Hvorfor den globale elite vil at du skal bli fattig

Den globale elite fortsetter å bli stadig rikere og rikere. Den politisk kontrollerte helsekrisen vi har vært gjennom har medvirket til å gjøre folk flest fattigere mens den rike ene prosent av befolkningen er blitt rikere. Vi har gjennom de siste to år sett hvordan lockdowns, restriksjoner og nå økonomiske sanksjoner mot Russland har medvirket til å gjøre alt vi kjøper dyrere, uten at folks inntekter har økt i samme grad. Selv fagbevegelsens lønnskrav er langt under de inflasjonstall vi ser nå i butikkene, og skal vi tro hva ekspertene mener, vil inflasjonen sammen med økende rente, fortsette å gjøre folk flest fattigere, mens de rike ser ut til å bli sikret av våre myndigheter.

George Gammon skolerer oss i videoen under hvorfor den globale elite ønsker å gjøre folk flest fattigere. En video verd å se for dem som søker kunnskap

Én tanke om “Hvorfor den globale elite vil at du skal bli fattig

  1. Som jeg bruker å si til de jeg treffer, når storting og regjering sier du skal gjøre en ting, da skal du gjøre det stikk motsatte, for det er den riktige å sanne tingen å gjøre.

    2
    3

Det er stengt for kommentarer.