President Trump og presidentens offisielle Twitter tatt ned

Frimurer Mike Pence tar her i mot Judas-penger etter å ha forrådt den folkevalgte presidenten.

Twitter har tatt ned president Donald Trumps private Twitter konto og stengt ned presidentens offisielle POTUS konto slik at presidenten ikke kan poste noe derfra. Ytringsfriheten er dermed avgått med døden og demokratenes kupp er pågående. Fascistene som nå har tatt over USA og kontrollerer de store sosiale plattformene viser med dette for all verden at disse ikke representerer noe annet enn tyranni og diktatur. Kan de gjøre dette med USAs president, kan du forestille deg hva de kan gjøre med deg. De mektige globale kreftene som mistet innflytelse under Trump vil ha krigsmaskinen og det amerikanske krigsengasjementet rundt om i verden .-opp å kjøre igjen. Krigsindustrien ser ut til å savne de gode gamle dager da fredsprisvinner Obama bombet Libya tilbake til steinalderen og brukte millioner av dollar på å væpne Al-Qaida slik at blodbadet kunne fortsette.

Facebook Comments

7 tanker om “President Trump og presidentens offisielle Twitter tatt ned

 1. Wow, vi har en 5-åring som utgir seg for å være me her 😂. Så barnslig 😂😂😂😂😂😂 (kommentaren om å ta n pils hvor en litt barnslig sjel brukte mitt navn.)

  Noen voksne her?

 2. Nei, ytringsfriheten Er ikke avgått med døden. Han kan bruke hundrevis av andre sosiale medier. Han kan sende ut pressemeldinger. Han kan holde pressekonferanse og han kan bruke hundrevis Av forskjellige TV kanaler, radiokanaler og nettaviser som er blindt lojale til han.

  Du har misforstått hva sensur er. Sensur er hvis han blir straffeforfulgt, eller hvis han ikke får lov til å uttale seg.

  Ingen andre amerikanske presidenter har brukt sosiale medier i særlig grad. Det betyr ikke at de ikke hadde ytringsfrihet.

  IGJEN. ytringsfriheten er ikke din frihet til å publisere hva du vil i min avis. Akkurat som at f.eks du kan utestenge meg fra din blogg uten at ytringsfriheten er død.

  • Takk for din gode argumentasjonsteknikk Roperid. Sammen skal vi knuse denne nettsiden som åpenbart er i veien for den nye fascismen. 20. januar kan du slappe litt mere av. Da er kampen vunnet, og vi ateister slipper å frekventere disse latterlige religiøse sidene bare for å ødelegge dem. Velkommen tilbake til Operasjonssentralen etter 20. Roperid. Det venter forresten en medalje på deg. Heil og sæl.

  • Men sannheten er at akkurat nå kan Trump slippe pressemelding og alle verdens medier vil viderebringe den. Han kan holde en pressekonferanse og alle nyhetskanaler vil rapportere fra den.

   Han har bokstavelig hundrevis av mediekanaler som er rene mikrofonstativ for han.

   Han kan logge seg inn på Parler (og antagelig hundrevis av andre sosiale medier) og si nøyaktig hva han vil.

   Ytringsfriheten er ikke død, han må simpelthen bare benytte seg av en annen tjeneste.

   Facebook, YouTube, Twitter etc. Er ikke offentlige torg, det er noen andres hus. Hus de selv er herre over, De tilhører/eies ikke av allmennheten.

  • Flott Roperid. La oss knuse troen til de som kommer til dette kristne nettstedet. Tenk at eieren er kristen og tillater at vi skremmer bort de som kommer innpå her! Skal si det er lett å få folk bort fra troen.

  • Det er jeg enig i Clausen. Men ikke si det høyt. Det tar vi over en pils siden.

  • Det jeg skriver om her har da ingenting med tro eller kristendom å gjøre.

   Hvordan mener du jeg skader noens tro, ved å utfordre bloggens påstand om at ytringsfriheten er død?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *