Hans venn tok den andre dosen av vaksinen og en uke senere var han død

En god del mennesker som tar vaksinen har fått så alvorlige bivirkninger at de ikke lenger er her. I videoen i saken møter vi en ung mann som er tilstede da brannfolk og politi tar seg inn i leiligheten til en venn av ham som hadde tatt den andre dosen med Covid-19 vaksinen en uke i forveien. Nå advarer mannen som filmet seansen da brannfolk brøt seg inn i leiligheten til den fullvaksinerte mannen, og fant han død på gulvet. Systemet og sensuren gjør alt for at slike historier ikke kommer ut til det brede lag av folket -og mannen som har postet klippet er vel mest sannsynlig både bannlyst og utestengt fra sosiale plattformer.  Vi kjenner systemet og vi gjenkjenner sensuren som de som kontrollerer de sosiale plattformene nå utøver. Ta ikke andre dose med Corona-vaksine er budskapet fra den unge mannen

Her er hans historie og vi lar mannen selv fortelle den usminkede historien som viser hvor farlig vaksinen kan være.

 

19 tanker om “Hans venn tok den andre dosen av vaksinen og en uke senere var han død

 1. Ingen informasjon om slikt rokker hjernevaskede vaksinetilhengere. Situasjonen med pride, klimakrise, kritisk raseteori og C19-forkjølelsen gjør at flertallet likner mer og mer på den tyske befolkningens forvandling under Adolf Hitler på 1930-tallet.

  NasjonalSOSIALISMEN tok til slutt fullstendig overhånd og en totalt hjernevasket befolkning var etter hvert rede til massemord uten skrupler.

  Dagens vesten er en blåkopi av dette hendelsesforløpet. Men massemord er byttet ut med masseselvmord. Alt erkefiendene Russland, Kina, Vietnam, Nord-Korea og islamister behøver å gjøre er å sitte musestille og være vitner til at deres argeste utfordrer imploderer i verdenshistoriens mest vanvittige kulturselvmord noensinne.

  Hadde noen på Gerhardsens, Brattelis eller Norlis tid med AP bare ymtet spådommer om noe slikt hadde vedkommende snart fått hjelp av noen i hvite frakker med beroligende medisiner.

  Vestens politikere er nå så selvmorderisk sinnssyke at det bør gi forfattere av fremtidens lærebøker i psykiatri rom for helt nye og banebrytende diagnoser.

  14
  7
  • Er enig med det Asgeir.
   Den som er kontrollert av myndighetene og massemedia`s propaganda apparat kommer ikke til å våkne uansett.
   Den omfattende hjernevask folk har latt seg bli utsatt for har forherdet deres tanker og sinn slik at de rett og slett driter i om folk dør av vaksinen. Det å være kristen er ingen vaksine mot dårskap.
   Det er bare å se på de kristne som har tatt vaksinen..
   Fullstendig hjernevasket av propagandaen og skriker i protest når noen advarer og kommer med sannheten.
   Men det er ikke så rart at disse må forsvare sitt frafall fra troen.
   Å fylle seg med en blanding av celler fra apekatter og aborterte fostre er ikke akkurat et tegn på åndelig modenhet og evne til å lytte til Den Hellige Ånds stemme.
   NaziTyskland brukte hud fra myrdede jøder i lampeskjermer.
   Nå serverer legemiddelindustrien oss celler fra apekatter og aborterte fostre i vaksinen.
   Takk som byr, men et sant Guds barn driver ikke med kannibalisme.

   13
   7
  • Svar til Birger:

   “en blanding av celler fra apekatter og aborterte fostre”
   Dette er delvis helt feil, og delvis unøyaktig.

   – Pfizer og Moderna sine vaksiner er syntetiske, men er testet på en cellekultur (HEK293) før produksjon som stammer fra mennesker.
   – AstraZenika og Oxford sin vaksine er basert på en del av et virus som man kan finne hos aper, men bruker også HEK293 for utvikling.
   – Johnsen&Johnsen bruker en cellekultur (PER.C6) som stammer fra mennesker i utvikling, testing og i produksjon.

