Profeti: «Gud vil la en stor ulykke over alle folk ramme oss»

Lars Enarson om det profetiske ord over Ukraina og Europa. Vanskelige tider ligger foran oss alle og før Jesus kommer tilbake må Antikrist bli åpenbaret. Guds menighet vil bli forfulgt av Antikrist og det kommer ingen bortrykkelse før trengselstiden, er budskapet fra Lars Enarson.

Facebook Comments

22 tanker om “Profeti: «Gud vil la en stor ulykke over alle folk ramme oss»

 1. Viss dette stemmer, har det stått mange med vranglære i pinse,dfef sine talerstoler
  I årenes løp. Det kan bli tunge år framover

  • Selvfølgelig feil forkynnelse om endetiden, Jesu frelsesverk på Golgata er klar og god

   6
   1
  • Veldig mange kristne er blitt lurt av forkynnelsen om at menigheten skal rykkes opp før trengselstiden.
   De skal gå på en brå oppvekking når trengselen og forfølgelsen innhenter dem.
   Noen kristne har allerede falt fra troen og ennå flere vil si takk og farvel til Jesus når det snører seg til.
   De utvalgte vil stå fast, selv om sterke krefter og avgrunnens porter åpner seg. Jeg tror Gud vil vekke opp noen av dem som er villedet av falsk forkynnelse og falske løfter om å unnslippe trengselstiden.

   10
   8
  • Gud VIL LA en stor ulykke ramme OSS alle er overskriften.
   Hvor mange minutt ut i videoen sier han det Kjell?
   Husker Remi sa noe om at Ukraina har blitt rystet og det er bare begynnelsen.
   (Selvfølgelig blir alt verre og verre. Til slutt får de som blir igjen gjerne et fjell i hodet også, hvis de fremdeles har hode da…)
   Må Enersen prate SÅ lenge for å få sagt dette? Er det noen her inne som orker se de lange domsvideoene ?hans?
   Litt glede fra Hannah:

   https://youtu.be/dQekz7PPzek

   Fint å høre om dere så sangen og likte el ei.

   4
   4
  • Gud sier dette til Gunnar Bredeli?: Dere begjærer dere store ting, men så gav Gud ham et bibelord fra Jeremia 45, 5: «Men det er bestemt en ulykke over alt kjød. Det er det vi hører av Den Hellige Ånd når vi ber: Det er bestemt en ulykke over alle folk.» Fra 9 minitter ute i videoen.
   Men trøsten er at Herren skal bevare sitt folk gjennom denne tiden. Jeg hører gjerne budskapet flere ganger og lar det synke inn i min ånd og ber over det.
   Jeg vil ikke våge å være slapp dersom Herren taler -og jeg vil ikke våge å gjøre annet enn å akte på det profetiske ord.

   4
   1
  • Gikk desverre glipp av akkurat det.
   Takk Kjell, for svar. Fikk hørt d nå. Men en Brudeli-setning? Som brudeli mener han fikk av Gud , Jeremia 45, på valgdagen i Norge? Til bruk i overskriften her? En video som først fremst handler om Remi sin profeti som enarson gjentar?

   Han sa Ukraina og Norge, men Enerson velger glatt å gjøre det om til Norden, «dette gjelder hela Norden» sier han.. (?) Åå? Trodde Remi sa Norge jeg…. Man kan forandre som man vil visst. De kjenner hverandre og har kanskje blitt enige… Kanskje jeg og andre også kan avtale slikt…

   OG deretter kom den vanlige lovnaden fra Remi og Enarson om den STORE vekkelsen som de har sagt i 40 år…
   (Det holder Hanvold på med ennå også. Senest igår kveld. En ny en fra utlandet som prediket…
   Han hadde tro for 100 mill. nå! Det har jeg også, men det skjer etter at vi kristne er opprykket)

   Brudeli fikk et ord fra Bibelen , fra Jeremia, fra Gud? Og det handlet plutselig om Norge? Så da er det bare å vente på en fæl ulykke? Hvem er Brudeli? (Vi er mange tusen som aldri fikk hørt den. Tror Gud hadde sørget for å få det mer ut kanskje)

   Alt skal prøves.

   Gud ønsker ingen ulykke over oss.

   3
   2
  • Det beste er å lytte til budskapet som en helhet og prøve alt på Guds ord og om det stemmer med det profetiske ord.
   Ut fra konteksten skjønner vi at det dreier seg om Europa og ikke spesifikt om Norge, men om «alt kjød» som Gud sier gjennom bibelordet han fikk. For å forstå den profetiske kontekst her er det nok klokt å lytte til hele budskapet og ta seg litt tid til å grunne på det.

