Ontario i Canada beholder munnbind-påbud for gudstjenester men gir unntak for sex-og strippeklubber

Vi lever i en ond verden og man må spørre hvorfor kristne kirker i Ontario i Canada ikke ber om unntak fra munnbind-påbudet for gudstjenester når sex-klubber og strippeklubber får unntak. Man kan knapt tro det man leser fra myndighetene i Ontario i Canada.

14 tanker om “Ontario i Canada beholder munnbind-påbud for gudstjenester men gir unntak for sex-og strippeklubber

 1. Det er mye og mangt jeg ikke vet hva fremtiden bringer. men en ting vet jeg. At jeg aldri noensinne kommer til å gå på et møte eller en menighet der man må bruke munnbind. ALDRI. Kan ikke begripe at folk kan få seg til å gå på et kristent møte og bruke munnbind. Da kan man heller sitte hjemme og ha eget møte og nattverd.

  • TIL KJELL ANDERSEN!

   SER DU HER HVORDAN DU LAR SPOTTERE OG HÅNERE ØDELEGGE KOMMENTARSPALTENE DINE? DU ER ANSVARLIG FOR DENNE GUDSBESPOTTELSEN OVERFOR GUD SELV!

   2
   1
  • Å tillegge et uskyldig drakttilbehør, et medisinsk hjelpemiddel og en praktisk beskyttelse som dette religiøs betydning blir like meningsløst som å forby undertøy eller sydvester i kristne sammenhenger. Men ops! Det er jo nettopp dét Moseloven gjør! Den uforanderlige guddommen setter selvfølgelig strenge regler for hår og klær! Hvordan skulle synderne ellers unngå evig pine? 🤪 🤣😅

  • “Evig pine” er et uttrykk som ikke finnes i grunntekstene. Der står det kolasis, som betyr evig avskjærelse (fra livet). Altså evig død.

   Det var da Platon oppfant den udødelige sjel at man hadde behov for et sted å gjøre av de ugudelige, for etter hans mening døde ikke de heller.

   1
   2
  • Når motargumentene blir for vanskelige, trekker kristenheten tentaklene til seg…

  • Dessuten: De satiriske kommenterene følger bare opp innholdsnivået i hovedinnleggene fra gale konspirasjonsteoretikere og hatpredikanter 😉

 2. Hei Kjell , det er en tid for alt og nå er tiden for å kaste ut spoterene, de verken vil se eller høre uansett.

  La denne siden være oppbyggelig, la de som leser her inne slippe disse spoterene, for de kryr av dem på andre medier , hvor vi blir nektet bla Dagen .
  Ja Kjell du vil bli beskyldt for å være ett ekko kammer også ? dette er en satans anklage som du ikke må bry deg om.

  Er på søkelys for å slippe disse spoterene, det er først og fremst artikler som du legger ut her som er viktige og intresange, alle disse andre kan jeg lese å høre i db, vg osv…
  La Søkelys være ett rom for oss som søker Guds ledelse.

  5
  2
  • Dette kommentarsystemet gir ikke så veldig mange rom for å utestenge noen. Jeg kan blokkere navn og IP adresser, men det er lett å unngå med å forandre navn og IP eller å bruke tjenester som bruker tilfeldige proxy-IPer. Et eksempel er Tor som noen bruker. Kommentaren fra Ann litt nedenfor er fra en TOR IP.

   Løsningen ligger i enten å utelukkende bruke facebook kommentarer eller innføre Disqus debatt-system med hva det medfører.
   En annen mulighet er å stenge kontroversielle saker for kommentarer helt eller sende alle til modering før de blir lagt ut.
   I såfall blir alle satt på vent inntil det er mulighet til å gå gjennom dem. En løsning er å slette dem.

  • Er enig! Slett denne skittslengingen og la de slenge skit et annet sted der de kan more seg.

   2
   1
  • Nå så jeg også at Disqus debatt-system ikke er testet mot versjonen av WordPress Søkelys bruker.
   Jeg så og skrev at Ludvig Nessa blokkerte tre navn fra å kommentere på hans facebook-side, så et alternativ er enten å slette manuelt eller rett og slett legge sakene ut på Facebook og ta debatten der og ikke ha noe kommentarfelt her i det hele tatt.

 3. Det er forståelig at munnbind påbudet er tilsidesatt i en sexklubb. Det er umulig å gjennomføre munnsex med munnbind 😂😂💋

Det er stengt for kommentarer.