   “mRNA og fett-nanopartiklene som Comirnaty [Pfeizervaksinen] består av er utelukkende laget i laboratoriet ved hjelp av syntetiske og enzymatiske prosesser, det vil si at ingen embryoceller er involvert i denne produksjonsprosessen.” https://www.farmatid.no/artikler/nei-koronavaksiner-inneholder-ikke-aborterte-fostre

   Og det stemmer at en cellekultur (HEK293) fra 70-tallet som er basert på menneskeceller fra fostre brukes i utvikling og testing av vaksiner. Det hevdes cellene ikke er fra fostre etter en ønsket abort, men fra fostre etter enten uønsket spontanabort eller abort for å redde morens liv. Men opprinnelsen er ikke dokumentert. Det er selvfølgelig ikke de samme cellene, men cellestrenger som de har dyrket i noen tusen “cellegenerasjoner”. Men ja, det stemmer at opprinnelsen er fra mennesker. Cellekulturen som brukes er viktig for utvikling av vaksinen, men det er ikke cellekulturen som sprøytes inn i kroppen.
   Slike cellekulturer er tidligere brukt i utviklingen av veldig mange vaksiner. F.eks. mot røde hunder, vannkopper, meslinger.

   12
   6
  • Til Qanon hvilke bivirkninger på lang sikt har disse vaksinene ?

   Svar : Ingen kjente !

   Hvorfor ? det har ikke vært mulig å teste dem på lang sikt , de er haste godkjent !

   Qanon du er en Hitler følger og til dere her inne på Søkelys ikke hør på Qanon, han er som djevelen og manipulere med sannheten , han har valgt å følge denne verden og denne verdens fyrste.

   IKKE TA VAKSINEN!!

   8
   8
  • Til Rune Lye:

   Hva var feil i mitt svar til Birger?
   Jeg bekrefter at koblingen til aper og menneskefostre er riktig, selv om den var litt tabloid, og jeg (prøvde) forklarer sammenhengen.
   Jeg har aldri sagt at vi kjenner til hvilke bivirkninger som evt kan komme senere. Det gjør vi ikke. Derfor må vaksinering være frivillig og vaksineskepsis være lov.

   7
   3
  • Qanon
   Hvorfor kommer du med linker fra de som står bak vaksinen?
   Jeg tar ikke det de kommer med for god fisk.
   Myndighetene og legemiddelprodusentene har løyet hele verden og du tror at disse taler sant?
   Idiot

   3
   6
  • Kjell: Hva sier du til innlegget over her? Hvem er det som har negative holdninger?

  • Det jeg legger merke til er at det knapt er noen som har omtanke og medfølelse med den døde og hans som har mistet sin venn for vaksinen.
   Det er liksom død og folks lidelser og smerter preller av på folk.
   Vaksinen og vaksinepress og frykten som er skapt omkring plandemien ser ut til å ha gjort noe med folks empati.

   2
   2
  • Disse hjernedøde kultmedlemmene må ta mange doser: Fra Dagbladet i dag: “Kan trenge fjerde dose”
   Innleggelser i utlandet øker etter deltautbrudd. Forskerne vet ennå ikke nøyaktig hvorfor, ifølge vaksineekspert Gunnveig Grødeland. På lengre sikt kan noen trenge en tredje dose, mener hun – og kanskje enda en.
   Det blir først to, så en tredje, så en fjerde, så¨en femte og vipps, har disse fullstendig mistet evnen til å si nei til det myndighetene sier: Og da presenteres dyrets merke.
   De som tror dette merket blir et fysisk synbart merke i høyre hånd eller i pannen, er virkelig ute å kjøre.
   De forstår rett og slett ikke Bibelens symbolbruk.
   Pannen representerer vilje og tanke.
   Hånden representerer handling og gjerning.
   Gjennom disse vaksinene blir folk viljeløse zoombier som gjør hva de får ordre om.
   Folk tar nå frivillig i mot en fysisk rottegift og et middel som forfører dem åndelig, bort fra troen på Guds omsorg.
   Ta ikke vaksinen!
   Og til mannen som forteller historien om dette:
   Må Gud trøste og styrke deg i sorgen, og til den døde RIP
   Det vil bli mange slike RIP fremover.
   Djevelen er en tyv som er kommet for å myrde, stjele og ødelegge.
   Hans verktøy er vaksinen, som bokstavlig myrder mennesker, den stjeler helsen fra folk og ødelegger det åndelige liv til tusener.
   Dem som har olje til sine lamper forstår og ser.
   Dem som ikke har olje til sine lamper vil forbli i mørket

   2
   3
  • Til Birger:

   jeg prøvde virkelig å begrense bruken av linker i mitt svar.
   Jeg valgte å ikke linke til noen av produsentene, men heller til “et vitenskapelig tidsskrift for legemiddelinteresserte, godkjent av Universitets- og høgskoleråde” https://www.farmatid.no/om/nft
   Men poenget mitt var heller ikke denne linken.

