WW3 ALERT, RUSSIA CALLS UP RESERVES WHILE NATO SENDS 2 AIRCRAFT CARRIER STRIKE GROUPS OFF OF RUSSIA

Telles det ned til krig eller er det vi ser nå bare sabelrasling som vil ebbe ut i en eller annen form for diplomatisk løsning? Paul Mills følger grundig med på hva russiske medier skriver om konflikten og rapporerter her det siste. Livesendingen skal begynne klokken 1915

2 tanker om “WW3 ALERT, RUSSIA CALLS UP RESERVES WHILE NATO SENDS 2 AIRCRAFT CARRIER STRIKE GROUPS OFF OF RUSSIA

  1. Jeg vet jo ikke, men et tenkt scenario kan jo også være at en totalødeleggende krig avverges på tampen ved at Jehovah Gud legger i nasjonenes hjerter å enes om en verdensregjering via FN som “kler (den religiøse) skjøgen naken og brenner henne opp som med ild”, slik Åpenbaringen forteller at Gud initierer. Bibelen postulerer jo: “Hvem kan stå seg mot Dyret”.

    Kun tanker fra min side, fordi Jehovah har lovet i sitt ord at “Gud grunnla jorden på dens søyler – den skal aldri i evighet ødelegges”. Og globalistene ser tendenser til at NWO-taket glipper og det begynner å bråhaste for dem. En “god” fiende som Putin avlaster hjemmepresset, men en full krig kan også føre til globalismens havari. Kanskje Jehovah ved Kristus kan dytte dem i riktig retning her – mot Guds ende for nasjonene.

    6
    1

Det er stengt for kommentarer.