennom trusler fra sitt eget parti om å dømme han i riksrett. Alternativt med andre trusler/redsel for rettslig forfølgelse.

  For det virket litt voldsomt vilkårlig at han akkurat i tid til denne videoen litt overraskende fikk tilbake tilgangen til sosiale medier og hvordan han ikke så altfor lenge etterpå har blitt fratatt denne tilgangen igjen. Denne gangen permanent.

  Jeg mener altså at noen har forfatter det Trump leste opp og tatt kontakt med de store sosiale medieselskapene for å midlertidig gi Trump tilgang for å publisere dette skrivet.

  Ikke med pistol mot hodet, men trussel om konsekvenser som har fått Trump til å lese opp dette skrivet (diktert, eller ihvertfall lagt føringer for innholdet av noen andre enn Trump) og publisere det i sosiale medier.

  Hva tenker dere?

  • Gratulerer med kjempejobb med å ødelegge alt for disse hersens kristne Roperid. Når kampen er over 20. januar tar vi øl og pizza på “sentralen”. Heil og sæl

 4. SANNE KRISTNE ER TEOKRATER!

  Ikke demokrater, sosialister, nasjonalkonservative, kommunister, globalister eller noen andre former for menneskeskapte politiske etterplaprere. Sanne kristne er politisk nøytrale, og vet at ”den som vil være verdens venn blir Jehovah Guds fiende”.

  For oss er det Guds rikes teokrati ved Kristus vi har stemt på. Det eliminerer alle andre styreformer som kommer og går. Vi er ambassadører og utsendinger for Guds rike, og alle som har den minste kjennskap til diplomatiet vet at ambassadefunksjonærer aldri deltar ved valgene i de landene vi er utsendte til.

  En diplomats oppgave er derimot å representere det riket han/hun er utsendt i fra, samt forholde sitt midlertidige vertsland alle de noter hjemriket ønsker å presentere for befolkningen i de respektive arbeidslandene. For Guds rikes vedkommende er det Bibelens mange fasetter som representerer våre akkreditiver. Hvilke styringslinjer vi møter i våre mottaksland er bare interessant i den grad vi må forholde oss til trafikale lover og regler samt landenes krav til alle entiteter som oppholder seg på deres territorier.

  Men å blande oss inn i ugudelige nasjoners indre anliggender tilkommer ikke sanne kristne utsendinger. Salvede, mannlige kristne med et himmelsk håp er i realiteten ambassadørene, mens Kristi jordiske undersåtter er ambassadepersonellet – i diplomatenes verden kalt envoyeer. (Uttales ’angvoasjeer’.

  Mennesker som blander seg inn i Satans politiske systemer blir straks en del av denne verden, og kan ikke kalle seg kristne. Det kan heller ikke mennesker som arbeider for det politiske ”dyrets” militære styrker og er villige til å myrde andre mennesker på vegne av staten de bor i. Som eksempelvis paraderer under dyrets merke – som i Norge er løven, USA ørnen, Tyskland ørnen, Russland bjørnen, Kina dragen, Egypt oksen eller Englands leoparder. Slike statlige manndrapere har ikke Jehovahs eller Kristi gunst før de avlegger et slikt arbeid for godt.

  Å forsøke og forstå hvor på tidens strøm verden er rundt oss er legitimt, men vi må passe oss vel for ikke å miste vår diplomatiske immunitet, ved at vi i stedet blir aktive aktører innen Satans systemer.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.