   Poenget var at din kobling til menneskeceller og aper ikke var tatt ut av det blå.
   Informasjonen om opprinnelsen til HEK293 og PER.C6 er beskrevet lenge før den pågående pandemien.
   At man også benytter HEK293 når man produserer vaksine mot meslinger (som inngår barnevaksinasjonsprogrammet som startet i 1969) og røde hunder (en del av MMR-vaksinen fra 1983) er også beskrevet lenge før pandemien og utviklingen av covid-19-vaksine.

   At jeg er en idiot er for så vidt greit, du er sikkert ikke den eneste som mener det, men du kan gjerne få lov til å utdype hva du mener var galt i mitt svar.

   7
   1
  • Til Kjell:

   Jeg er helt enig. Det er synd at det ikke er omtanke for folk er mer fremtredende. Jeg tror du har helt rett i at frykten omkring pandemien og vaksine har gjort noe med folks empati.

   At noen dør av vaksinen er utrolig trist. Det er viktig å høre slike historier også. En død er en død for mye.
   Men her på Søkelys forteller man bare om de som dør av vaksinen. Man forteller ikke om de mange som dør av Covid-19 uten å være vaksinert, eller historien til de som mister sine kjære fordi de trodde at covid var svindel eller at vaksinen var tull. Hva med deres lidelser og smerter? Hvor er empatien for dem? Det er tross alt utrolig mange flere, både i antall og prosent, som dør av Covid-19 enn av vaksinen.

   Nå tolker jeg ikke din kommentar som et stikk til meg, og min kommentar var ikke en kritikk av artikkelen du hadde lagt ut. Jeg prøvde å komme med utfyllende kommentar til den litt unøyaktige formuleringen som Birger brukte i sin kommentar.

   8
   1
  • Vi ser jo de offisielle dødstall på Corona-relaterte dødstall hver dag.

   Det er trist at over 10 000 ser ut til å dø av/med viruset daglig.
   Samtidig, jeg kjenner ingen som har dødd under pandemien med eller av Corona.
   Jeg har jo omtalt at folk har vært syke av viruset, slik som Swaggart, John Hagee, Roland Utbult og flere.
   Oh jeg kjenner ingen som har dødd av/med Corona.
   Men selvfølgelig, det er trist når noen dør, men det er nok mer overraskende at noen dør av vaksinen enn det er at de dør av et viruset.
   De dør liksom av det de satte sin lit til skulle redde dem.

  • Les boken

   Vaksinetvang i skyggen av koronakrisen

   – den forteller det meste om de vanlige vaksinene som de fleste av oss har fått ufrivillig – eks. jeg har en datter som sliter med AdHd light – hun fikk symtomene etter vaksine. En i familien fikk en autist – etter vaksine.

   De nekter for at det er metaller/kvikksølv i vaksinene som blir gitt – ett italiensk forsker lag, studerte 44 stykker vaksiner, og fant metaller og/eller kvikksølv i alle – og metaller/kvikksølv klarer ikke kroppen å bryte ned – den kan bli ført med blodstrømmen til hjernen – og kan gjøre skade. Selv om de fleste ikke blir skadet – så har eks. Adhd og lignende skader, økt med barnevaksineringen.

   https://www.ark.no/boker/Trond-Skaftnesmo-Vaksinetvang-9788293235378

   Men de vaksinene vi får nå mot Korona – er lagd for å aktivt skade oss og skape kontroll over oss. Nå har jeg studert dette ett helt år – og jeg skjønner at MSM – media – forfører oss – og dumme naive nordmenn tror på sprøytet, spesielt kristne….