   1
   2
  • Kikki er like falsk som de som har stått på talerstolen og forkynt et falskt evangelium. Kikki er til og med så frekk at hun bruker Guds Ord for å TILBAKEVISE Guds Ord, og gjør Gud, Jesus, profetene og apostlene til løgnere. I djevelens og satans ånd dikter hun opp løgner om Ukrainas kristne. Hun står like frekt og freidig fram her på Søkelys, med et navn man egentlig ikke kan være sikker på er hennes EGENTLIGE navn, og forkynner at NOEN ER ALLEREDE FALT FRA TROEN. Hun er ikke modig nok til å innrømme at hun har satt SEG SELV utenfor det selskapet hun så høyhellig gir inntrykk av å holde fast ved, samtidig som hun står med begge beina plantet i helvetets forgårder.

   3
   5
  • Du må ha følt deg truffet Birgir Hermansen.
   Er det den onde Nabals ånd i deg som reagerer?
   Du virker å være en bitter mann som sitter fast i bitterhets galle.
   Det er en grusom ånd i deg Birgir.
   Det må være en slags religiøs åndsmakt som har tatt bolig i deg.
   For det som kjennetegner deg er ikke velduften av Kristi herlighet, men en stank av død til død.
   Du er og forblir en «brødrenes og søstrenes anklager» fordi noe mørkt har tatt bolig i deg.
   Det er trist, men slik er det.
   Det som kan løse deg fra disse åndsmaktene er en omvendelse og dåp i Jesu Kristi navn alene og en forløsning av Den Hellige Ånds gave. Da kan du i løste tunger forkynne om Guds storhet i herlige tunger. Men nå er det svarteste natta i deg og ditt liv.
   Det dype mørke i deg får sitt utløp når du freser mot Herrens tjenere.

  • Skal si du ble truffet av Guds ord.
   Du fråder av vrede og er som vanlig brødrenes anklager.
   Denne Nabals ånd må du bli fridd ut fra Birgir.
   Du skaper bare disharmoni blant Guds folk.
   Det er vel knapt en eneste en her inne som du ikke har forbannet med dine ord.
   Det er duft av død til død fra deg.
   Måtte Gud forbarme seg over din sjel og gi deg omvendelse.
   For den veien din bekjennelse nå fører deg, er ikke himmelen men fortapelsen. Bli løst fra denne åndsmakt Birgir!
   Søk Herren om frelse og utfrielse i Jesu Kristi navn.

   2
   7
  • Snakk om duft av død til død du. Du har forbannet ALLE kristne Ukrainere med dine sataniske løgner om dem. Og ikke ber du om tilgivelse for din heller.

   1
   3
  • Birgir
   Sannheten om krigen i Ukraina kjenner du ikke.
   Du støtter jo blindt nazistene i Kiev.
   Kristne i Ukraina befinner seg på begge sider.
   Noen står med nazistene, som kirkene gjorde i nazi-Tyskland under den andre verdenskrig.
   Andre kristne i Ukraina står med myndighetene i folkerepublikken Donetsk og Luhansk.
   Det finnes kristne som deltar i krigen på begge sider.
   De følger jo sine myndigheter som Paulus skriver i Romerbrevet.
   Rom 13,1-4 Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud, 2 så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. 3 For de styrende er ikke til redsel for den gode gjerning, men for den onde. Men vil du slippe å frykte for øvrigheten? Gjør det som godt er, så skal du ha ros av den; 4 for den er Guds tjener, dig til gode. Men gjør du det som ondt er, da frykt! for den bærer ikke sverdet for intet; for den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det som ondt er.
   Nå har myndighetene i Donetsk og Luhansk kalt sine borgere i vernepliktig alder til krigstjenste mot nazistene, og Guds folk er ut fra Guds ord pliktige til å støtte øvrigheten som er satt over dem.
   I dette tilfellet Dmítrij Trapéznikov og folkerådet som er den lovlig valgte myndighet i Donetsk. Derfor er det slik at kristne slåss mot kristne i denne krigen.

   1
   4
  • For hver gang Kikki kommenterer her på Søkelys, BEVISER hun at HELVETE eier henne. Løgn på løgn på løgn, er det hun gulper opp. Ikke EN sannhet klarer hun å komme med om myndighetene i Kyiv. Men hun hører jo HELVETE til.
   «Rom 13,1-4 Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud, 2 så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. 3 For de styrende er ikke til redsel for den gode gjerning, men for den onde. Men vil du slippe å frykte for øvrigheten? Gjør det som godt er, så skal du ha ros av den; 4 for den er Guds tjener, dig til gode. Men gjør du det som ondt er, da frykt! for den bærer ikke sverdet for intet; for den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det som ondt er.»

   Disse versene er jo nettopp de samme versene du har karaktisert som FARISEISKE, og IKKE Guds Ord. Ikke sant? NÅ, plutselig, er det Guds Ord? Donetsk og Luhansk er Ukrainsk.

