Tidens tegn: Kraftig jordskjelv styrke 6,3 rammet Kroatia -minst fem drept og mange skadd

Et kraftig jordskjelv som ble målt til 6,3 på Ricthers skala har rystet Kroatia. Jordskjelv med styrke på 6,3 er målt utenfor Zagreb. Det kommer etter gårsdagens jordskjelv med styrke på 5,2. Så langt er det meldt om at fem skal være døde og mange skadd etter det kraftige jordskjelvet. Kroatiske Røde Kors melder om en «veldig alvorlig situasjon» i Petrinja etter dagens jordskjelv på Twitter.  Sterkt jordskjelv igjen. Situasjonen i Petrinja er svært alvorlig. Røde Kors-team er på plass, står det. På Twitter legger Røde Kors ut bilder og videoer av bygninger som har kollapset. Reuters skriver at mennesker blir reddet ut av bygninger. Dagens jordskjelv kom etter at et mindre jordskjelv rystet Kroatia mandag. Det er meldt om omfattende ødeleggelser og hus og bygninger har rast sammen. Det pågår nå søk i sammenraste bolighus og det er ventet at tallet på døde kan gå opp. Det er en tolv år gammel jente som er bekreftet omkommet i jordskjelvet som har lagt byer i ruiner.

Video fra dagens jordskjelv som rammet Kroatia og har forårsaket omfattende ødeleggelser

 

13 tanker om “Tidens tegn: Kraftig jordskjelv styrke 6,3 rammet Kroatia -minst fem drept og mange skadd

 1. 2020 var nok bare en ” forpost-fekting ” – det virkelige alvoret starter nok i 2021. Trengselstiden er i startfasen – og jeg undrer : President Trump har meldt fra til sine støttespillere over hele USA om å møte i Washington DC. onsdag den 6. januar 2021. TV-sendingen i går kunne vise oss en tale påtroppende president Biden framførte : Der han i klare ordelag fortalte at han og hans stab ikke fikk tilgang på viktige opplysninger omkring forsvars – og sikkerhetspolitikk.
  Om det er et statskupp – eller en variant av samme – Donald Trump planlegger : Så er det innlysende at Bidens stab ikke kan involveres i slike planer. Det er meget underlig at en avgående president ber sine støttespillere komme fra hele landet til hovedstaden 14. dager før han skal gi fra seg makten. Våpen og ammunisjon har de nok med seg : ” De stolte gutter ” ! ( Stand ready – stand behind ).

  • Du har noen poeng Andersen. Jeg tror det er to muligheter. Noen har innsett at korrupsjon, medieløgner og valgsvindel har fått et omfang som USA ikke kan leve med og innfører unntakstilstand. Eller så vil demokratene bruke makt for å gjøre USA til noe som ligner en sydamerikansk bananrepublikk. Informasjonen om Bidens kriminalitet og den omfattende valgsvindelen har nådd ut i hele verden.

   Det er en ting jeg har innsett. De fleste profetier er bare drømmer og synsing. Jeg er usikker på om noen vet hva som kommer til å skje de neste årene. Kanskje vil folk si at “dette kunne ingen tenke seg”.

   Det kan hende vi vil få erfare et klassisk politisk spill hvor hovedpersonene sitter på begge sider av bordet. Og at de politikerne som de fleste fokuserer på kanskje bare er statister i en sammenheng de ikke selv forstår.

   På en annen side sa nylig Michael Flynn i et intevju at han trodde USA ville overleve som et demokrati. Han sa det på en slik måte at det kunne gi inntrykk av at han visste noe.

   Hvis dagens politikk vidreføres vil motsettningsforholdet til Kina øke. Og hvis Kina skulle bli truet av økonomisk sammenbrudd vil de kunne gjøre hva som helst for å redde sin ære. Kanskje vil en krig skape et seneskifte i verden?

  • Ture, Trump sitter i presidentstolen 20 jan.
   Og vil styre etter Guds vilje.

   Biden er ingen president.

   3
   3
  • (dvs. Biden stjeler kanskje stolen noen mnd først, men sannheten kommer frem til slutt)

 2. Jeg reflekterer litt over de foregående årene. Livet gikk sin gang. Det var fred og stabilitet, og livet var rutine. Tegn på endetiden og Jesu gjenkomst virket ikke påtrengende. Jeg kikket etter tegn på at trengselstiden stod for døren, og kunne se noen småtegn her og der. Men så kom året 2020, og ting skjedde, og de skjedde fort. Og det vi ser ligger foran oss, er virkelig skremmende. Jeg har lest innleggene til bl.a Ture Andersen og Torstein Langesæter. De tror Jesus kommer igjen i 2028. Jeg har avfeid det som spekulasjoner, men nå begynner jeg å tro på at de gutta er inne på noe. Det jeg særlig legger vekt på i så henseende, er bibelens ord om at en manns alder er 70 år, og 80 hvis han har stor styrke, sett i lys av et annet bibelord, om at den generasjonen som ser Israel gjenopprettet, skal få se Jesus gjenkomst. Israel ble gjenopprettet i 1948. 80 år senere er vi i 2028. Det må da være seneste tidspunkt for Jesu gjenkomst. Men i motsetning til de to, tror jeg på en opprykkelse før trengselstiden. Den må da skje en gang i 2021. Det blir et uhyre spennende år! Kom Herre Jesus, kom!!!

