YouTube blokkerte kristen tjeneste for krigsveteraner å merke annonser med ordet “kristen”, mens det var uproblematisk å bruke ordet “muslim” i annonsene

Kristne You Tubere har lenge fått føle på You Tubes policy med å blokkere og sensurere kristne som har et tydelig budskap. Flere kristne You Tube profiler har i de siste årene fått merke at konservativ kristendom basert på bibelens ord risikerer å bli fjernet fra det populære sosiale mediet. Nylig opplevde en kristen organisasjon som arbeider for å hjelpe krigsveteraner hvordan You Tube kynisk nekter dem å bruke ordet “kristen” i annonse på You Tube. Begrunnelsen fra You Tube var at plattformen ikke tillot målrettet annonsering basert på brukeres religiøse overbevisning og tro. I følge You tube er det et brudd på deres policy å merke innhold med ordet “Christian” som er engelsk for ordet kristen. Organisasjonen som har hjulpet tusener av veteraner etter endt tjeneste hevder at You Tube har en spesiell agenda. For da de byttet ut ordet “kristen” og erstattet det med ordet “muslim” var det åpenbart greit for You Tube

You Tube hadde tydeligvis ingenting i mot annonser merket spesielt for muslimer. Man kan jo undres på hva slags agenda eierne av de forskjellige sosiale plattformene egentlig har. Med andre er det ikke lenger tillatt å anvende ordet “kristen” i markedsføringen. You Tube har åpenbart en regel for kristne og en annen regel for muslimer…..Si gjerne hva du mener, for selv om mange kristne ennå lever i den villfarelse at alt er fint og greit forteller virkeligheten at nattemørket er i ferd med å senke seg over verden. Derfor lyder også Guds Ord hvor Jesus advarer sier: “Jeg må gjøre hans gjerninger som har sendt meg, så lenge det er dag. For natten kommer da ingen kan arbeide.” (Joh 9,4)

4 tanker om “YouTube blokkerte kristen tjeneste for krigsveteraner å merke annonser med ordet “kristen”, mens det var uproblematisk å bruke ordet “muslim” i annonsene

 1. De ateistiske globalistene med BigTech, EU og “Demokratene” i USA fører en desperat kamp mot den nasjonalsinnede kristendommen for å gjennomføre en ny totalitær verdensorden med en eneste verdensregjering i et reformert FN. Prosjektet kan googles og heter Agenda 2030.

  Adolf Hitler og Josef Stalin var bare smågutter mot de vestlige politikere som nettopp nå bringer nasjonene mot kollaps.

  Det politiske forræderiet som nå seiler opp også i Skandinavia viser at man er godt i gang med å bytte ut den etnisk befolkningen med andre kulturer og religioner i et kulturelt folkemord.

  Bak alle disse står Satan Djevelen.Hitlers propagandaminister Joseph Goebbles var også bagatellmessig i hjernevasken av folkene mot det vi nå ser seile opp.

  Det er derfor bare Jehovah Gud som kan knuse den stadig mer totalitære politiske utviklingen som er omseggripende overalt i vesten.I virkeligheten er dette det siste slaget mellom Jehovah og Djevelen.

  Absolutt eneste mulighet til å overleve på Guds den allmektiges store dag i Harmageddon er å stille seg på Hans side snarest mulig – sammen med min bror Jesus Kristus og alle andre sanne kristne. Sanne kristne er fredelige og deltar ikke i opprør eller liknende. Vi venter på Jehovah og Hans sønn Kristus.

  Lykke til med DITT valg.

  6
  2
 2. Det norske arbeiderparti og lignende partier over hele verden annonserte sin agenda for lenge siden. Utryddelse av kristendommen var en hovedsak for og kunne implementere sosialisme som et samfunnsystem.

  • Professor Edvard Bull i AP sa allerede i 1923 følgende:

   ”Vi skal gjøre skolen verdslig.
   Likesom sykepleien, begravelsen,ekteskapet og fødselsregistreringen.
   Vi skal slåss uforsonlig mot den offisielle lutherdom og andre fordummende sekter.
   Vi skal føre en pågående og hensynsløs kirkepolitikk.
   Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.
   Skal vi skape den sosialistiske gudefri skole må vi ha makten i skolestyrene og kommunestyrene.Der må vi bruke makten hensynsløst.
   Vi må bort fra den barbariske og usunne moral i kristendommen. Skolepolitikk er klassepolitikk.”

   Målene for globalistene i dag er de samme. Derfor er reell ytringsfrihet en trussel mot ethvert totalitært regime. På Bulls tid var AP medlem av den kommunistiske internasjonale – Komintern. Helt frem til krigen var Gerhardsen fullblods marxist-kommunist. I dag går de smartere til verks og endrer heller samfunnet sakte men sikkert mot et totalitært, nytt verdenssamfunn.

   Tenk når disse menneskeforræderne møter sin Skaper Jehovah i Harmageddon rett før de nesten hadde fullført hele sin onde plan. Det blir fantastisk – for de sanne kristne. Lykke til DU også.

   6
   1

Det er stengt for kommentarer.