   Så jeg kjenner ikke sannheten om krigen i Ukraina? Det skal jeg si deg, at DET vet jeg uendelig godt. Men den «sannheten» DU har å komme med, hører hjemme i HELVETET DITT, for der er ditt hjem.

   1
   3
  • Donetsk og Luhansk er frie og anerkjente republikker. Folk i området har ved folkeavstemming sagt at de ikke er en del av Ukraina.
   De som bor der er russere, har russisk som morsmål, samles i russiske menigheter, skriver russisk og tenker russisk.
   De vil ikke være underlagt et CIA installert Nazi-regime.
   De har sine folkevalgte myndigheter og følger de lover myndighetene har bestemt. Helt i tråd med ditt favorittsitat fra Bibelen. Når du ikke anerkjenner myndighetene i Donetsk og Luhansk står du Guds ordning i mot. Dine egne ord dømmer deg Birgir.

   Du truer stadig med helvete og ildsjøen, det må jo være fordi det er ditt hjemland og du snakker stadig om det.
   Vi, Guds utvalgte -har billett til himmelen på grunn av Jesu død og oppstandelse. Vi som elsker Jesus og følger ham, har brutt med din kurs og vei -og har følgelig himmelske verdier og lytter til hva Den Hellige Ånd taler til folket.
   Du er formet av denne verdens media og kontrollert av luftens herrer i dette mørket. Måtte Gud forbarme seg over deg og gi deg del i omvendelse og frelse.

  • Hva er i hjertet ditt Arnt A? Hva gjør du her inne egentlig? Jeg trodde du lært etter forrige gang.
   Å sende forbannelser i Jesu mektige navn, hvilken bibel tillater deg dette? Kjenner du Jesus som din Herre og Frelser?

   1
   1
  • Jeg er enig med det PQ skriver. Å sende forbannelser i Jesu navn er ikke bibelsk, og er vel noe som kun praktiseres av miljøet rundt AmightyWind Ministries og dens tilhengere.
   Det virker for meg sykt å sende tilbake det du kaller forbannelser mot et annet menneske.
   Selv om du er uenig med Birgir Hermansen er dette å sende forbannelser tilbake en tanke som er fremmed for nytestamentlig kristendom.
   Jeg sletter derfor din kommentar Arnt A

   6
   1
 2. Vi må ta dette med en stor klype salt.
  Hørte på enarson for noen år siden at han profeterte over framgamgen til isil i syria og omegn. Innen noen får år måtte alle europeiske land akseptere islam som sin religion og alle måtte underkaste seg sharia lovene. Isil kom til å erobre hele vest europa.
  I tids sjemaet til enarson skulle dette scenarioet ha skjedd for flere år siden!
  Vi så hvordan det gikk.

  10
  7
 3. Jesus har åpnet de to første SEGL og to av åpenbaringsbokens ryttere farer nå rundt på jorden og egger til krig og død.
  Den første hest var Korona og Covidvaksinen som er forløperen til antikrists merke.
  Den andre hesten er krigens hest.
  Har du åndens ører så vil du gjenkjenne dette fra Guds ord.
  Mange kristne vil ikke se fordi de er forført av fremmede åndsmakter (herlighetsteologi) som lærer at menigheten ikke skal gå gjennom trengselen, eller av religiøse demoner som får folk til å rope «Herre, Herre!» men som ikke kjenner den profetiske ånd.
  Gud er i ferd med å skake Europa med straffedom på grunn av menneskehetens synder. Dere stemmer på politiske partier som godtar brudd på Guds lov og som fremelsker Sodomas synder, og dere venter at Gud skal være en snill julenisse.
  Har dere mistet all respekt for Guds profetiske ord?

  4
  9
  • Du har veldig rett broder Bjørn.
   Mange er ute av stand til å se det.
   Enten fordi de er vantro, eller fordi Gud har overgitt dem til villfarelser i den siste tid.
   Guds folk vet å akte på det profetiske ord, men det er som i tiden før Israel og Judea gikk under. De troende flokker seg om falske profeter som sier fred og ingen fare, mens Herrens profeter ble foraktet og hånet av de fleste.
   Det er med andre ord ikke noe nytt under solen.’
   De ugudelige og de religiøse nektet å lytte til domsordene fra profeten Jeremias, Hoseas og Esekiel og valgte å flokke seg omkring de falske profeter som forkynte egne drømmer og ønsketenkning. David Wilkerson kalte disse falske profetene for «soveputeprofeter» fordi de fikk folket til å føle seg bekvemme i likegyldighet. «Ve dem som slumrer på Sion,» fikk Wilkerson i et profetord til de som nekter å lytte til det profetiske ord om dom.

   Guds fred til deg broder Bjørn og god påske til deg og dine!

   1
   3
 4. Før overtro og dumskap begraver endetidsprofeter og konspirasjonsteoretikere som i et snøskred, gjentar vi: Det er ingen skam å snu!

  🥳 God påske! 😇

  4
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *