Fortsetter de rød/grønnes politikk overfor Israel -Norge fordømmer igjen Israel

Den borgerlige fireparti-regjeringen bestående av Høyre, Frp, Venstre og KrF viderefører den rød/grønne politikken med å fortsette å fordømme Israel. Sammen med stater som Iran og Tyrkia. Norge stemte denne uka for to FN-resolusjoner med sterk kritikk av Israel. Dette var berettiget, fastholder statssekretær Audun Halvorsen (H). De to resolusjonene ble vedtatt med overveldende flertall i FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC), som Norges FN-ambassadør Mona Juul nylig overtok som president for. USA og Canada stemte i mot

Donald Trump  ved klagemuren i Jerusalem Foto: You Tube

I motsetning til USA som anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad, sitter den borgerlige firerbanden som styrer Norge fast i den samme anti-israelske politikken som de rød/grønne førte. Den ene resolusjonen kritiserte Israel for brudd på palestinske kvinners rettigheter. Denne ble vedtatt med 40 mot 2 stemmer, mens 9 av rådets medlemmer avsto fra å stemme. ECOSOC vedtok også med 45 mot 2 stemmer en resolusjon som slår fast at Israel med sin okkupasjon av palestinske områder, inkludert Øst-Jerusalem, på alvorlig vis krenker palestinernes økonomiske og sosiale rettigheter. Gjennom sin stemmegivning demonstrerer Norge nok en gang at den borgerlige sympatien går til de palestinske terrorfraksjonene som skaper uro og død i regionen. Den borgerlige regjeringen hevder at de er motstandere av at de palestinske selvstyremyndighetene belønner familiene til fengslede palestinske terrorister, men friske norske skattekroner stadig blir tilført palestinerne som avviser enhver form for fredsavtale og kompromiss med Israel. Både KrF og Frp sier de er venner av Israel, men i praktisk politikk er disse nøyaktig like Israel fiendtlige som det de rød/grønne var.

7 tanker om “Fortsetter de rød/grønnes politikk overfor Israel -Norge fordømmer igjen Israel

 1. Også de såkalt borgerlige er fullblods globalister. Fordi kristenheten representerer nasjonalkonservatismen er de globalelitens prioriterte utryddelsesprosjekt nummer 1. Ser man scenariet fra kjeruben Satan Djevelens ståsted er det lett å skjønne at “løgnens far” ikke vil ha noen sannhetslære som en torn i øyet midt oppe i sitt verdenskupp. “Hele verden er i den ondes vold”, sier jo Bibelen. Guds ord er det ENESTE som nå holder igjen.

  Men kristenheten har vist seg vanskelig å bli helt kvitt. Derfor ser man helst at fødestedet for kristendommen – Israel – på en eller annen måte kan elimineres. Man mener da at om Israel kan knuses vil også den siste, hardnakkede rest av kristne også kan knekkes – der de fortsatt ser opp til denne nasjonen som en del av Guds frelsesplan.

  For sanne kristne er imidlertid ikke nasjonen Israel eller de fysiske jødene Guds folk. “Jøde er ikke lenger den som er omskåret på kjødet, men hjertets omskjærelse i ånden”. Altså ÅNDELIGE JØDER “av alle ætter, folk, tunger og nasjoner”.Hvorav også selvsagt noen kristne jøder i kroppen som har valgt Kristus.

  Presset fra ateistene om å hjelpe de 57 omkringliggende muslimske nasjonene til å ødelegge nasjonen Israel er derfor nøye kalkulert med av de vestlige globalistene. Da håper de at den knøttlille nasjone skal ta med seg både islam og jødedom i fallet. Så kom Trump…

  11
  4
 2. Kjell Andersen.

  Takk for din fortsatte støtte til Anders Breivik og hans sak. Takk for at du med det øverste bilde, som forklarer hvorfor han gjorde det han gjorde, viser hvorfor du og Søkelys støtter Anders aksjon.

  Det er bra at Noreg har slike flotte mennesker som støtter Anders og hans handlinger.

  2
  15
  • Jeg skjønner meget godt du ikke kommenterer under ditt eget navn. Du er en AMØBE.

  • Til Lysets flamme.

   Det går an å ha to tanker i hodet samtidig. Ingen normale mennesker støtter ABB i hans massemyrderier. Men kristne ser også at Utøya er et arnested for ateisme og opprør mot det meste av det som gjorde Norge til et av de beste land i verden å bo i.

   Å trekke ABB-kortet når noen er politisk uenig med AUF vitner om desperasjon. Når AUF har valgt å legge seg på den mest radikale, samfunnsnedbrytende linje må de regne med å møte politisk motstand.

   En grunn til at retten ble politisk styrt til å omgjøre de første sakkyndiges erklæring om at ABB var psyk, var selvsagt at han ellers ville kommet ut av fengselet etter en viss tid. Men samtidig ble hans ”friskmelding” et sosialistisk våpen mot deres meningsmotstandere.

   11
  • Har intet med støtte til noe som helst. Bildet illustrerer ikke noe annet enn APs Israel-fiendtlige politikk. Meget godt illustrert av bildet tatt på Utøya rett før terroreren rammet. Det triste er at den borgerlige regjeringen fortsetter den rød/grønne politikken

   10
  • Man trenger ikke støtte Breiviks forferdelige massemyrderier, selv om man mener at Utøya var et arnested for Israel og jødehat, der antisemittismen hadde gode vekstvilkår.

 3. Majoriteten på stortinget er antisemitter og jødehatere. De hadde helst sett at Israel ble utradert og kastet på havet.

Det er stengt for kommentarer.