Russland fortsetter krigsforberedelsene ved grensen mot Ukraina

Russland fortsetter å styrke sitt militære nærvær langs grensene mot Ukraina og på sosiale medier deles det videoklipp som viser kolonner av militære kjøretøy, panservogner, tungt artilleri og utstyr som fraktes til fronten. De russiske landgangsfartøyene som befant seg i Østersjøen skal i følge det svenske forsvaret ha snudd og det er tydelig at Russland bevisst bruker militære bevegelser på å skape usikkerhet i Nato over landets intensjoner. Når konflikten brøt ut og Russland tok over Krim-halvøya i 2014 skjedde det parallelt med at verdens oppmerksomhet var rettet mot OL i Sotsji. Den fjerde februar begynner OL i Bejiing og enkelte stiller spørsmålet om Russland vil iverksette sitt angrep mens alles øyne er rettet mot Bejiing og vinter-OL.

Det er høy russisk militær aktivtet langs landets grenser mot Ukraina og denne kolonnen av militært utstyr med artilleri, panservogner og militære kjøretøy ble sett 40 km fra grensen mot Ukraina.

Flere steder i det vestlige Russland er det rapportert om forflytninger av militært utstyr med kurs vestover. Dette klippet er fra Kuluga regionen 160 km fra Ukraina og viser russiske T-72 tanks på vei vestover.

 

Russiske borgere lekker videoklipp av omfattende russisk forflytning av materiell vestover. Fra søndag

Demokratene i USA har som policy og utstyre Øst-Europa slik at de kan kjempe mot Russland der i stedet for hjemme. Krigsretorikken fra Demokratene er et dårlig tegn

 

4 tanker om “Russland fortsetter krigsforberedelsene ved grensen mot Ukraina

 1. Dt er spennende med Nordens konge fra Daniel 11. Både Nordens og Sydens konger har hatt flere ulike identiteter siden Israel var Jehovahs eiendomsfolk og frem til jødene frembragte Jesus. Den første bibelske kongen i syd var eksempelvis Egypt.

  Idag utgjør Nordens konge Russland & allierte. De står nå opp mot den siste Sydens konge – Anglo-Amerika & co – som samtidig i følge Daniel er den syvende og siste verdensmakt. Det gikk jo til grunne med Sovjetunionen, og den gang tenkte mange at endetiden var moden, fordi Nordens konges ende i følge Daniel skal introdusere denne verdens siste sprell.

  Men mangt og meget kan peke i retning av enda et siste oppgjør mellom Nordens og Sydens konger – en kamp Sydens konge etter det jeg kan lese og forstå i Daniel blir vinner av.

  Men på en eller annen måte vil Vesten – kongen i syd – få hele verden (Dyret) med seg og gi sin makt til FN (Dyrets bilde) for å ødelegge all religion (Skjøgen/Babylon den store). Dette vil i sin tid også ramme sanne kristne, noe som umiddelbart avstedkommer Harmageddon fra Jehovah Guds og Kristi side.

  Vi lever nå i megaspennende tider! Påkaller DU Jehovahs Navn og blir frelst?

 2. Det ser ut for at president Putin ønsker å opprette Soviet- Unionen på nytt. Han hadde jo mye makt i den organisasjonen ettersom han var i høg posisjon i KGB, Jeg er ikke sikker på om han var oberst, eller en annen høg militær grad.

 3. Putin var oberstløytnant i KGB – og stasjonert bl.a. i Øst-Tyskland. Han snakker flytende tysk. Det er ikke godt å si hva denne karen pønsker på. De store troppe-forflytningene han har gjort mot Ukraina-grensen ; koster store summer. Det sliter også på soldatene å ligge i felt månedsvis – spesielt når det er vinter og kaldt. Han gjennomførte en lignende operasjon for mindre enn ett år siden : Da ble soldatene til slutt transportert tilbake til sine forlegninger.
  Flere av de russiske landgangs-fartøyene har gått ut av Østersjøen og satt kursen nordover. I Oslo finnes bare kongens Garde samt HV-soldater. Hele kyststrekningen Oslo-Troms finnes ikke en eneste hær-soldat. Hærens materiell på Vestlandet finnes i min garasje ( mil. kjøretøy som kan løfte 9 personer også der ). Rett etter siste verdenskrig kom forsvaret med ” PLAKATEN “- som sa at enhver befalingsmann – uansett grad – har PLIKT til å gjøre motstand – om landet blir invadert av en fiende.

Det er stengt for kommentarer.