War Room -Følg Steve Bannons war room 31 desember 2020 fra klokken 16

Facebook Comments

3 tanker om “War Room -Følg Steve Bannons war room 31 desember 2020 fra klokken 16

 1. Det er ikke mange igjen nå, som fortsatt tror på løgnene og konspirasjonsteoriene om et rigget valg. Heldigvis. Det er tid for å undertrykke disse folkene, hjernevaskede maga-cult medlemmer, og bringe sannferdighet og anstendighet tilbake. Ti i hjel disse stakkarene😁

  5
  6
  • Problemet ditt er at du er på en side der folk leser Bibelen. Og i den boka står det at “hele verden er i den ondes vold”. Vi vet derfor at den onde “var en løgner fra begynnelsen av”. Derfor vet vi at politikere farer med svindel og fanteri. Kanskje du skulle be laglederen din om å tildelt en annen blogg der leserne er lettere å lure?

   6
   2
 2. Det er stadig tydeligere at det syvende verdensriket – føttene av dels leire og dels jern i Daniels profeti – nå er Anglo-Amerika. Med Donald Trump og Boris Johnson er dette blitt stadig tydeligere. Vi nærmer oss derfor enden på visa og erfarer også at Anglo-Amerika nå er ”Sydens konge” i profetien.

  Europeerne lener seg i stadig større grad mot den tradisjonelle ”Nordens konge” representert ved Russland , Kina og andre tidligere kommuniststater.
  Deres felles bestrebelser på å ødelegge ”Sydens konge” vil IKKE lykkes. I stedet vil alle nasjonene (”dyret”) til sist bli tvunget av Jehovah til å ødelegge all religion gjennom FN – ”dyrets bilde”. Da vil ”dyret” sitte med en enorm makt gjennom FN. ”Hvem kan stå seg mot dette dyret”, sier Åpenbaringen.

  Men når de til sist ufrivillig har tjent som Jehovahs domsfullbyrdere over all falsk religion kommer de med et felles rop om endelig ”fred og sikkerhet”. Men så blir de oppmerksomme på at det fortsatt finnes sanne kristne som ikke bøyer hodet og avsverger sin tro. Lik Farao bak jødene foran Rødehavet vender de sine våpen mot Jehovahs resterende tjenere. Men da er det som de rører ved Jehovahs øyesten og Gud dreper dem alle.

  Det er megaspennende tider, for nå står vi snart foran oppfyllelsen av alle profetier og forbilder Bibelen har å by på. Lykkelig er de øyne som ser dette!

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *