Vranglærer Kenneth Copeland da noen antydet at hans jetfly tilhører Herren: “Nei, det er mitt”

Vranglærer og velstandspredikant Kenneth Copeland er ikke interessert i å høre at hans private jetfly tilhører Herren. To unge menn som traff Kenneth Copeland på en flyplass hvor lykkepredikanten stod med sitt jetfly uttrykte fromt at “dette flyet tilhører Herren.” Copelands respons har kanskje rystet dem: “Nei, dette flyet tilhører ikke Herren, men er mitt,” var budskapet velstands-halliken gav til de to mennene. Copeland som er en av USAs mest kjente velstandspredikanter har åpenbart avskrevet Guds suverenitet og dette verset fra Guds Ord: “Jorden hører Herren til – og alt det som fyller den, jorderike og de som bor der.” Salme 24,1. ” Mig hører sølvet, og mig hører gullet til, sier Herren, hærskarenes Gud.”

Kenneth Copeland som selv tror han er en Gud, har ingen tanker om at han bare er en forvalter. Nei, det jetflyet han eier tilhører ikke Herren, det er mitt, sa predikanten som er mest kjent for falsk lære og grådighet. Copeland som er verdens mest beryktede velstandsevangelist har ingen tanker om at han bare er forvalter og snart vil gå naken og fattig ut av livet. Colin Miller tar et oppgjør med Kenneth Copeland i klippet under

 

Facebook Comments

3 tanker om “Vranglærer Kenneth Copeland da noen antydet at hans jetfly tilhører Herren: “Nei, det er mitt”

 1. Jeg antar at flyet er kjøpt for innsamlede midler fra medlemmene i pastorens menighet. Salme 24,1. ” Mig hører sølvet, og mig hører gullet til, sier Herren, hærskarenes Gud. Hvordan Herren vil straffe dem som ignorerer Hans ord, vet kun Herren.

 2. Gamle gubbers gnål om gode, gamle dager og den nært forestående dommedagen er ikke noe nytt. Enda verre med svartedaud, religionskriger, vulkanutbrudd og folkemord i århundrene som har vært. Ørkenguden var merkelig nok enda rausere med nød og lidelser den gang «alle» trodde på de religiøse løgnene. Hen har belønnet de sekulære ateistene med bedre liv enn noen gang…

  Gamle gubber vil uansett aldri kunne oppleve at de tok feil i sitt selvrettferdige hat og sine meningsløse kulturkriger. Alle vil alltid dø før både endetidsveer, opprykkelse og Harmageddon. Virkeligheten er usentimental sånn.

  Verden «her og nå» er det eneste som finnes og derfor det viktigste. Slik har det vært for alle mennesker til alle tider. Bare fremtiden vil riste oppgitt på hodet over all tragikomisk dumskap og hjerteløse overtro i fortiden.

 3. Jovisst! Flyet tilhører Herren. Eller Baal som “herren” betyr på arameisk. For det er Baai/Herren som er denne verdens gud.

  Sanne kristne derimot tilber Jehovah Gud. For dette Navnet finnes rundt 7000 ganger i de bibelske grunntekstene. Men den bunnfalske kristenheten har byttet ut dette Hellige Navnet med Herren. Et gedigent falskneri, samtidig som Jehovah sikkert er tilfreds med at de onde ikke bruker Hans Navn. Vinn, vinn!

  6
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *