Truer med å stenge ned Norge dersom smitten øker mye

En ny nedstegning av landet kan bli resultatet dersom Coronasmitten øker mye. Det er trusselen fra helseminister Bent Høie etter at løssluppen festing i kombinasjon med uansvarlige utenlandsreiser har ført til en oppblomstring av smitte i Norge. Etter at regjeringen bevisst eller ubevisst begynte å signalisere at faren var over ved å gjenåpne Norge, har folk sunket skuldrene og gjenopptatt tidigere livsførsel. Samtidig som nordmenn har dradd på ferie til Danmark eller andre grønne land -og slikt hentet hjem smitten igjen, har folk her hjemme også sluttet å frykte viruset. Dermed har vi fått en ny men ikke uventet oppblomstring og dersom tallet på smittede fortsetter å øke, risikerer vi en ny nedstegning siden det handler om liv og død.

Bilde fra Kristiansand sentrum den 29 mars. Blir smittetallet høyere risikerer vi en repetisjon av dramaet fra mars og april

Det er spesielt blant de unge smitten nå sprer seg, påpeker bent Høie på en pressekonferanse tirsdag. – Det er veldig alvorlig. Sommer, sol og smittetall av det beskjedne slaget har fått mange til å glemme smitteråd- og regler. Det ser ut som at unge i 20-årene har glemt disse litt mer og litt oftere enn andre. Høie viste til at mange unge blir smittet på fuktige fester der det befinner seg for mange folk med for liten avstand. – Det fører til sinne og fortvilelse. Mange ofret mye da vi stengte landet for å ta kontroll over smittespredningen. Nå frykter de at vi skal miste det vi vant på trange dansegulv i overfylte hus og leiligheter, sier Høie. – Det har vi grunn til å frykte alle sammen. Hvis smitten øker mye må vi stenge ned landet igjen, skriver VG tirsdag

4 tanker om “Truer med å stenge ned Norge dersom smitten øker mye

 1. Har mange ganger lurt på hvordan det var mulig for Hitler å få makten. Noen bør snart reise seg og si nok er nok av denne masse sugosjons galskapen. Dette viruset har kun en funksjon og det er å forberde grunnen for dyrets merke , viruset eksistere, men det er like fult en løgn, for å innføre ett totalt kontroll samfunn som antikrist sitter på toppen av..

  Våk og be , be om at vi må bli løst ut fra dette kommende skrek velde.

 2. Covid-19 kom ut som troll i eske i valgåret i USA. Det handler om å fjerne Trump, verdens mektigste embede. Gud har satt inn Trump for å avsløre de ondes planer for verden. Og vi ser hva som dukker opp. Vold, anarki, biologisk krigføring. Alt for å innføre drakonisk totalitært styre i hele verden. I Australia blir folk kneblet og arrestert på åpen gate viss man ikke bruker munnbind. Dette kommer også til Norge. Det handler egentlig ikke lenger om coronavirus,men politisk makt som utvikler seg til totalitær makt for å kontrollere mennesker.

 3. Det er allerede forseint, fordi det er etter Guds timeplan for verda..Gud tillater dette fordi synden er blitt så stor, at vredesskålene er på veg.Hitler kunne ikkje få slik makt uten at Gud tillot det. Det var også profetert i Skriften. Men det førte jo til at Israel vart oppretta, etter Skriftene!

 4. 15.000 demonstrerte ulovlig her i Oslo, hva gjorde regjeringen?
  Ingenting, kun forsvarte galskapen.
  Gjenåpnet for handling til Sverige, galskap og det glade vanvidd.
  Sverige vør være stengt minst ut året, åpne opp for Sverige er galskap.

  Her er det regjeringene og myndighetene som har vært slepphendte.

  At ungdommen følger opp og bryter smittevernreglene, er bare som en frukt av slappheten som regjeringen har vist ovenfor egen politikk!

  Selv om vi i Norge har lave coronatall, er jeg ikke imponert over myndighetene.
  Mer imponert oven vanlige mennesker som tar dette seriøst!

Det er stengt for kommentarer.