   Som Michael Yeadon sier, som har jobbet med vaksineindustrien i 31 år – hatt høye stillinger i Pfizer – du mister venner, status, de gjør karakterdrap på deg – etc. – men han snakket med 8 professorer som var hans tidligere kollegaer, alle er enig med det han sier – men ingen våger å si det, av frykt for å miste jobben. Du vet – det koster å stå for – det er ikke mange kristne i Norge som våger å stå for noe som koster – spesielt når det gjelder Sannheten:

   https://www.vaken.se/michael-yeadon-vakna-och-agera-innan-tiden-rinner-ut/

   3
   1
 2. To påminnelser til dem som tror dette er endetidstegn:

  Uten å grave for dypt i religiøse konspirasjonsteorier og dommedagsprofetier, minner jeg om at godt over 165 000 000 amerikanere nå har fått to vaksinedoser.

  At det oppstår uheldige sammentreff og sjeldne bivirkninger er helt normalt ved all behandling (og nær sagt all menneskelig aktivitet). Derfor kan nitriste dødsfall ramme både den ene og andre, ofte blindt, i alle fall uavhengig av ideologisk overbevisning.

  Dessuten: Menneskehjernen har utviklet seg til en fantastisk fantasimaskin som alltid leter etter mening, selv i det meningsløse. Samtidig er hjernen svært dårlig på å overblikke store tall som ikke direkte angår nærmiljøet her og nå.

  Da kan det lett oppstod allslags overtro, magefølelser, ubegrunnet frykt og feilberegninger. Derfor har vi utviklet statistikk og vitenskapelige undersøkelsesmetoder. Slik forstår vi stadig litt mer av virkeligheten og erstatter fortidens kvakksalverier og besvergelser med tiltak som virker bedre.

  Men det er selvsagt fortsatt uendelig mye å lære og forstå.

  Håper vi kan bruke kreftene på konstruktive løsninger og ikke gå oss vill i religiøse spekulasjoner og ideologisk hat.

  5
  5
  • De som tror på spøkelser, heksedoktorer og en allmektig jødemafia, lar seg nettopp lure av anekdotiske «bevis». Virkeligheten må undersøkes grundigere enn som så 😉

   4
   3
  • Du er som mange andre kristne, helt uvitende om tiden vi er i, og hva som skjer. Jeg har mye info på bloggen min – om hvor farlig vaksinene er – av eks. dr. Sherri Tenpenny – har studert vaksiner i 21 år, Michael Yeadon, jobbet 31 år i medisinindustrien, og hatt ledende stillinger i Pfizer mm.

   http://www.korsfestet.com

   Kristne i Norge, er så dumme, at de stoler på myndighetene, mer enn Gud. En unnskyldning til de få som våger å være kritisk.

   3
   3
  • Til Tore:
   “Kristne i Norge, er så dumme, at de stoler på myndighetene, mer enn Gud.”

   Jeg har ikke grunnlag for å være enig eller motsi deg på det, men for meg virker det rart å si at man ikke kan stole på myndighetene når man samtidig velger å stole på osteopat dr. Sherri Tenpenny og Michael Yeadon.

   “Sherri J. Tenpenny is an American anti-vaccination activist who supports the disproven hypothesis that vaccines cause autism. She has falsely asserted the vaccines magnetize people and connect them with cellphone towers.”
   https://en.wikipedia.org/wiki/Sherri_Tenpenny

   Michael Yeadon: “The ex-Pfizer scientist who became an anti-vax hero”
   Det stemmer at Yeadon er ex-Pfizer og antakelig har greie på virus. Det som er litt merkelig er at han tidligere var en aktiv forkjemper for vaksiner. Så brøt han med sitt fagmiljø. Hvirfor han endret mening så radikalt er det ingen som kjenner til. “on Feb. 4, Yeadon cryptically mentioned in a tweet, “I’ll soon be gone.””
   Jeg kan ikke si at Yeadon tar feil eller om han har rett, men det er noe som skurrer et sted.
   (info fra https://www.reuters.com/investigates/special-report/health-coronavirus-vaccines-skeptic/)

  • Bibelen sier at: “Gud skal ødelegge DE som ødelegger jorden”. Ikke at hele jorden skal destrueres i et kjernefysisk ragnarokk. Men det kan se svært alvorlig ut før Jehovah Gud ved Kristus snur det hele ved å vende nasjonenes (dyrets) aggresjon mot all religion worldwide.

   4
   3

Det er stengt for kommentarer.