  3
  2
  • Spiff :
   Jeg har studert profeten Daniel i 30 år og har forsøkt å løse de kodene han legger frem. Husk at Yeshua også ba oss studere denne profeten – da han fikk spørsmål om de siste dager – og Frelseren la til at vi må forstå hva vi leser der.
   Jeg tror at Yeshua setter sine føtter på Oljeberget i Jerusalem våren 2027 ( trolig i mai måned ). Således er det i overkant av seks år til. Torstein Langesæter har gått helt andre veier i Bibelen – og har kommet frem til 2028.
   Den 15. januar i 2013 tegnet jeg et diagram som har vist seg å slå til. Der kommer det frem at atomkrig først starter medio juli 2024.

   1
   3
  • Den 70.årsuken er ikke påbegynt.

   Klokken stoppet å tikke på 483 år, 69 åruker. . Det gjenstår en åruke (7 år)

   Jesus kan tidligst sette sine føtter på Oljeberget 29.12.27. (7 år fra i dag)

   Disse 7 årene er vi sammen med Jesus. Ture, anbefaler deg å studere jødisk bryllup.

   1
   2
  • Hannah :
   Yeshua ber oss studere profeten Daniel for å finne ut når endetiden tar slutt. Da må vi gjøre som han sier – og ikke noe helt annet !

   2
   1
  • Ture:
   Jeg er på linje med Hanna her. Vi skal ikke gjennom trengselen, men rykkes opp i det trengselstiden starter. Jeg tror det blir ved utbruddet av en storkrig, sannsynligvis ww3. Da blir det ikke så voldsom oppmerksomhet rundt opprykkelsen heller, da mange vil dø og forsvinne uansett. Som Hanna skriver, kan da Jesus komme fysisk tilbake til oljeberget tidligst 29.12.2027. Under trengselstiden skal menigheten feire lammets bryllup, og deretter bli med vår brudgom, herre og frelser når han skal stige ned på oljeberget og innlede tusenårsriket. Men legg gjerne ut det diagrammet du nevner, med kommentarer. Det vil være interessant å se hva du har kommet fram til. Jeg leser bloggen din, så legg det gjerne ut der hvis det passer bedre for deg.

   1
   2
  • Nei du må ikke studere jødisk bryllup Ture 🙂

   Ja Ture, vi skal lese Daniel. Og også alt det andre Han sier.

   Joh.Åp. 19:14 viser at Han kommer MED oss.
   1.Tess 4:17 viser at Han kommer FOR oss. Vi møter Ham oppi skyer/luften.

   Bibelen sier trøst hverandre med disse ord. Det skal vi gjøre. Og ikke skremme.

   Vet hva du mener om dette Ture.
   Det er ikke viktig å ha rett, enhver får studere.

  • PS:
   Ser på Dagsrevyen i dag 29.12 at Russland og Tyrkia er blitt svært så gode venner. Tyrkia har bl.a kjøpt tungt militært utstyr fra Russland, til protester og sanksjoner fra USA og NATO. Oppi dette har begge landene er greit forhold til Iran, og da har vi lederne og hovednasjonene i Gog-koalisjonen som skal angripe Israel. Og Gog-krigen er sannsynligvis ww3. Og videre tror jeg (ja jeg er ganske overbevist) om at denne krigen kommer i løpet av 2021. For de som ikke er frelst, er det på høy tid å gjøre opp sin sak med Gud.

   3
   1
  • NATO-landet Tyrkia har kjøpt bakke-luft – raketter fra Russland ( S-300 eller S-400 ) tidligere. Dette er uhyre effektive våpen og har allerede skutt ned to sivile passasjer – fly ( Ukraina og Egypt ). Men nå har disse to land inngått nye avtaler om våpenkjøp og forsvar. Da tenker jeg på NATO-sjef Stoltenberg og hvilke problemer han står ovenfor. I denne sammenheng fremstår Tyrkia som rene Judas – men landet får ikke kjøpe de nye F-35 jagerflyene fra USA. Det er nok bare et tidsspørsmål før Tyrkia er fiende av NATO – tror jeg.

   1
   1
 3. Jeg tenker stadig på jordskjelvet – kalt Oslo-skjelvet – men som hadde sitt episenter et par mil fra Hvaler. Styrken var på 5,4 – Richters skala – og kunne merkes helt til Namsos. Dette var en søndag da prestene stod på prekestolen : 23. oktober 1904 kl. 1127. Johannes kirke i sentrum av Oslo ble så skadet at den måtte rives noen år senere. Det ble også skader i Sverige – der var det montert en jordskjelv-måler : Men han tålte ikke rystelsene og ble ødelagt. Men en måler i England var intakt og målte styrken til 5,4 . I en svensk kirke holdt presten også sin tale da kirken begynte og riste. Kirketjeneren satte i gang med høy-lydt banning – men ble senere tilgitt av menigheten.
  Siste jordskjelv jeg hørte om i Norge skjedde for et par måneder siden i havet nær Sotra ved Bergen. Folk der ble vekket opp og skremt ved denne hendelsen.
  Det mest vulkanske området i Norge er Oslo-gryta. Man forventer et nytt jordskjelv der – men vet ikke når eller med hvilken styrke det kommer.
  Men jeg undrer meg over at skjelvet i 1904 kom en søndag mens prestene stod på prekestolen….

Det er stengt for kommentarer.