Charlie Shamp fikk profetiske ord om Kamela Harris i 2017 -Kamela Harris blir Joe Bidens visepresident kandidat

Nyheten om at Kamela Harris vil bli Joe Bidens kandidat til visepresident kan være i tråd med det den profetiske røsten Charlie Shamp delte i september 2017. I videoen som ble lagt ut på You Tube den 24 januar 2019 gjengir Charlie Shamp de profetiske ord han fikk om Kamela Harris allerede i 2017. Etter at Kamela Harris nå vil bli Joe Bidens visepresident i kampen for å utfordre president Trump, har Charlie Shamp`s profetiske ord om Kamela Harris med ett blir relevante. Shamp så en oppstigende stjerne fra California. som han navnga som Kamela Harris.

Hør Charlie Shamp`s budskap om Kamela Harris som ble posten på You Tube den 24 januar 2019. Blant de som har kommentert den halvannen år gamle videoen etter at det ble kjent at Harris blir Joe Bidens valg til visepresident er det flere som nå responderer med undring: “Announcement was made today that she is Biden’s pick – I remembered this prophetic word!” skriver Linn. “This is exciting. Kamala Harris has just been chosen as Biden’s vp.” skriver nicknavnet Silverlady. “So Glad you reposted this accurate word,” skriver Cf Cawley. “Kamala Harris just saw on the news she was chosen by Joe Biden VP choice. Wow,” skriver Helen Butler. “This prophecy is coming to pass now. Wow,” skriver Fady Benham. Hør gjennom videoen under og si gjerne hva du mener

7 tanker om “Charlie Shamp fikk profetiske ord om Kamela Harris i 2017 -Kamela Harris blir Joe Bidens visepresident kandidat

 1. Dette er en frekk antikristelig kvinne. Er farlig for USA. Viss folket stemmer frem henne(Biden er kun en puppet) får de ta konsekvensene deretter. Da er USA tapt som den ledende kristne nasjonen den har vært. Det er Trump eller ond katastrofe.

  2
  1
 2. Så videoen ovenfor. Vi får se om det er en profeti. Mange kaller seg profeter. De som IKKE kaller seg det har kanskje kommet med virkelige profetier? Han drømte dette i 2017 og sier navnet hennes i 2020…

  Han sier de har har satt sammen en plan for henne, men Gud har sagt de skal mislykkes og at Gud har andre planer med henne og vi må be for henne.

  Ok, da får vi be. Det hadde jeg gjort uansett. Så skjer det hun lovte moren sin da hun var yngre.

  • Videoen er interessant i den grad at den ble lagt ut for halvannen år siden. Kamela Harris gjorde det elendig i primærvalgene og sanket kun 2 prosent oppslutning. Nå er hun plutselig en politisk stjerne.
   Vi får vente og se. Alle slike utenombibelske profetier må vi forholde oss til deretter. De som står i Bibelen er absolutte.
   Alle andre profetier er underordnet og kan ikke vektlegges på samme måte. Derfor er det ofte klokt med “en vent å se holdning” til disse.

   1
   1
 3. Beklager, skrev feil. Januar -20 var det ja. Ikke -19.

  Men jeg finner ikke profetien fra sep. -17 når jeg leter i videoene hans. Kun denne fra juni -18 og da har ikke Gud fortalt ham navnet hennes. Kanskje tar jeg feil og han prater om andre ting her, jeg så kun små glimt av videoen.

  https://www.youtube.com/watch?v=iyrhORzcQJU

  Ser også at han har en profeti (okt. -18)om Brett Kavanaugh. Han har sikkert fulgt denne saken (jeg har ikke) og der var Kamala Harris -hun var “nasty” mot Kavanaugh, sa Trump igår på VG-nyhetene.

  Enig med deg å ha en vent-å-se holdning.

 4. Dette er dama som satte 1500 mennesker i fengsel for mariujana. Når hun ble spurt om hun noen gang hadde røkt selv så bare begynte ho å le. Svarte aldri nei! Dette er dama som satt på bevis som ville ha løslatt fanger som satt uskyldig på dødscelle. Ikke før hun ble kraftig presset slapp hun løs bevisene. Dette er en ond ond dame. Mest sannsynlig en heks!

  P.S Hekser finst. Det er bare til å sjekke ut flere mysteri skoler som elitene vandrer på. Mvh

Det er stengt for kommentarer.