WalkAway bevegelsen skremmer demokratene -et voksende antall amerikanere vandrer nå bort fra demokratene

Vårens og sommerens lovløshet i fortrinnsvis demokratiske styrte delstater og byer, har skremt mange til å ta et oppgjør -og et farvel med ekstremismen som nå har tatt kontroll over det demokratiske partiet. For Joe Biden og den demokratiske leiren er dette virkelig dårlige nyheter, men for president Trump og den konservative leiren er dette svært gode nyheter. Tidligere moderate liberale har fått mer enn nok av radikaliseringen og den markante venstrevridningen i det demokratiske partiet -og tar rett slett farvel med Demokratene og det ytterliggående venstre som forsøker å ødelegge Amerika.

Opptøyer i gatene, demokratisk styrte storbyer som er i ferd med å falle sammen i lovløshet, kriminalitet, vold og fattigdom etter tiår med demokratisk vanstyre, er godt nytt for president Trump som nå er i ferd med å hente inn forspranget Joe Biden skal ha hatt på målinger. Mange amerikanere ser forskremt på hvordan Demokratene faktisk medvirker til å rive i stykker egne byer, med det resultat at mange flytter til republikansk styrte delstater. Også bedrifter og forretninger har fått nok av at Antifa og Black Lives Matter pøbelen herjer og plyndrer butikker og gjør byområder om til folketomme krigssoner. Flere større forretningskjeder, deriblant Walmart er i ferd med å trekke seg ut av Chicago og andre lignende krigssoner fordi demokratene som leder byen går for “defund the police” i den grad at politiet ikke lenger har ressurser til å opprettholde lov og orden og beskytte liv og eiendom. Dermed skyter kriminaliteten rett til himmels med den konsekvens at næringslivet flytter sine fasliteter til tryggere områder hvor politiet ennå har kontroll. WalkAway bevegelsen er dårlig nytt for demokratene som setter all sitt håp til at Joe Biden skal slå ut Trump i novemeber. Stadig mer tyder på at Donald Trump går for selve storeslem i november, og må glede seg stort over at stadig flere demokrater nå velger å “walk away fra Demokratene

Nedenfor følger en rekke vitnesbyrd fra tidligere demokrater som har valgt å “walk away” fra demokratenes galskap

Hele den aktuelle YouTube kanalen med vitnesbyrd fra tidligere liberale demokrater kan besøkes her: https://www.youtube.com/c/WalkAwayCampaign/videos

https://www.walkawaycampaign.com/

2 tanker om “WalkAway bevegelsen skremmer demokratene -et voksende antall amerikanere vandrer nå bort fra demokratene

 1. Men Biden leder stort sett på alle målinger fra Fake News mediene, akkurat slik som i 2016. De har ikke lært noenting. De kan manipulere meningsmålingene så mye de orker, men det nytter ikke denne gangen heller. En ting venstresiden aldri gjør er å lære av egne feil. De er arrogant og stolt. Men heldigvis er det nå unntak som har skjønt galskapen der venstresiden river ned samfunnet når de ikke får viljen sin.

  • Folk er begynt å våkne. Mange skjønner at Demokrater i styre og stell er “bad news” for folk flest.
   Donald Trump vil ta storeslem i november.
   Selv den priviligerte Kamela Harris som selv er superradikal vil ikke være spesielt tillitsskapende som visepresident for en Joe Biden som knapt aner hva slags planet han befinner seg på.
   Vi vet at Joe Biden er en overgangsfigur som knapt vil fungere ett år og Kamela Harris som president (når hun må ta over) er virkelig bad news for Amerika, og bad news for kristne i USA:

Det er stengt for kommentarer.