WarNews 24/7: Venter eskalering av krigen etter at amerikanerne har beordret ukrainske styrker å angripe Donbass og Krim

Rask eskalering av den pågående krigen forventes ettersom amerikanerne for første gang har beordret angrep mot russiske mål inne på Krim og Donbass-territoriene i Donetsk-Lugansk. Av denne grunn vil Pentagon og USAs militære ledelse gi alle nødvendige våpen til ukrainerne samt sanntidsinformasjon for å kunne treffe russiske mål, melder WarNews 24/7 torsdag. Amerikanerne som fører en proxykrig mot Russland i Ukraina gjennom å støtte det ukrainske regimet både med våpen og “leiesoldater”. Amerikanerne hever nivået av krise og krig med Russland. Aldri før har det vært snakk om et «ukrainsk angrep på Krim-Donbass». Målet til Biden regimet er å påføre store russiske tap og dra Russland inn i en langvarig krig med det endelige målet å «desimere russerne og aldri omorganisere».

Det lukter av tungt amerikansk nærvær på den ukrainske siden i denne konflikten. Og mange oppfatter krigen i Ukraina som en krig mellom USA/NATO og Putins Russland. Gjennom ukrainske styrker og vestlige leiesoldater, ledet av vestlige offiserer har Vesten påført Russland en rekke tilbakeslag i krigen. Senest med angrepet på den russiske krysseren Moskva som skal ha sunket under tauing. Krigen mot Russland blir utkjempet med vestlige våpen, ved hjelp av vestlig etterretning og ved hjelp av vestlig propaganda. Nå skal amerikanerne ha gitt sine ukrainske proxystyrker ordre om å eskalere angrepene både mot Krim og Donbass regionen.”Den amerikanske regjeringen vil gi informasjon og våpen til Ukraina som vil hjelpe det å treffe mål på Krim og de okkuperte områdene i Donbass.” Dette ble rapportert av militærkilder i Pentagon. «USA har økt informasjonsflyten til Ukraina. Informasjonen vil tillate ukrainerne å utføre mer effektive motangrep mot russiske styrker i Donbas-Krim og forutsi bevegelsen til russiske tropper,” skriver WarNews om opptrappingen. “For USA og den vestlige verden er det nødvendig å holde denne krigen gående lenge,” for å kunne gi amerikanske velgere en forklaring på hvorfor den amerikanske økonomien er i ferd med å kollapse av økende inflasjon. For Putin og Russland er dette i ferd med å bli en krig om nasjonens eksistens og overlevelse. Russlands viktigste våpen er ikke konvensjonelle militære styrker, men deres massive lagre av kjernefysiske missiler og raketter som det sitter langt inne å anvende. Det russiske militæret er under et hardt press etter at militæroperasjonen ikke har gått som militærledelsen hadde forventet. Ukraina har vist stor evne til å motstå og forsvare sine områder og ved hjelp av moderne vestlige våpen, samt massiv etterretningsinformasjon fra Washington, har Kiev lykkes med å slå tilbake flere russiske angrep, Etter snart to måneder med krig og effektiv motstand mot Moskva, virker ikke den russiske militærmakt så skremmende lengre. Kilde: WarNews 24/7

2 tanker om “WarNews 24/7: Venter eskalering av krigen etter at amerikanerne har beordret ukrainske styrker å angripe Donbass og Krim

 1. Nato er med i denne krigen, de kan påstå å si hva de vil , men de er sterkt innblandet . som det står i Valdres profetien , det skal utvikle seg til 3 verdens krig , det blir en kort krig og den vil bli avsluttet med atomvåpen, alle andre kriger , blir som en lek og rekne i forhold til denne krigen.

  Jeg vil være mer forundret om USA ( Babylon) og resten av den vestlige verden ikke er atombombet innen utgangen av dette året , en om de ikke er det, men vi får se.
  En ting er hvertfall helt sikkert, vesten og Nato har med en livsfarlig skade skutt bjørn og gjøre , og jeg synes ledere i vesten bør de hatt bedre vet og forstand, men det har de ikke….

  5
  3
 2. USA, EU og Nato ønsker en større krig. Målet er å ødelegge vestens økonomi. Folket skal ruineres. Opp av asken kommer NWO der du blir en fattig slave.

  5
  4

Det er stengt for kommentarer.